מסביב למדורה | Hug Elad - חוג אלעד |
מחבר: עמית 171 | פורסם: 27/01/03 22:41 |
קריסת פורום טיולים בארץ YNET - אזהר | |
היום נפל דבר באחד מפורומי הטיולים הטובים בארץ, אם לא הטוב שבהם. לאחר סדרה של השמצות אנונימיות כנגד מנהל הפורום (משה פרנק), החליטה הנהלת הקהילות ב-YNET להדיחו ללא הסבר כלשהו לגולשי הפורום. בעוד שהצעתי את מועמדותי לניהול הפורום הנ"ל, הסרתיה לאחר שעות מעטות לאחר שהתברר לי שבכוונת רוב הגולשים הקבועים לפרוש מהפורום כמחאה על העוול שנעשה למשה. נכון לעכשיו, נראה שהפורום הטוב ביותר שהיה בארץ התפרק בתוך שעות מעטות. לו יהי הדבר הזה תמרור אזהרה ולקח חשוב לכולנו, הן בפורומי חוג אלעד, והן בפורומים אחרים בהם כולנו (או חלקנו) משתתפים בקביעות. |
|
מחבר: איל צבי | פורסם: 28/01/03 15:33 |
אני מצטרף למחאה על הדחתו של משה פרנק - ממעט ביקורי בפורום הנ"ל נראה שהוא עשה עבודה טובה, ואילו משמיציו היו מעטים והביעו את דעתם בצורה נלעגת ולא אינטליגנטית. לגבי חוג אלעד... הפורום שלנו אינו פתוח לכל דיכפין ויש להרשם (כולל כתובת email תקינה) לפני שאפשר לכתוב. לכן לא יהיו השמצות אנונימיות והאשמות חסרות שחר, והפורום ימשיך לשרת את טובת חוג אלעד. איל. |
|
מחבר: עמית 171 | פורסם: 30/01/03 11:16 |
עדכון | |
בעוד ש-YNET לא יודעים להעריך מה שהיה להם, תפוז קפצו על המציאה. תוך יומיים הוקם פורום טיולים בארץ ייעודי בתפוז (להבדיל מהפורום הקודם שלהם, שעודו קיים), ניתן לבקר כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=683 ע"ס הניסיון מהפורום הישן, מומלץ לבקר ולהתעדכן מדי פעם. |
|
מחבר: שרון הבר | פורסם: 1/02/03 0:55 |
אני לא מצליח להרשם אל הפורום של ת | |
כשנרשמתי לפורום של YNET אז הוא הלך פיפן. ככה זה עם המזל שלי כשאני נכנס למקומות, כמו ג'ימס בונד. אבל כאן לא הולך. יתכן שזה בגלל שאחותי רשומה לפורומים של תפוז דרך המחשב הזה? |
|