חוויות חובקות עולם | Hug Elad - חוג אלעד |
מחבר: זמי | פורסם: 26/12/03 9:28 |
שביל האפלצ'ים בארה"ב-מחפש מידע | |
בכונתי לעשות את השביל בשנה הבאה, מי יכול להעביר מידע? לחבר אותי עם אלו שעשו את השביל ? תודה זמי [email protected] |
|
מחבר: איל צבי | פורסם: 28/12/03 14:12 |
זמי, נסה חיפוש בגוגל ותקבל תוצאות טובות. אנא המנע תפרסם הודעות כפולות. |
|
מחבר: זמי | פורסם: 28/12/03 23:45 |
אני מחפשד בפורומים אנשים בארץ שעשו את השביל | |
ולא נחוץ לי חיפש בגוגול. לא נראה לי פרסום בקשתי זו בשני פורומים נפרדים הודעה כפולה. צר לי שאתה רואה זאת כך. זמי |
|
מחבר: איל צבי | פורסם: 30/12/03 4:49 |
לא ידוע לי על חברי החוג שעשו את ה- AT לאחרונה, אך כמובן שאני לא עוקב בדקדקנות. הצעתי את החיפוש בגוגל מכיון שיש כמה אתרים שמוקדשים ל- AT וכוללים את כל המידע האפשרי והם עדכניים ביותר. פעם "חפרתי" באחד האתרים והיה ממש מעניין, למרות שאין לי בינתיים תוכנית (או זמן/כסף) לעשות את ה- AT. קשה לי להאמין שבארץ מישהו ידע לתת לך יותר מידע מאשר באתרים הנ"ל, אבל אם חשובה לך הזוית הישראלית, אז באתר של "למטייל" יש (לפחות היו פעם למיטב זכרוני) פורומים שבהם יש סיכוי למצוא ישראלים בוגרי ה- AT. בנוגע להודעות כפולות - הודעה אחת בפורום המתאים תשיג את תשומת הלב הדרושה וכל הודעה נוספת אינה מעלה ואינה מורידה. ויש עוד סיבה: בדף הראשי של האתר מוצגות 5 הכותרות האחרונות מלוח המודעות, כך שהודעה זהה בשני פורומים תופסת 2 כותרות בעמוד הראשי. לא הוגן כלפי המודעות האחרות... ![]() |
|
מחבר: זמי | פורסם: 30/12/03 8:36 |
פורום לשביל האפלצ'ים בעברית | |
http://www.tzimmer.com/forum/default.asp אז פורום לשביל האפלצ'ים יש, עד כמה שזה מפליא ולא, זו לא פרסומת. אנסה באתר של המטייל. תודה. |
|
מחבר: איתי הדרי | פורסם: 30/12/03 20:58 |
זמי, בחוברת "מסע אחר" מס' 73 יש מאמר מרתק של מישהי שהלכה בשביל. תהנה! איתי |
|