מסביב למדורה | Hug Elad - חוג אלעד |
מחבר: lia | פורסם: 26/04/04 7:06 |
מצטרפת חדשה | |
שלום לכולכם חבל שהתודאתי לקבוצת המטיילים הזאת רק עכשיו.... בכל אופן, אני אמא לאריאל בן שנה וחצי מעונינת להצטרף לטיולים המתארגנים באופן חופשי טיולי יום או יומיים עם אריאל (במנשא) או בלעדיו, תלוי במידת הקושי אשמח להצטרף ליאת 055650027 [email protected] |
|
מחבר: xaim | פורסם: 27/04/04 20:28 |
טיולים עם ילדים | |
ליה שלום, אני משער שלא קראת את "אודות" למעלה על החוג. אם אני טועה ואת שאקלית שמסוגלת ללכת עם המנסע, ילד ותרמיל הכולל את צרכיכם היומים, אני מצטט: "הליכה מהירה וממושכת (למעלה מ- 25 ק"מ ביום), העפלה לפסגות הרים וירידה בנקיקים, לעיתים תוך שימוש בחבלים ובכתפי חברים", הרווחנו מטיילת המסוג שאנחנו מחפשים כבר שנים... אבל אל תחששי, מצאי שמרטף לטיול הקרוב, כמו כל האמאות והאבות לפעוטות. תוכלי לפי הכללים הלא כתובים של החוג למטיילים מצטרפים, להתנסות בקבוצת התוכן ביום הראשון ואז אם יתאים לך להצטרף לקבוצת האתגר. נשמח לפגוש אותך בשטח גם בלי המנסע... חיים |
|
מחבר: lia | פורסם: 28/04/04 6:32 |
פעוטות במסע ארוך למיטיבי לכת | |
חיים שלום קראתי והבנתי את מהות חוג טיולי אלעד חלילה לא התכוונתי להפוך את חוג מטיילי אלעד לחוג פעוטות לכת אך כיוון שזהו פורום פתוח, יתכן ואולי ישנם עוד אנשים הרוצים לתרגל את ילדיהם בטיולים ברמה אחרת בנוסף למסגרת של חוג אלעד אז אנא עם כל הכבוד ויש כבוד תהיה פתוח גם לרעיונות חדשים חוג אלעד מטייל אחת לחודש ויש עוד שלושה שבועות נוספים בכל חודש ליאת |
|
מחבר: ecyashar | פורסם: 28/04/04 15:36 |
ברוכה הבאה | |
שלום ליאת זה נכון שהעונה בעצם כמעט נגמרה אבל ברוכה הבאה תהייה בשנה הבאה עד אז ילדך כבר לא ירצה ישיבה פסיבית במנשא (הוא בכל זאת הילד של אמא מטיילת) והוא בבדאי ישמח לגלות את הכיף של "שבת עם אבא" (או עוד יותר טוב, שבת עם סבתא) אז נתראה בשנה הבאה וכפי שאת רואה רבים מאיתנו כאן הורים לילדים גדולים וקטנים אז נשמח לשתף אותך בחוויות וסיפורים עזרא |
|