חוויות חובקות עולם Hug Elad - חוג אלעד

מחבר: sarit פורסם: 10/11/04 20:46
מצגת תמונות: 3 חודשים בהימליה (צפון הודו)

שלום! לפני כחודש חזרתי מהטיול של החיים שלי בצפון הודו ששם בעיקר עשיתי טרקים מדהימים. ערכתי מצגת מסכמת של כל הטרקים (חמישה) למי שמעונין. כמו כן, אם יש אנשים שרוצים לעשות טרקים דומים באופן עצמאי (בלי סוכנות מקומית) אתם מוזמנים ליצור איתי קשר כי זה הרבה יותר זול (שליש מהמחיר) לארגן את זה לבד אבל לא פשוט- צריך לדעת איך. אוקיי המצגת נמצאת ב:

http://www.zadoks.org/~sarit/north-india-2004.pdf

דרך אגב, הסיפור של שוקה עשה לי dejavu כי גם אני חטפתי שם משהו באמצע הטרק ולא היתה ברירה אחרת חוץ מלהמשיך ללכת או לרכב על סוס (שזה לפעמים היה יותר גרוע)...

טוב,אז ביי בנתיים, שרית.

מחבר: ש.ה. פורסם: 11/11/04 2:30
לא רואים תמונות

המחשב שואל: "האם אתה רוצה לישמור קובץ זה?" מה זה אומר?

מחבר: אמיר בר פורסם: 11/11/04 13:52

זה אומר שהוא רוצה תשובה - כן או לא !! . Very Happy
זה טוב מאוד שיש לכם נושאי שיחה .

מחבר: אורלי יהלום פורסם: 11/11/04 19:17
שרית

מדהים, אבל 17M זה קצת קשה לעיכול בחיבור ממוצע.

מחבר: ש.ה. פורסם: 12/11/04 9:06
לא מצחיק!

לא קיבלתי תשובה. עשיתי הורדת קובץ אבל תמונות אין. שרית, אבקש להשתמש בשיטה ידידותית למשתמש ולרדת אל העם

מחבר: ש.ה. פורסם: 12/11/04 9:15
פתיחת הקובץ לא מביאה תוצאות

Evil or Very Mad

מחבר: sarit פורסם: 14/11/04 10:38
קובץ קצת כבד

טוב, הבנתי מכמה אנשים שיש להם בעיה להוריד את הקובץ או לפתוח אותו. זה קצת מוזר כי כל האנשים האחרים ששלחתי להם במייל ישירות את הקישור (משפחה,חברים) לא הסתבכו. אם יש לך אינטרנט מהיר לא צריכה להיות בעיה... אם תשלח לי מייל ל [email protected]
אני אשלח לך את הקישור ישירות ואולי זה יעזור.

לרדת אל העם? כמו כן אתה מוזמן להרצאה בביתי הכוללת מצגת תמונות וכוס קפה ואז אתה לא צריך להוריד שום קובץ Very Happy

שרית

מחבר: ש.ה. פורסם: 15/11/04 0:41
נכון מאוד

הורדת קובץ איננו תחליף לחוויה האמיתית כך שאין נזק בהבצרו. לראות שקופיות בחברותה עדיף. כך הורגלנו במסורת החוג לפני שהפיצו תמונות במרחב הוירטואלי
(מתי ההרצאה?)

מחבר: sarit פורסם: 15/11/04 9:33
הרצאה: טרקים בצפון הודו

ברצוני לדעת אם אנשים מעונינים בהרצאה על טרקים בצפון הודו. תוכן כולל: לוגיסטיקה (איך לארגן טרק לבד בהודו), טיפים, מסלולים, לוחות זמנים, טרקים שאני עשיתי (חמישה), עלויות, קשיים וסיכונים, וכו'. ההרצאה לא תכלול את ההיבט התרבותי כל כך כי זאת לא המטרה.

אם כן, אז אני צריכה להוסיף כמה דברים למצגת הנוכחית (מפות, מסלולים, תמונות, נתונים) ועדיף שמי שעוניין ישלח לי הודעה פרטית.

תודה וביי!
שרית

מחבר: ש.ה. פורסם: 16/11/04 23:28
ראיתי

את התמונות המדהימות. מי שלא הצליח צריך להוריד מהאינטרנט "אקרובט רידר" או "אדוד רידר" איך שזה ניקרא...