סיפורי יעקב מהארץ ומהשמים | Hug Elad - חוג אלעד |
מחבר: Jack Broner | פורסם: 23/06/05 9:34 |
ענין של גיל... | |
במשרד עובד איתי גבר צעיר , סימפטי , שנישא לאחרונה . השיחות ביננו הזכירו לי ארוע המדגיש את פער הגילים : המילואים האחרונים שלי היו עמוק בלבנון , היה זה ב 1983 ואני אז בן 34 . בוקר יום שישי חורפי , אני ממתין להסעה לפיסגת ההר , למפקדת היחידה . עמדתי על יד מחסום ארעי שהגן על דרך העפר לכוון ראש ההר . את המחסום אייש חיל סדיר . החיל עיין בעיתוני סוף השבוע . הוא קרא בקול מתוך מדור השידוכים : " צעירה אקדמאית , מסודרת , בת 30 ..." ואז פלט ציחקוק : " הא... והיא קוראת לעצמה צעירה " . התאפקתי ושתקתי . אחר הצהרים ירדתי מההר וחזרתי למגורים שלנו - המילואימניקים . סיפרתי לחברים מה הצחיק את החיל במחסום , ואחד מאיתנו ,איש בן 50 + אמר : " הלואי עלי אחת בת שלושים עכשיו " . תהנו , להתראות . יעקב ברונר . |
|
מחבר: אורלי יהלום | פורסם: 23/06/05 12:04 |
פער הגילאים הוא שאתה זוכר אירוע מ-1983. ![]() חוץ מזה, היום בת 30 היא באמת צעירה... לא? ![]() |
|
מחבר: ש.ה. | פורסם: 23/06/05 13:18 |
ויהי כמחריש... | |
במקומך לא הייתי שותק לו ![]() כשהייתי בן 35 נהגתי נהגתי לעשות הרבה צ'טים (אתם יודעים, הוירטואל ריאליטי הזה, או חברה מיתדמה) לפני שציינתי את הגיל בכינוי היו כמה שניכנסו לי לפרטי (באדום) וזה נוסח השיחה: "היי...בן כמה?...ביי..." |
|
מחבר: Lior_Deshe | פורסם: 23/06/05 14:17 |
Memory | |
You can't be that old if you are still working... You must have a good joke for this one, unless your memory caught up with your age ![]() |
|
מחבר: Jack Broner | פורסם: 23/06/05 14:18 |
תגובה לתגובה ( אורלי ) . | |
כאשר חגגתי יום הולדת , אחד האורחים אמר לי : " חמישים זה לא זקן , ...... אם אתה עץ . ( אני עוד זוכר , זה היה לפני 6 שנים .) להתראות . יעקב ברונר . |
|