מסביב למדורה | Hug Elad - חוג אלעד |
מחבר: Jack Broner | פורסם: 16/01/07 15:18 |
הסלט של עזרא | |
הסלט של עזרא אייל העלה לדיון שאלת החזר הוצאות לעזרא , בעבור מרכיבי הסלט והאיטריות . אביע בזה את מבטי בסוגיה . אנשים לוקחים על עצמם תפקידים . אחד מביא ומחלק בוטנים , אחר סוחב בתרמיל, עבור כולם , עוגיות סומסום של עירית . יש הטורחים לערבב פירות יבשים , בוטנים מלוחים ושוקולד ( מאיה אמרה : "שוקולד מנומס" ) . יש המוזגים תרופה לגרונותינו , ומשככים את הכאב . ויש אפילו , המגזימים , השולחים ממרקחתם לקבוצה האחרת . כל הלוקח תפקיד , מפיק מזה , כנראה , משהו נעים לעצמו . יש נעימות בלתת , בלקבל "תודה" . יש נעימות בלהיות מוזכר על גלידה שהבאת פעם לפני שתיים עשרה שנים . אעיד על עצמי שלכל מצטרף חדש אני מציג עצמי כמי שהרכיב את מעמד הסיר . מעמד מתוחכם , מתאים להיכנס לתוך הסיר במצב מקופל , עשוי פלדת אלחלד , אפילו הברגים מפלדת אלחלד . אין מקום להחזיר כסף ליזמים . כמו שאין מקום לתת טיפ כספי לליאור או לשוקה בסוף טיול קסום . ( אל תיתנו טיפ גם לכל מדריך אחר .) לא זה הענין , לא זו הדינמיקה בקבוצה . התמורה האמיתית עוברת ומהדהדת במשך כל הטיול : התרוממות הרוח , שמחה להיות בחוץ , להיות ביחד , להיות לבד , השקט לפעמים , הצחוק מפעם לפעם , הכאבים בכפות הרגליים .( לפעמים אפילו הפלסטר כואב לי .) הארוע סביב המדורה . הושטת היד במקומות תלולים ( איפה שלפעמים אני תופס תחת ) . אם לא שיכנעתי בטיעוני , אם בכל זאת יש כוונה להעניק תמורה לחלק מ"בעלי התפקידים" , אז יש לי בקשה : אני צריך טנדר , אדום ועם רדיו איכותי , כדי לשאת את כל הקרשים . יעקב ברונר |
|
מחבר: אייל הירושלמי | פורסם: 16/01/07 19:45 |
ביצור בטיול הבאנאכל סלט ביחד | |
בקיצור בטיול הבא נכל ספגתי וסלט?? או נמשיך לעסוק מי מה מו . בטיולי בית-הלל טיולי שטח אכלנו ביחד ובישלנו ביחד ולא רק מרק. |
|
מחבר: אפרת נקש | פורסם: 17/01/07 14:15 |
מילים כדורבנות | |
יעקב, כרגיל אתה מבריק בלשונך. לא יכולה להיות התנסחות מוצלחת מזו. אפרת http://www.efratnakash.com/ |
|
מחבר: אמיר בר | פורסם: 17/01/07 20:04 |
מר ברונר היקר ....... קראתי צחקתי - והאמת יש צדק בדברך !! . אני לא צריך טנדר רק מתקן ניד לסיר הפונץ' רצוי מפלטינה או טנטלום . אבל ....... קצת ברצינות - אתה צודק וכאחד "מהיזמים" יהיה ממש טוב עם מעגל היוזמה יתרחב ויתחזק . אמיר |
|