ערוץ ההיסטוריה | Hug Elad - חוג אלעד |
מחבר: שרון הבר | פורסם: 31/12/07 20:34 |
תמונות מטיול "על הסכין ועל המסור" | |
תוכלו לראות בקישור הבא: (מומלץ לעשות מצגת) http://picasaweb.google.com/sharonhaber00/lwAMmK |
|
מחבר: ecyashar | פורסם: 31/12/07 21:49 |
שיחקת אותה שרון | |
יופי של תמונות |
|
מחבר: שרון הבר | פורסם: 31/12/07 22:07 |
תודה עזרא | |
בקרוב אצלך ![]() |
|
מחבר: אייל הירושלמי | פורסם: 1/01/08 15:40 |
הצלם הטוב | |
טוב שיש אנשים טובים שמשקיעים מיזמנם להעביר את אווירת הטיול והמידבר לרבים. תודה! לשרון . כך גם ברור יותר שמי שלא בא לטיול זה מכל מינה סיבות הפסיד בגדול. |
|
מחבר: יוסיקרל | פורסם: 2/01/08 15:03 |
הלינק לא עובד | |
הלינק http://picasaweb.google.com/sharonhaber00/lwAMmK מביא אותי לדף 404. רק לי זה קורה? |
|
מחבר: אייל הירושלמי | פורסם: 2/01/08 15:09 |
גם לי זה לא ניפתח | |
גם לי הקישור של תמונות שרון לא ניפתח , בניגוד לשילשום. |
|
מחבר: שרון הבר | פורסם: 2/01/08 16:24 |
לבקשת הצופים | |
האלבום היה סגור (מפני מה שנראה לי כחוסר עניין לציבור) לאור הדרישה, האלבום זמין לצפיה... |
|
מחבר: יוסיקרל | פורסם: 2/01/08 18:39 |
עניין הציבור | |
יש לציבור עניין רב ![]() תודה על הפתיחה. יש תמונות שאני צילמתי כאן, אני עוד עובד על הכותרות וקצת ניפוי. הבהרה: חלק מהתמונות צולמו ע"י מיכאל. |
|
מחבר: שרון הבר | פורסם: 2/01/08 19:01 |
התמונות התרבו! | |
נראה שנכנסו לשם יותר תמונות ממה שצילמת בטיול. אכן כושר ריבוי מרשים. אצפה בהן בהמשכים... |
|
מחבר: אורלי יהלום | פורסם: 2/01/08 22:47 |
תמונות | |
שרון, תמונות יפהפיות! עברת דרך ארוכה מאוד מאז ימי הנצרות והג'יפה! כייף מאוד לצפות. כל הכבוד על הצילומים והעריכה (גם אם כמה סובייקטים חוזרים על עצמם יותר מדי ![]() |
|
מחבר: שרון הבר | פורסם: 3/01/08 0:17 |
אילו סובייקטים? | |
תודה אורלי אבל ת'אמת, אני מתגעגע לימי הנצרות והג'יפה ![]() למעשה ההתקדמות היא רק הודות לאפשרויות להעלאת תמונות לאתרים, שנעשו יותר ידידותיות עם הזמן. סובייקטים? אין לי שליטה על כך. הם רצו להכנס ונכנסו... ![]() |
|
מחבר: אורלי יהלום | פורסם: 3/01/08 10:23 |
לא ולא | |
ההתקדמות היא תודות לשיפור ביכולת הצילום שלך ובמצלמה. זה שיש אתרים יותר נוחים מהגלריה של חוג אלעד זה כמובן לא מזיק... ואתה צודק לגבי הסובייקטים. הצלם אף פעם לא אשם, נקודה! (אני כמובן אני אומרת את זה בכדי להמנע מטענות דומות.) כל טוב ואין מה להתגעגע לימי הג'יפה ![]() |
|