מסביב למדורה Hug Elad - חוג אלעד

מחבר: ecyashar פורסם: 26/08/08 9:10
טיול ליל ירח 12-13 לספטמבר

מוכת ירח 5

טיול ליל ירח אל מול הכינרת

מזל טוב, זו כבר השנה החמישית
שאנחנו מטיילים בירח המלא של חודש אלול
מסיימים את הקיץ
מריחים את הסתיו
ובעיקר מוודאים
שבלב שלנו פורח האביב

השנה בחרנו לטייל אל מול פני הכינרת
. בשישי שבת 12-13.9

נפגש ביום שישי בשעה 17:00 ליד ב "מקום יפה לקפה" ליד הפניה לישוב כחל (שני קילומטר לפני צומת עמיעד )
נלך לטיול שקיעה ולמדיטציה בהר ללא שביל הצופה אל כל אגן הכינרת.
נמשיך משם לנקודת הלינה באחד מהמטעים בסביבה, לארוחת ערב משותפת ולקבלת שבת.
אחרי שנאכל ביחד נצא לטיול לילה בירידה לכיוון הכינרת עד לתל כינרות שעל שפת הכינרת (אורך ההליכה כשישה וחצי קילומטר (בירידה) – ייקח לנו בערך כשלוש שעות)
למחרת בבוקר נסע לכנסיה שעל הר האושר ומשם נרד לכנסיית ה"לחם והדגים" בטבחה. נסיים ברחצה במפל של עין איוב היורד ישר אל הכינרת.

הטיול ילווה בפעילות הוליסטית ובהקשבה לטבע

מה להביא:
• כובע, נעלי הליכה, וארבעה בקבוקי מים
• בגד ים, בגדים חמים ללילה, אוהל ו\או שק שינה.
• מאכל לארוחה משותפת בערב שבת

אחריות אישית:
הטיול הזה מוגדר כטיול חברים, לכן אני מזמין את חברי וסומך עליהם שהם יזמינו את החברים שלהם (בחזקת "אהובו של אהובי – אהובי") זהו לא טיול מסחרי ולכן כל משתתף נוטל על עצמו את מלא האחריות לכל אשר יקרנו בדרך. הטיול בנוי כ "יציאה מהקופסא", המסלולים נתפרו על ידי והם אינם מוכרים ברבים. אנחנו לא הולכים על שבילים מסומנים (רובו של טיול הלילה הוא על דרכי עפר נוחות שמקשרות את המטעים ואת המוביל הארצי). חלק מטיול השקיעה יורד בכוונה משבילים כדי שנוכל לחוש את הטבע הראשוני. חוף הכינרת במקום שנהיה בו אינו מוכר ואינו מוכרז. בקיצור. כל אחד צריך לפקוח עיניים ולדאוג שהוא מצטרף לחלקים המתאימים בטיול בהתאם ליכולתו הפיזית והמנטאלית.

מדורה:

מיד כשנתארגן בנקודת הלינה (קצת אחרי השקיעה) נדליק מדורה לשירה ולפטפוט. כולם מוזמנים להצטרף. מי שלא מעוניין לצאת לטיול הלילה (או מעוניין בטיול קצר) מוזמן להצטרף למעגל שירה ליד האש. כל מי שיודע לנגן אפילו קצת, או שיש לו בבית כלי נגינה (גיטרה, דרבוקה, חליל וכדומה) מוזמן להביא אותו.

שומרי שבת:
אחי אייל, יוליך מסלול מעגלי בערב לשומרי שבת. ביום אייל יוביל הליכה רגלית אל חופי הכנרת.

הרשמה:
נא לשלוח מייל אלי ל [email protected] . כדי שאני אוכל לעזור לאלו שאין להם רכב, ציינו בפני אם יש לכם מקום נוסף באוטו.

תשלום: תרומה לכיסוי הוצאות. 50 ₪ יתקבלו בברכה

שאלות נוספות: אפשר להתקשר אלי ל 0528389684

בברכה

עזרא כהן-ישר

מחבר: ora meir פורסם: 16/09/08 19:05
Re: טיול ליל ירח 12-13 לספטמבר

[quote="ecyashar"]מוכת ירח 5

טיול ליל ירח אל מול הכינרת

עזרא -אמנם אין הנחתום אמור להעיד על עיסתו, אך עשה טובה וספר: איך היה?!

תודה,
אורה

מחבר: ecyashar פורסם: 17/09/08 12:57
היה נפלא

אפשר לשאול את רווית, מאיר, רוויטל, אמיר ועדה שהיו ואני מקווה שנהנו

עזרא

מחבר: זיו פורסם: 1/11/08 18:11

אפשר לשאול גם אותי, למרות שכרגיל גם הפעם הלכתי לאיבוד.
ראשית - ההפעלה המקדימה תרמה לחיבור בין האנשים שטרחו לעזור האחד לשני בהמשך הערב.
לאחר מכן - קבלת השבת מילאה אותנו באוירה מיוחדת, והיתה כמו הכנה לנוף הרך הנשקף באור הירח.
והטיול עצמו - מאוד רגוע ונעים, בין מטעי מנגו וליצי, לקול יללת התנים, (ובין חק=ריוני הפרות)
יש כאלה שירדו עד לכינרת לטבול בה ובעין איוב - וזכו בחוויה נוספת.
חבל שבבוקר נאלצנו לצאת מוקדם ובטח איננו יודעים מה הפסדנו...