טיולים פרטיים Hug Elad - חוג אלעד

מחבר: עמית 171 פורסם: 22/11/08 14:57
"ירושלים וכל נתיבותיה"

תכנון עדיין ללא תאריך לביצוע - מסלול לאורך ירושלים מדרום לצפון (סדר גודל של כ- 25 ק"מ, יום שלם מסביבות השעה שבע בבוקר ועד חשיכה):

חומת שמואל (הר חומה), גבעת הארבעה, מר אליאס, רמת רחל, תלפיות, ארמון הנציב, אזור תחנת הרכבת, גן העצמאות, רחוב אתיופיה, שכונת הבוכרים, "קברי הסנהדרין", מערת האשכולות, מערת אום אל-עמוד, צומת הגבעה הצרפתית, פסגת זאב, יער מיר, סיום בנווה יעקב.

הרבה הליכה עירונית, ביקור במגוון אתרים (מרביתם ללא כניסה לאתרים) וקטעים קטנים פחות אורבניים. מסלול ספציפי זה מתוכנן ללא כניסה לשכונות הערביות (ההליכה בין הגבעה הצרפתית ופסגת זאב תהיה בשולי הכביש).

מחבר: אייל הירושלמי פורסם: 22/11/08 18:52
מסלול מהיר ברגל

הליכה יותר מהירה מתחבורה ציבורית שמשותקת עקב בנית הרכבת הכלה.( זמן משואר לסיום הבנייה כמו זמן משואר לבו המשיח )
הייתי במיפגש עם חבר הכנסת רובי ריבין שאלתי אותו בקשר לבעיות התחבורה הציבוריתבעיר הקודש.
אמר: אני ממליץ ללכת ברגל.
והוא לא מחוג אלעד

מחבר: עמית 171 פורסם: 10/12/08 11:33
תאריך משוער למסלול

יום שלישי 23/12 - ייתכנו שינויים.

מחבר: xaim פורסם: 10/12/08 15:30
מנהלות

איך מגיעים וכיצד חוזרים מהשפלה?

מחבר: עמית 171 פורסם: 10/12/08 23:03
לגבי המנהלות

מגיעים וחוזרים באוטובוס (או ברכב פרטי למי שזה רלוונטי).

אני מתכוון לצאת באוטובוס הראשון מת"א לירושלים, ולהיות בתחנה המרכזית בירושלים בסביבות 06:45. משם, לקחת עוד אוטובוס (עירוני) לחומת שמואל, ולהתחיל את ההליכה בסביבות 07:30 בפסגת גבעת חומה (בואכה מר אליאס).

בגלל אופי המסלול יש כמובן אפשרות להצטרף גם מאוחר יותר, או לפרוש בדרך - מומלץ שמי שמתכוון להגיע באיחור, יביא איתו מפת ירושלים לצורך תיאום המפגש בשטח.

מחבר: עמית 171 פורסם: 15/12/08 20:20
דחייה בתאריך המסלול

יבוצע כנראה במהלך ינואר (אחרי אמצע ינואר).

ב- 23/12 אני מתכוון לבצע מסלול אחר באזור מודיעין עילית (ראו שרשור נפרד).