הצעות ופרסומים | Hug Elad - חוג אלעד |
מחבר: איל צבי | פורסם: 27/10/10 13:17 |
דרושים בודקים לנעלי שטח | |
שלום לכולם, פנה אלי, דרך אחד מחברי החוג, יבואן של ציוד טיולים שמתכוון לשווק בארץ נעלי שטח, מתוצרת שני יצרנים אירופאיים ותיקים (שאינם מוכרים בארץ). הוא מעוניין לקבל חוות דעת רצינית על הנעליים, ממטיילים ותיקים, מנוסים ובעיקר כאלה שיעבירו את הנעליים מבחן אינטנסיבי בשבועות הקרובים. יש אצלי שני זוגות נעליים, שימסרו ל-2 נסיינים מתאימים מקרב מטיילי ומדריכי חוג אלעד. הנעליים ימסרו בחינם כנגד התחיייבות לספק חוות דעת מפורטת בתוך פרק זמן די קצר. להלן הפרטים. זוג א' * מידה 42. * גובה 3/4. * סוליית Vibram. * גפה עשויה בד, עם שכבת GoreTex פנימית. * קשיחות בינוני. * גווני חום/בז'. זוג ב' * מידה 44. * גבוהות. * סוליה שמיוצרת ע"י יצרן הנעל. * גפה עשויה עור ללא תפרים, עם שכבת GoreTex פנימית. * למרות שהנעל נראית קשיחה, היא גמישה להפתיע. * צבע חום. התנאים: 1. הנסיינים יקבלו את הנעליים חינם. 2. הנסיינים מתחייבים להתחיל להשתמש בנעליים מיידית, כלומר להתחיל ב"הרצה" של שבועיים בהליכה יומיומית, ואחר כך לטיולים. 3. הנסיינים מתחייבים למלא שאלון ולהעביר אותו אל היבואן, לאחר 2-3 טיולים רציניים (למשל במסגרת החוג). 4. לאחר מכן הנסיינים ימשיכו לעדכן את היבואן מדי פעם. מתוך הפונים אלי אני אבחר לפי העדיפויות הבאות: * ידוע לי שהפונה מטייל באינטנסיביות. * בין הפונים המתאימים לפי סדר הפניות. * מישהו שמוכר לי ישירות - הנעליים לא ימסרו לאח של השכן של הבן-דוד של מישהו שטייל פעם אחת לפני 8 שנים בחוג (ועוד בתוכן ). * כמובן שהמידה צריכה להתאים. מה צריך לעשות מי שמבקש לנסות אחד מהזוגות? לפנות אלי באימייל בלבד, לכתובת הרגילה ממנה אני שולח את הודעות החוג. נא לציין את המידה. |
|