אבדות ומציאות | Hug Elad - חוג אלעד | ||
מחבר: איתי הדרי | פורסם: 10/04/11 2:24 | ||
השלל מהטיול לנגב, 9-10.4.2011 | |||
נמצאו באוטובוס: - זוג משקפי קריאה - אוהל - כמו כן, תזכורת לגבי המעיל שנמצא אצלי מאז הטיול בינואר למדבר יהודה. איתי הדרי 052-3396935 |
|||
מחבר: אפרת נקש | פורסם: 10/04/11 19:48 | ||
איתי, אתה ראוי להערצה! הגעת הביתה כנראה אחרי 2:00 לפנות בוקר, ובמקום להתקלח ולישון, אתה קודם כל דואג למי שאיבד את משקפיו... תודה על הרוח האנושית המתחשבת, ועל התרומה הבלתי נלאית לקיומו של החוג! |
|||
מחבר: אייל הירושלמי | פורסם: 11/04/11 14:42 | ||
נקווה שהירושלמים יהספו את הציוד בטיול הבא | |||
זה הייה טיול חו"ל שגמרתם מאוחר.??? מענין למה? בשני הטיולים היחידים שהיייתי השנה באילת ובארץ בראשית גמרנו בזמן למרות שהלכתי בסוף ומסלול הטיול הרחוק מהמרכז. נקווה שבטיול הבא נמשיך עם התוכנית המקורית והירושלמים ירדו אחרונים ואנכנו נהסוף את השאריות. הטיול לגליל עד קצה האצבע. |
|||
מחבר: xaim | פורסם: 16/04/11 22:02 | ||
מעיל שנשכח באוטובוס | |||
רק אתמול גיליתי שהשארתי את המעיל שלי באוטובוס. מעיל רכיבה מעור חום, הונח במדף העליון ליד חפצי הנהג. אשמח מאוד, מאוד, לקבל אותו חזרה. המוצא הישר יקבל פרס... חיים |
|||
מחבר: איל צבי | פורסם: 23/11/11 16:09 | ||
Re: מעיל שנשכח באוטובוס | |||
חיים, אתה באמת רוצה את המעיל? בערך כל טיול שני אתה שוכח אותו... ![]() |
|||
מחבר: xaim | פורסם: 27/11/11 22:25 | ||
נושא ההודעה: Re: מעיל שנשכח באוטובוס | |||
את המעיל מהודעה מ- 16/04/11 אני מאוד רוצה, אין לך מושג איזה מעיל יקר זה וכמה פעמים כבר איבדתי אותו... אני חושב שנשאר באוטובוס. ובינתיים חשבתי שאבדתי עוד אחד, די פושט, אבל לשמחתי מצאתי אותו, אצלי בבית מתכרבל בארון. אבל, חוץ מלאבד אני גם מוצא, ודברים די שווים, כך שסה"כ מאזן האבדות נוטה לשוויון! |
|||