FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
חוויות מניו-זילנד - 1
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> חוויות חובקות עולם גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
David Gurevich

הודעהפורסם: 2/01/05 11:36   נושא ההודעה: חוויות מניו-זילנד - 1 הגב עם ציטוט

אהלן, אנשים יקרים (אנשי חוג אלעד וחברים).

ככה, בלי להניד עפעף, חלפו כבר חודש וחצי מהטיול בניו-זילנד. והזמן נוסע ("כי זה מה שהזמן אמור לעשות?"). יש כל כך הרבה דברים לעשות, מקומות מדהימים לבקר, טרקים יפיפיים, הרים, אגמים, עננים Smile. הזמן עובר כל כך מהר.

אני יושב כרגע בBACKPACKER של שושי ודורי, זוג ישראלים שמנהלים אכסניה בחוף המערבי של האי הדרומי. היות וכאן יש לי עברית במחשב, החלטתי לנצל במה זה כדי לספר ממש על קצה המזלג על החוויות עד כה.

את החודש הראשון ביליתי באי הצפוני. התחלתי לטייל עם חבורת חבר'ה ישראלים, אבל די מהר נפרדו דרכנו. למזלי, קניתי את האוטו לבד (גיבור, אתה ממש גיבור!) - וכך עד היום אני מתנעע בעזרת המזדה 626 הכסופה שלי.

הטרק החביב ביותר שהלכתי באי הצפוני נמצא ממש בנקודה הצפונית ביותר
באי - איזור שנקרא Cape Reinga - מקום בו האוקיינוס השקט נפגש עם הים
הטסמני: חופים מדהימים, ציפורים (שלא פוחדות מבני אדם!), צמחיים מים באורך שני מטר וכמובן נופים: ירק, דיונות, אוקיינוס, הרים. והכל בטרק אחד.

נוף מסוג אחר לגמרי חוויתי במסע אל "האי הלבן" - אי שהוא הר געש פעיל.
המקום נמצא במרחק 50 ק"מ מהחוף, מסע של שעתיים באוניה. מסתובבים
עם קסדות. מעבר לכל פינה יש סערת אדי גופרית שעולים מן האדמה, ומייצרים
קול של משאבה (וריח של ביצים סרוחות!) וצובעים את הסלעים בצהוב. בשלב
מסויים עמדתי ממש על שפת הלוע של הר-געש.

וחזרה לירק - טרק מסביב לאגם Wakaremoana. סתם אגם. כן, סתם אגם,
בגודל פי כמה מהכנרת. 3 ימי הליכה - מביקתה לביקתה, ואנשים טובים
שטיילתי איתם.

ומה עוד? טרק Tongariro Crossing בתנאי אקסטרים - סערה, שלג, רוחות 70 קמ"ש שגוררות אנשים מהצוקים. ויום לפני - מסע קייקים (מי בכלל חשב לתת
סתם ככה לשני ישראלים קייקים לשש שעות?! אחרי 10 דקות היינו במים, עם
הקייקים הפוכים שטים במעלה הזרם..)..

ואח"כ האי הדרומי: טרק Queen Charlotte - 3 ימים עם חופים מדהימים והרים, ובלילה - לינה באכסניות. וכמובן, Abel Tasman - גם חופים. וHeapy - 4 ימים, הרים, חופים והמון Sandflies (זבובים שמתנהגים כמו יתושים עוקצניים במיוחד, ויש אותם בכמויות).

ברקע - הארנק נאבד. מישהו מצא אותו, הביא לרשות שמורות הטבע שהתקשרו
למשפחה שהייתי אצלם באוקלנד, והם התקשרו אליי לארץ.

מקווה להמשך טוב.

- דויד
xaim

הודעהפורסם: 2/01/05 23:22   נושא ההודעה: וואלה דיוויד, דואגים לך הגב עם ציטוט

לא שמענו ממך הרבה זמן! קיוויתי שתכתוב יותר אבל אני מבין שאתה נהנה יותר, אז אין לך כל כך זמן Smile אצלנו החורף בעיצומו, קר מאוד ויורד כל הזמן גשם. הנרקיסים פורחים כעת בפריחה משגעת בגינה הביתית שלי, בנס-ציונה והכל רחוץ ונקי כל כך. כל השטחים החקלאים הנטושים סביב מעלים נביטה אדירה והכל יפרח עם עלית הטמפרטורה.
ספר לנו עוד על ניו-זילנד,
חיים
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> חוויות חובקות עולם כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה