צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
David Gurevich
|
פורסם: 14/07/05 1:04 נושא ההודעה: מאירועי הבוקר של שלשום |
|
|
שלום, אנשים יקרים.
שלשום, מוקדם מאוד בבוקר, נשמע צלצול בפעמון דלת של בית משפחתי בישראל. לאחר כמה דקות של חוסר תגובה, כנראה, חלה התעוררות.
- "מי זה?", ענה קול מנומנם-משהו מהצד השני של הדלת. היתה זו אימי, שרק כרגע העירו אותה משנת היופי שלה וענתה במבטא רוסי כבד.
- "זה נחמן!", הכריז חבר שלי בעודו עומד מבחוץ.
- "רגע, אני אתלבש."
לאחר כמה דקות נשמע צליל סיבוב המפתח במנעול, הדלת נפתחה, ונַח [נחמן] קיפץ פנימה שמח ומאושר.
אחריו צעד שַח [שחר], מחוייך גם הוא באופן זדוני. אימי הביטה אליהם בתדהמה, במבט מנומנם אך תמוהה לחלוטין, כמו רוצה להגיד "מה הליצנים האלה נחתו עליי עכשיו בשעה הזו של הבוקר?!". עד כדי כך היתה כנראה שקועה בתדהמתה, עד כי אפילו לא סובבה את מבטה לאחור כדי לסגור את הדלת.
- "הביאנו הפתעה!", הכריז נח והצביע אחור.
מבעד למפתן הדלת נכנס עבדכם הנאמן, עמוס תיק גב ענקי (25.5 ק"ג!) ולבוש בחיוך מבית-דגן ועד ירושלים.
נשמעה זעקה. תוך שניות כל הבית היה כבר על הרגליים. אבא קפץ מהמיטה. אחותי מהחדר שלה. חיבוקים, נשיקות, היסטריה...
- "אני לא מאמינה!! למה עשית לי את זה?!", צעקה אימי לא יכולה לשחרר אותי מזרועותיה וכל השאר שייך להיסטוריה.
* * *
ובכן, אני בארץ. העניין היה לגמרי בהפתעה למשפחה, ולכן נשמר בחשאי. מוזר לחזור, עוד לא הבנתי עד כמה... עושה רושם שהכל אותו דבר, אם כי הדברים כן השתנו.
Same Same but different, כמאמר אנשי המזרח.
אני מתכנן לעשות מצגת אצלי על כל הטיול. המועד יקבע בהמשך. חוץ מזה, בהזדמנות הראשונה אני אכתוב משהו על החודש וחצי המדהימים בתאילנד.
מחכה בקוצר רוח לאיזו מדורה,
להתראות, _________________ - דויד |
|
חזרה למעלה |
|
|
עמית 171
|
|
חזרה למעלה |
|
|
xaim
|
פורסם: 14/07/05 11:26 נושא ההודעה: שיחקת אותה יא דויד |
|
|
דוד,
קראתי בענין על החויות, עשית טיול גדול, כמו שצריך. אתה יודע לכתוב ורבים מתענינים, קוראים, נהנים וגם לומדים מהנסיון שלך. אולי תכתוב משהו יותר ארוך? אני קורא את הרשימות שלך וחושב שהיכולת שלך לראות ולתאר מצבים ואנשים מרשימה.
תודה שאתה משתף אותנו וברוך הבא.
חיים |
|
חזרה למעלה |
|
|
ש.ה.
|
פורסם: 17/07/05 15:02 נושא ההודעה: נכון מאוד |
|
|
תיאוריך המשעשעים משובבים נפש ויכולתך להנות ולהתחבר לחוויה נותנת השראה. אפילו חוויה סתמית (כמו יציאה לטיול חוג) הופכת למרתקת מתחת לעטך השנונה |
|
חזרה למעלה |
|
|
אורלי יהלום
|
פורסם: 17/07/05 15:14 נושא ההודעה: |
|
|
אני מסכימה עם כל מילה.
שתהיה לך נחיתה רכה בארץ. |
|
חזרה למעלה |
|
|
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|