FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
13/11 - הרצאה על טרקים בניו-זילנד וטזמניה
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> חוויות חובקות עולם גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
David Gurevich

הודעהפורסם: 11/11/05 14:41   נושא ההודעה: 13/11 - הרצאה על טרקים בניו-זילנד וטזמניה הגב עם ציטוט

שלום, אנשים יקרים!

כסיכום ביניים של המסע שלי בדרום פסיפיק, ביום ראשון הקרוב, 13/11/2005, אני מעביר הרצאה על טרקים בניו-זילנד וטזמניה. ההרצאה תלווה בצילומים,
מצגת עם מפות, ושילוב של חוויות עם מידע מעשי למטייל שטח עם תיק על הגב. כולם מוזמנים ואני מאוד אשמח לראותכם. ההרצאה תתקים בחנות "למטייל" בראשל"צ (קניון הזהב), בשעה 18:00, הכניסה חינם.

-----

מסע מרתק אל הרים מושלגים, קרחוני עד בתחתית העולם, יערות גשם (הרבה גשם!), אגמי בדולח צלולים, ותוכים גנבים שמתעופפים אל תוך העננים.
במשך שלוש שעות נדבר על כל מה שקשור לטרקים בניו-זילנד ומדינת האי הקטנה טזמניה (אוסטרליה).

מה זה בעצם טרק? איך מתארגנים לטרק של מספר ימים?
מהן הסכנות ואיך מתמודדים איתן? איפה נמצא mt.Doom מ"שר הטבעות"?
ואיך, לעזאזל, מכינים ארוחות גורמה באמצע-השום-מקום עם מצרכים ממשקל נוצה?

בהרצאה נסקור את הטרקים המוכרים יותר וחלק מהטרקים המוכרים פחות, יחד עם המלצות על הדובדבן שבקצפת.
כל זה ועוד בהרצאה בליווי צילומים וחוויות מעולם טיולי השטח של ניו-זילנד וטזמניה.

- דויד
052-4589444
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
ש.ה.

הודעהפורסם: 13/11/05 16:04   נושא ההודעה: רק עכשיו אני רואה את זה הגב עם ציטוט

גם לו רציתי לבוא...עכשיו שעתיים לפני ההרצאה שלך, אני בגוש עציון וזה במערב ראשון, ואין לי אוטו. חבל שלא פרסמת קודם. טוב, אין דבר, שיהיה בכיף
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית כתובת AIM
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> חוויות חובקות עולם כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה