FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
תזכורת - רעיונות למסלולי השנה הבאה
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> בשנה הבאה... גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
עמית 171

הודעהפורסם: 23/05/07 19:07   נושא ההודעה: תזכורת - רעיונות למסלולי השנה הבאה הגב עם ציטוט

מהניסיון של השנים האחרונות, ישיבת "ועדת המסלולים" מתקיימת בד"כ בסוף חודש יוני - תחילת חודש יולי. התאריך השנה טרם נקבע, אך כנראה יישאר בטווח הזמנים הנ"ל.

אתם מוזמנים להעלות בקשות ורעיונות למסלולי השנה הבאה.

טבע ונופים בישראל - עדכונים שוטפים בפייסבוק
http://www.facebook.com/inature.info
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 23/05/07 21:51   נושא ההודעה: טיולים באתר. הגב עם ציטוט

רק טוב.
אני לא מבין למה אתה לא כתב באתר ישירות על המסלולים שנה הבאה??? לא מוצא בקישור של תמוז מה אתה רציתה לכתוב.
לגבי השנה אם לא יתרחש נס של מה שקרה כאן ביום ירושלים זה ממש לא בדיוק העונה בתחילת יוני לטייל באזור בית-שאן למרות המעיינות. במיוחד שבדרך כלל הולכים ולא שוחים ברוב זמן הטיולים.
מסלול בנגב שהחוג לא טייל. מבורות לוץ מדגיש לא למכתש רמון צפון מערבה. ראש חורשה הר עירים הר חרמן אזור יפים לא מטויילים עם ים פריחה באביב.
חבל שארמניה לא קרובה יש שם ים של מסלולים ולא חם שם ובעונה זו יש ים של פריחה יותר מפברואר שלנו בשנה גשומה. בעייה יחידה חוסר בגשרים מעל נהרות ,בטוח צפיתם בתמונת באתר שלי שמופיע בבלוג שלי באתר זה למתה
אבל בעייה לחצות נהרות.
שרון הבר

הודעהפורסם: 24/05/07 14:01   נושא ההודעה: חוזרים לטייל בחרמון הגב עם ציטוט

בימים אלה שלחה לי החברה להגנת הטבע אימל בנושא שיחרור החרמון.
אמנם תוכנו של המסמך נראה לי פשרני ואנמי, אבל זה מזכיר לנו שהחרמון נעדר מתוכנית הטיולים של החוג כבר שנים רבות. והרי תקופת אייר סיון זה הזמן הכי טוב לחרמון. בקרוב תתקיים המסורת של טיולים על שם איתן ווייס, לצערי כולם בשבת במכוניות פרטיות (ללא זכר לטיולים הגדולים למטיבי לכת שיצאו ביום ו')
אבל כיצד אנו נתרום למאבק על השבת החרמון לציבור אם לא נבוא במסות גדולות ופשוט נלך במסלולים שהלכנו בהם תמיד מבלי שאף אחד יעיז לעצור אותנו?
לכן, בסוף שבוע הבא, במקום להתבשל בבית שאן - הבא נתרענן במרומי החרמון, וגם נתרום למאבק הצודק לשיחרור החרמון מידי הכובשים (אפשר להכין שלטים: די לכיבוש החרמון)
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא כתובת AIM
djordan

הודעהפורסם: 25/05/07 12:49   נושא ההודעה: רעיונות הגב עם ציטוט

לפני הגדר בצפון מדבר יהודה:
1. מסלול מתקוע לאורך נחל תקוע עד מצפה שלם (יומיים)
2. ממעלה עמוס דרך חירבית א-דיר ומחרס דלל לעין גדי (יומיים)
3. מקידר (ליד מעלה אדומים) למר סבא והורקניה (יום ארוך)
4. לאורך ואדי קלט מעלמון עד מצפה יריחו (יום ארוך)
ומסלולים למיטיבי לכת +:
5. נחל סדקים (דרומית למצפה שלם)
6. מעלה קדם
7. נחל לוט וירידה בנחל בקיעים (איזור נחל חימר)
ומסלול בגולן:
8. חוצה גולן: מהבשנית, עין ג'ויזה, רמתניה, מפל האירוסים, זויתן וסיום בזאכי (2-3 ימים).
עמית 171

הודעהפורסם: 25/05/07 15:05   נושא ההודעה: התייחסות לכל המגיבים עד עכשיו הגב עם ציטוט

איל - המסלולים עוד לא נקבעו וממילא טרם פורסמו.
בשום מקום לא כתבתי שבחתימה שלי מופיעים המסלולים, וכמובן שהם יפורסמו באתר של חוג אלעד לפני כל פרסום חיצוני (אם בכלל).

מסלול בצפון הר הנגב - אופציה. כבר עלה בוועדת המסלולים כמה פעמים בשנים האחרונות ונדחה כל פעם, אולי בשנה הקרובה? (נראה שדווקא השנה היתה החמצה שמסלול זה לא בוצע, עם הפריחה המרשימה שהיתה בנגב).

איל ושרון - לגבי שינוי המסלול בשבוע הבא, דברו ישירות עם איל צבי. כבר שינינו בעבר מסלולים בהתרעה קצרה, ובהחלט ייתכן שיש אפשרות לשנות את המסלול שנקבע. בחרמון זה קצת יותר מסובך מבחינת הצבא - בכל מקרה, אני לא הכתובת במקרה הזה.

דניאל - על חלק מההצעות גם אני חשבתי, וחלק בוצעו ממש בשנים האחרונות, כך שאין כ"כ טעם לחזור עליהן עכשיו.

מסלול נחל פרת בוצע בתחילת השנה שעברה, מסלול קידר - מרסבא - קומראן בוצע לפני קרוב לשלוש שנים ומסלול מצוקי דרגות - תקוע בוצע לפני שנתיים. מסלול מעלה עמוס - עין גדי נמצא ברשימה שלי (והסיכוי לביצועו גדל בהתחשב בכך שמחרס דלאל היה בתכנון השנה ולא בוצע).

בינתיים אני חושב שבמדבר יהודה יהיו שני מסלולים רוחביים, האחד בציר מעלה עמוס (או מצד שמעון/אספר) - עין גדי, והשני בציר חורבת סוסיא - נחל משמר, כמובן שזה פתוח לשינויים והצעות נוספות.

נחל סדקים - החוג היה כמה וכמה פעמים.
מעלה קדם - לא הייתי שם, אך התרשמתי שקיימות בעיות בטיחות מיוחדות, נכון שזה חוג אלעד אך זה לא מחייב להגיע לכל נתיב אפשרי טכנית שקיים.

ההצעה הגולנית נראית לי טובה. כמובן שאשמח לקבל התייחסויות ורעיונות נוספים.

טבע ונופים בישראל - עדכונים שוטפים בפייסבוק
http://www.facebook.com/inature.info
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
ecyashar

הודעהפורסם: 27/05/07 12:42   נושא ההודעה: ירוק באביב הגב עם ציטוט

אני אשמח אם נגיע לשפלת יהודה בפברוא
לכלניות בצפון הנגב בפברואר
לפריחת השקדיות בצפון בינואר
ולגולן במרץ
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
יואל אורן

הודעהפורסם: 6/06/07 14:25   נושא ההודעה: נחל סדקים הגב עם ציטוט

לדעתי החוג לעולם לא היה שם, אולי טוב שכך (יש שם קטע בעייתי של דרדור סלעים). החוג היה בסדק מצפה ארנון, סכין חצצון ואולי סדק מעלה קדם.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> בשנה הבאה... כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה