FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
מחיפה לך לעמוד 1, 2  הבא
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
אמיר בר

הודעהפורסם: 7/08/06 7:21   נושא ההודעה: מחיפה הגב עם ציטוט

אתמול .... העיר רעדה , קולות הנפץ חלפו מקצה אחד לקצה השני של ההר , היתה עוצמה והיה רצף של ירי .
מזרח תיכון חדש .... אתמול ראיתי את מר מזרח תיכון חדש - שמעון פרס בטלויזיה , רצוי שלא יגיע לחיפה !! , אתמול הוא אמר שלישראל מלחמה אחת שהחלה ב- 1948 ולא היסתימה , אז מה כל חזונות השלום שלו , למה אבא שלי חיפאי מבטן ומלידה כבר 10 שנים מאז אוסלו חורק שיניים ואומר ששמעון חי בחלום , שהמזרח התיכון הוא אותו מזרח תיכון של 1948 . "הלנצח ניחיה על חרבנו" ואבא שלי משיב "כן ישנם סיכוכים להם אין פיתרון - זה הטבע האנושי, כאשר מפנימים זאת חוסכים שגיאות וטעויות" .

לא יכול להיות שהעיר השלישית בגודלה במדינת ישראל מושבתת למחצה אנשים עם רגל אחת בממד ואפילו אני שאני די אדיש וכבר עברתי דברים מסוכנים לא אחד ולא שניים יושן עם אוזניים מחודדות "מוכן להקפצה" , ו.... צה"ל "מפגיז אתרי שיגור של טילים" - זה כמובן לא צה"ל זאת מדיניות הממשלה הנקבעת מלמעלה .
האם ?? צריך כמה טילים על אזור גוש דן כדי להעיר את עם ישראל ולמנוע כניסה לשיגרה של מלחמת התשה .
למה אזרחי צור צידון ובירות יושבים עם אור בבית ??? למה בינת ג'ביל "בירת החיזבאללה בדרום" שכבר אין בה אוכלוסיה לא נחרשת עד היסוד בתיהה מפוצצים - למה בתל אביב חושבים על היום שאחרי כאשר היום של היום עוד לא ניגמר ???
למה אין אף ילד שמתרוצץ ברחובות חיפה , נהריה צפת כרמיאל ראש פינה קירית שמונה ובלבנון יש אור בבתים .ושוב - בחיפה העיר השלישית בגודלה בארץ אין אף ילד ברחוב כבר שלושה שבועות !!! .

חברים אני יודע שחוג אלעד הוא לטיולים ולא לבירבורים "פוליטיים" אבל כבר הגיע מיים עד נפש . אם לא יורד עליכם גשם של טילים שם בדרום לפחות תשמעו מה קורה כאן ממשהוא שאתם מכירים אישית - ותאמינו לי יש לצה"ל המון יכולות אש וחימוש אבל אי אפשר להילחם עם ידיים קשורות מאחרי הגב .- למה בלבנון עוד דולק האור בבתים ?? .

אמיר .
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
אורלי יהלום

הודעהפורסם: 7/08/06 8:13   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אמיר, אחי, נראה לי שזה באמת לא המקום.

מקווה שאתה שומר על הטכניון; אני לא כל כך נחוצה שם.

אני אצל אמא שלי בקרית אתא. להערכתי הבית שלי בחיפה לא הרבה יותר חזק מבתי האומללים בואדי ניסנס. (ארור מי שהפגיז את ואדי ניסנס!!!)

שולחת חיבוק וחיזוק לכל אנשי החוג בצפון ומעבר לצפון וכל יקיריהם (למרות שאת רובם האתר הזה לא ממש מעניין בימים אלה).

אורלי
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא בקר באתר המפרסם
אמיר בר

הודעהפורסם: 7/08/06 13:50   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אורלי , החברים בחוג קוראים את הכתוב , מחלקם קיבלתי תגובות טלפונית , כך שזה חצי בסדר לכתוב כאן גם על דברים שכבר אי אפשר להעלים והם מתפוצצים בפרצוף .

אמיר .
נ.ב. קירית אתא זה גם כן לא משהוא , זה למעשה אותו דבר כמו חיפה .
חזרה למעלה
אמיר בר

הודעהפורסם: 7/08/06 13:50   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אורלי , החברים בחוג קוראים את הכתוב , מחלקם קיבלתי תגובות טלפונית , כך שזה חצי בסדר לכתוב כאן גם על דברים שכבר אי אפשר להעלים והם מתפוצצים בפרצוף .

אמיר .
נ.ב. קירית אתא זה גם כן לא משהוא , זה למעשה אותו דבר כמו חיפה .
חזרה למעלה
שרון הבר

הודעהפורסם: 7/08/06 14:23   נושא ההודעה: העם מחכה לפונץ' הגב עם ציטוט

אחיי ואחיותי מהצפון המיוסר. ליבנו איתכם. אתמול בשעה שבע וחצי ראינו בטלביזיה פגיעה בחיפה בשידול חי (ליד אולפן הטלביזיה. איני יודע אם זה ואדי ניסנס)
אמיר. הגיע הזמן להוציא את הנשק הסודי: ראש נפץ פונץ' (שיורכב על טיל בליסטי) ואז נראה את יכולות האש. אתה יודע מה השיעים חושבים לגבי אלכוהול?
אז בבקשה לקנות יין, הכי זול שיש...
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא כתובת AIM
אורלי יהלום

הודעהפורסם: 7/08/06 14:55   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

חן חן שרון! Smile

אמיר, התכוונתי שזה לא נראה לי המקום הכי אפקטיבי לדיבורים צבאיים או פוליטיים (וכן, קרית אתא זה כמו חיפה).

להתראות בקרוב בשמחות,
אורלי
חזרה למעלה
אמיר בר

הודעהפורסם: 7/08/06 15:35   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

שרון , נראה לי שאת "הפונץ" האמיתי או את "הפנץ" הסופי לבנון תחטוף אחרי פרויקט תל אביב של נסראללה , נכון לבנתיים הדרג המדיני בולם , ומצד שני אם לא ניראה תל אביב היום או מחר או מחרתיים לכל המאוחר , נוכל להגיד שכבר ישנו מפנה קל בלחימה ומילה של הרשע לא מילה.

אמיר .

נ.ב. חילי צה"ל החירניקים הלכו ברגל !! בטרק מהמם לכיוון צור וצידון אזור יפהיפה , בלי שוקה ובלי המחירון הדולארי של חברות הטיולים .
חזרה למעלה
שרון הבר

הודעהפורסם: 7/08/06 15:42   נושא ההודעה: שלב חדש בסיכסוך הגב עם ציטוט

בבקשה אורלי, בקרוב אצלך
אמנם האתר אינו המקום לדיבורים צבאיים ופוליטים (אלא אם כן זה נוגע אלינו. קרי שמירת הטבע. וגם הטבע הפרטי האישי הגופני נפשי, במקרה של חברינו מהצפון)
ולמה אני אומר שזה שלב חדש בסיכסוך? כי אתמול הצליחו להוציא את אמיר מהאדישות שלו. שכל עוד היה אדיש - הייתי רגוע. עכשיו התחלתי לדאוג. ובכלל איני מבין איך אפשר לשבת כל היום במקומות סגורים. במקומכם איני יודע מה הייתי עושה - שוחר מרחבים מושבע שכמותי.
עוד מה שאני רואה שאמיר רוצה לעשות פונץ' בלבנון (איני יודע מה מצב האורות שם, אבל בחיפה האורות דולקים לא כן?) ומצד שני רוצה לשתף את הצפונבונים, קרי תושבי תל אביב בחוויה. אתה יכול להזמין כמה תל אביבים להתארח אצלך, להמלט מהשגרה המשעממת, לקבל קצת אקשן. חופשה בצפון, בחיפה הרגועה השלווה, לתרום למאמץ המלחמתי...
חזרה למעלה
שרון הבר

הודעהפורסם: 7/08/06 15:49   נושא ההודעה: הם לא נהנו מזה הגב עם ציטוט

נכון. זה טרק מהמם מבלי ספק. אם כי כנראה לא מהסיבות שמנית.
אני בכל אופן מעדיף את המחיר הדולרי של חברות הטיולים (ולא יותר מזה...)
חזרה למעלה
אמיר בר

הודעהפורסם: 7/08/06 15:53   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

בחיפה לא נימצאים כל היום במיקלט אבל אין שקט הירי מהצפון ועל לבנון נשמע ברקע .
בנהריה וק.שמונה המצב ממש מטורף .

אורן קבל התנצלות בנושא הבועה קרא ב- 06/08 מבצע אחרי אחרי .

אין החיים במרכז כבחיפה , אין חיפה כצפת , ואין צפת כנהריה ו ק.שמונה .

ובקשר לטבע ..... אחרי השרפות הקשות בצפון תהיה פריחה אדירה בחורשים שנישרפו תופעה שהיתה בכרמל כל פעם שנישרף ולצערי היו מספר שרפות ענק כאן ב 10 השנים האחרונות . אפשר להכין את מגדירי הפרחים .
חזרה למעלה
אורלי יהלום

הודעהפורסם: 7/08/06 16:17   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אמיר בר כתב:
אני מבין שבתל אביב מתנהגים כרגיל כי לא יורים שם אבל מחיפה צפונה כבר אין שיגרה .
אני לא רוצה הרוגים בתל אביב אבל כמה הזעקות "לשבירת השיגרה - והבועה" בהחלט רצוי .
בישביל ההרגשה .

בשביל ההרגשה של נסראללה Question Exclamation

אני מעדיפה שישארו ב"בועה", למרות שאני מסכימה עם אורן שבועה זה לא בהכרח עניין גיאוגרפי.
חזרה למעלה
שרון הבר

הודעהפורסם: 7/08/06 16:34   נושא ההודעה: מי זוכר את בית ג'אלה? הגב עם ציטוט

בעודך אומר הדי ההתפוצצויותת מזכיר לי נשכחות. חילופי הירי בין בית ג'אלה לגילה. כאשר עיקר הירי שנשמע היה של צה"ל. נשמע היטב ממרכז ירושלים והן מאפרת. והמעניין הוא שהתרגלנו לזה. כביש המנהרות... כן, נסענו בו.
השרפות שדיברת. כן. הייתי בכרמל לפני כמה חודשים. צפון הכרמל כולו שרוף (נחל גלים והסביבה).
פריחה משגעת? יפה שאתה רואה נקודת אור בתוך החשיכה
ושמעתי ברדיו שגם נחל קטלב נשרף (לא מקטיושה!) ושבגלל המצב בצפון אין בנמצא מטוסי כיבוי
חזרה למעלה
שרון הבר

הודעהפורסם: 7/08/06 16:43   נושא ההודעה: בועת סבון הגב עם ציטוט

חלקם באוכלוסיה זניח. סתם התשקורת אוהבת לתת להם במה. אבל לדעתי יש קשר גיאוגרפי. אם כי זה כמובן לא מחייב את כל מי שגר שם (וגם בחיב''ר יש כאלה, וכן באזור שצפונית לפלשת, מצפון לירקון עד נחל אלכסנדר)
חזרה למעלה
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 9/08/06 21:36   נושא ההודעה: ארץ אחת שני מדינות הגב עם ציטוט

לא לאמין אולי טיפה חוצפה. אבל בירושלים יש פסטיבלים רחובות עמוסים מופעים.
בזמן שערים מופגזות.
שיא החוצפה שאומרים התגובה שונה אם יפגיזו עיר אחת מאשר עיר אחרת.
מה יש אזרחים סוג ב"
אורלי יהלום

הודעהפורסם: 10/08/06 8:55   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אייל, לדעתי ראוי להנמיך קצת את מפלס החגיגות, אבל אין לי בעיה עקרונית עם הפסטיבלים, אם לאנשים יש אפשרות ומצב רוח לבלות. גם פליטים מהצפון השתתפו בהם. חבל רק שעיריית ירושלים קיימה מפגן של זיקוקים שגרם לחוויות מאוד לא נעימות (הייתה כתבה אתמול באחד הערוצים).

מה שכן מטריד זה שמתייחסים לפגיעה ב-2 מיליון תושבים בצפון באופן שונה מלפגיעה ב-2 מיליון תושבים בתל אביב... והכי מכעיס זה שהמדינה מפקירה את התושבים ומשאירה אותם תלויים בחסדים של גאידמק.

רק טוב,
אורלי
חזרה למעלה
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
לך לעמוד 1, 2  הבא
עמוד 1 מתוך 2

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה