FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
נחל עזגד
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
neta

הודעהפורסם: 12/12/02 10:03   נושא ההודעה: נחל עזגד הגב עם ציטוט

אני מחפשת עזרה בסיפור דרך - איך מגיעים לתחילת נחל עזגד (שסומן לא מזמן) לשם טיול מעגלי - עלייה בעזגד, ירידה באשלים.
אם מישהו יודע ויש לו מפה מסומנת - אשמח מאד.
בכל מקרה אני מצרפת מפה של האזור שסרקתי, ואם אפשר לסמן עליה ולשלוח לי במייל, או להעלות כאן לפורום, אשמח מאד.

בברכת טיולים מהנים לכולם.

http://luna.tau.ac.il/~tomer/staff/shmulik/course/azgad-ashalim.jpg[/img]
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
neta

הודעהפורסם: 15/12/02 18:57   נושא ההודעה: תודה הגב עם ציטוט

תודה לעמית שעזר לי.
לצערי הרב, הטיול השתנה באופן בלתי צפוי - אחרי שהגענו בלילה למקום והתמקמנו לשינה בנחל פרצים, התעוררנו בשתיים וחצי בלילה כאשר זשם זלעפות החל לרדת עלינו. Very Happy

תוך 5 דקות התקפלנו משם מחשש שיטפון וברחנו לאזור שדה-בוקר (שגם היה גשום מאד). בדיעבד מסתבר שאכן היו שטפונות באותו לילה (נחל צאלים שטף ואולי עוד כמה נחלים) ואם היינו נשארים, מי יודע אם היינו מגיעים הביתה...

טוב, אולי היינו מגיעים הביתה אבל באיחור, הכבישים היו חסומים.

בכל מקרה, לא נתנו לגשם לקלקל את מצב רוחנו, התמקמנו מחדש בתחנת דלק בבניה מול חניון הרועה וישנו שנת ישרים עד הבוקר. בבוקר קמנו יבשים אל שמיים כחולים וכמובן שהתעצבנו, אבל כבר לא יכולנו לחזור לנחל עזגד ולכן התפשרנו על טיול רגלי באזור בקעת צין.

מסקנה: כשאומרים בתחזית "קר ויבש", קר בטוח יהיה, אבל יבש בטוח שלא יהיה. Very Happy

בברכת טיולים יבשים...
חזרה למעלה
עמית 171

הודעהפורסם: 15/12/02 20:19   נושא ההודעה: וואלה! הגב עם ציטוט

ממש כמו שקרה לנו בחוג בשנה שעברה בטיול "נזירים שוטים ומעיינות משוגעים" (עוד מעט אעלה לערוץ ההיסטוריה).
מכל מקום - בשום פנים ואופן לא ישנים בערוץ ואדי, אלא קצת מעל לערוץ (לכל היותר בראש הערוץ) - את זה עדיף ללמוד מאחרים...

במישור עמיעז כבר ישנתי לפני כמה שנים. הרוחות החזקות העיפו לאבדון את כיסוי המזרון שלי, שלא נודעו עקבותיו מאז... בדרך כלל זה אזור מהיבשים ביותר שיש.
חזרה למעלה
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה