צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
זמי
|
פורסם: 24/12/02 17:14 נושא ההודעה: בעיות רפואיות והליכה-מידע בבקשה |
|
|
בטוחני שכמוני יש עוד, סובלים מברכיים, גב תחתון, כפות רגליים וכל מיני חוליראס הקשורות לתחביב ההליכה.
אני מציע איכשהוא למצוא דרךת או פורום,לתת פורקן לקיטורים ולתת פתח לעזרה, וירטואלית לפחות, בנושאים רפואיים כנ"ל. |
|
חזרה למעלה |
|
|
איל צבי Admin - מנהל
|
פורסם: 24/12/02 18:47 נושא ההודעה: |
|
|
זמי,
אני כמה דקות לפני יציאה לשדה התעופה, ולכן לא אוכל להיכנס ליותר מדי פרטים.
המדור הזה בפורומים פתוח לכל סוגי התלונות, אבל לקיטורים פרופר יש מדור מתאים יותר - מסביב למדורה.
לגבי עזרה וירטואלית - תוכל למצוא ברשת הרבה מידע, אך לסוג הבעיות שאתה מתאר אין כרגע פתרונות מלבד... להתרגל.
אני מטייל כבר 10 שנים עם חוג אלעד. לפני 3 שנים עברתי ניתוח מניסקוס (קטיעה של חלק סחוס קרוע בברך), וכמו כן אני סובל מפריצת דיסק בגב תחתון בדרגה בינונית. אין פתרונות של ממש, אבל קראתי על פיתוח שבעוד כמה שנים יהיה תחליפי סחוסים סינטתיים ואולי זה יפתור את הבעיה.
בינתיים אני ממשיך לטייל עם חוג אלעד, ולהוציא מקרה יחיד ב-3 השנים האחרונות, בכל הטיולים ההנאה השכיחה ממני את הצרות הבריאותיות (והאחרות...)
איל. _________________ בברכה,
איל צבי
חוג אלעד |
|
חזרה למעלה |
|
|
Zafrir
|
פורסם: 26/12/02 19:38 נושא ההודעה: מדרסים ומתיחות |
|
|
זמי,
סבלתי מאותם התופעות שתארת. עזרו לי מאוד מדרסים ביומכאניים ופיזיוטראפיה שכללה בעיקר תרגילי מתיחה פשוטים וקלים לביצוע ביומיום וכמובן לפני, במשך ואחרי יום הליכה. זה כמובן מתאים למקרים קלים. אשמח להראות לך. (אני מגיע לטיול לרכס מנוחה 16/1/03).
צפריר |
|
חזרה למעלה |
|
|
זמי
|
פורסם: 29/12/02 10:05 נושא ההודעה: תודה ועוד שאלה על מדרסים ביומכני |
|
|
כל מטפל בעל קליניקה שפניתי אליו מיד התנדב למכור לי את המדרסים הכי טובים שיכולים לעזור לי ולכל אחד בודאי יש את השיטה שלו.מרוב עצים לא רואים את היער.
ספר לי עוד על המדרסים שאתה מכיר מניסיונך האישי. |
|
חזרה למעלה |
|
|
ora meir
|
פורסם: 5/02/03 17:36 נושא ההודעה: בעיות רפואיות |
|
|
זמי
חברה סיפרה לי שהאורטופד רשם לה מדרסים (מידרסים?) - המחיר: 360 ש"ח - והקופה ("מכבי" ) כיסתה מעל 50% מעלותם. היא לא מבינה איך לא חשבה על זה קודם ...
אני, אישית, עדיין בין שלב ההעזרות בזוג מקלות הליכה לבין שלב הנכונות לסבול: הכאבים בברכיים חוזרים כל אימת שמתחילים ללכת לאחר הפסקה, אך ההתרגלות ו/או ההנאה , כדברי איל, אכן משכיחים ת'סבל קל מהרה...
אורה _________________ אורה מאיר |
|
חזרה למעלה |
|
|
|