FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
מבצעים וחידושים באתר
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> עדכונים, הודעות ותזכורות גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 17/02/03 7:51   נושא ההודעה: מבצעים וחידושים באתר הגב עם ציטוט

כמה חדשות מעניינות על הפרק:
  • עדכון ויזואלי של האתר

לאחר עוד כמה ימי עבודה אני שמח להכריז שהאתר עבר "מתיחת פנים", שמטרתה שיפור מהירות והקלה בתחזוקה. אנא הודיעו לי בהקדם אם יש בעיות.

עיקר השינוי ניכר בעמוד הכניסה, שבו תמיד יוצגו כותרות אחרונות ממדורי "עדכונים וחדשות" של הפורום, ולצידן כותרות אחרונות משאר המדורים. כך ניתן להתעדכן מהעמוד הראשי במבט אחד. הרשימה מתעדכנת אוטומטית (במקום שאני אצטרך לעדכן מדי כמה ימים).

מלבד השינוי הזה, הסבתי חלק ניכר מעמודי המידע לשיטת CSS. מבלי להלאות בפרטים טכניים, שיטה זו מאפשר לרכז בקובץ אחד את כל ההגדרות הויזאוליות (פונטים, צבעים, וכו'), כך שניתן לעדכן אותן בקלות. בצורה זו אפשר לשנות את המראה של כל האתר ללא מאמץ. בעתיד אולי אוסיף אפשרות לבחור בין כמה סגנונות עיצוב שונים.

אגב כל השינויים, וידאתי שהאתר מוצג היטב גם ברזולוציה של 800x600 ואפילו פחות, לטובת בעלי מחשבים מיושנים.

• מבצע הנחות מיוחד לחברי חוג אלעד

חברת לפידות מייצגת בישראל שורה של חברות מובילות בתחום הציוד לטיולים ולסנפלינג. מנכ"ל לפידות פנה אלי בהצעה בנוסח המאפיה, שאי אפשר לסרב לה - הנחה מיוחדת של 25% על כל המוצרים, רק לחברי חוג אלעד!

לפרטים מלאים איפה לקנות וכיצד לקבל את ההנחה - יש לקרוא את המודעה של לפידות במדור הצעות ופרסומים.

• כרטיס חבר בחוג אלעד

אם בהנחות ובהטבות עסקינן, אז חברת איילה מקיימת את הבטחתה ומנפיקה כרטיסי חבר לחברי חוג אלעד. הכרטיסים יונפקו למי ששילמו דמי חבר, ויהיו בתוקף לאותה העונה. אין לי כרגע פרטים מתי הכרטיסים יהיו מוכנים ואיך לקבל אותם, אבל זה "על האש".

כרטיס החבר יקנה את ההנחות המקסימליות שטיולי איילה יכולים לתת על השרותים שלהם, וכמו כן הנחות נוספות דרך שיתופי פעולה, כדוגמת חברת לפידות.

לפרטים ועדכון מצב מומלץ לקרוא את המודעה של אלי במדור של טיולי איילה.

• שינוי שעת יציאה מחיפה בטיולי בוקר

מהטיול הקרוב, שעת היציאה מחיפה בטיולים שיוצאים בבוקר היא 5:00 (במקום 5:15). כל נקודות האיסוף עד תל-אביב הוקדמו מעט בהתאם. אנא הגיעו בזמן לנקודות המפגש, כדי שבסופו של דבר נוכל להתחיל את מסלול ההליכה בשעה סבירה.

תהנו,

איל.

איל צבי
חוג אלעד
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> עדכונים, הודעות ותזכורות כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה