FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
מבצע מדהים לארוח אתרי אינטרנט (Web Hositng)
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> הצעות ופרסומים גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 8/10/03 2:13   נושא ההודעה: מבצע מדהים לארוח אתרי אינטרנט (Web הגב עם ציטוט

שלום לכולם,

אם יש לך אתר אינטרנט, או תכננת להקים אתר משלך, אז עכשיו יש לך הזדמנות מיוחדת לקבל ארוח אתרים (Web Hosting) ברמה גבוהה ובמחיר מצחיק. עד 15/10/2003 יש מבצע של 2-במחיר-1 כלומר: מקבלים שתי חבילות רגילות במחיר של חבילה אחת, או לחילופין נפח שרות כפול במחיר ברגיל. כמו כן, מי שמבצע הזמנה עם "קופון הנחה" מיוחד שלי, מקבל 10% הנחה נוספת על המחיר. להלן כל הפרטים.

על החברה

החברה נותנת השרות פועלת מארה"ב, ומספקת שרות ארוח אתרים ללקוחות מכל העולם. בעל החברה הוא מקצוען אמיתי ואדם נחמד וישר כסרגל. הוא מעסיק אנשי שרות ותמיכה רציניים שפועלים על פי אמות המידה הגבוהות שהוא קובע, ובמקרה של בעיה ניתן לפנות אליו והוא מישר את ההדורים.

אני עובד עם החברה למעלה משנה, ולאחר נסיון עם מספר חברות אחרות ברור למעלה מכל ספק שזו החברה הטובה ביותר בתחומה מבחינת שרות והגינות, ובין הטובות ביותר מבחינה טכנית. לא רק אני חושב כך, אלא זו דעה מקובלת בפורומים העוסקים בתחום.

האתר של חוג אלעד פועל דרך חברה זו, כמו גם מספר אתרים נוספים שאני מפעיל.

סוגי חבילות השרות

ישנם שני סוגים בסיסיים של חבילות לפי סוג השימוש:
  • חבילות לאתרים רגילים - מיועדות לארוח אתר יחיד. כל ההקצאות של החבילה, כגון שטח דיסק ותיבות דואר, מיועדות לאתר האחד. זהו הסוג המומלץ למי שמתכוון להקים אתר "נורמלי".

• חבילות Resellers - מיועדות למי שצריך להחזיק מספר אתרים שונים או מתכוון לעסוק במכירת שרותי אתרים. בעל החבילה מקבל הקצאה כללית ומחלק אותה לאתרים השונים שבניהולו. יש לקחת בחשבון שמדובר במערכת מסובכת יותר ועבודה רבה יותר.

החבילות והמחירים

כדי לראות את החבילות השונות צריך פשוט להיכנס לאתר החברה באמצעות הקישור הבא: http://www.8-95.com/index.php?refid=EZ01

כל חבילה מתאפיינת בהקצאות של שטח דיסק, נפח תעבורה, תיבות דואר (ולחבילות Reseller - מספר אתרים שניתן להתקין). לאחר בחירת סוג החבילה - רגיל או Reseller -יש לבחור את גודל החבילה המתאים הדרוש. בפועל יש לכולם נטיה טבעית להזמין חבילות עם הקצאות גדולות מהדרוש, אבל מצד שני כדאי לחשוב קדימה למצב שהאתר מתפתח ומתרחב.

לכל החבילות יש רשימה ארוכות של תכונות נוספות, כגון לוח ניהול ובקרה משוכלל, דוחו"ת וסטטיסטיקות, ניהול רשימות תפוצה, הפנית דואר אוטומטית, אפשרות למסד נתונים (Database), ועוד ועוד. הרשימה המלאה מופיעה בקישור "Details" שליד כל חבילה.

אגב, אפשר גם "להדביק" שתי חבילות. אם אין אף חבילה בגודל הדרוש, אז פשוט מזמינים שתי חבילות שביחד מגיעות להקצאה המבוקשת (לאחר ההזמנה יש לפתוח קריאת שרות ולבקש "הדבקה" של שתי ההזמנות לחבילה אחת). אפשר "להדביק" חבילות גם בהדרגה, כלומר כאשר האתר מגיע לגבול ההקצאה אפשר להזמין ולהדביק חבילה נוספת (בתנאים ובמחירים שיהיו תקפים באותה עת).

חשוב לשים לב לא רק למחיר, אלא גם לתקופת התשלום: יש שתי חבילות במחיר בסיסי של $8.95 אבל באחת מהן זהו המחיר לחודש ובאחרת זהו המחיר לחצי שנה. כמובן שבחבילה השניה ההקצאות קטנות יותר.

החבילה המומלצת

בהנחה שמדובר בצרכים נורמלים של אתר אינטרנט רגיל, המלצתי האישית היא החבילה של $3.95 לחודש. חבילה זו מעניקה (בתקופת המבצע) נפח דיסק גדול של 600MB, עד 8GB נפח תעבורה בחודש, ועד 600 תיבות דואר אלקטרוני.

הקצאות אלה מספיקות כמעל לכל אתר (אולי חוץ מפורנוגרפיה). לשם השוואה כיום אתר חוג אלעד צורך רק כ- 50MB דיסק ופחות מ- 1GB תעבורה לחודש. כמו כן על התעריף הרגיל יש עוד 10% הנחה באמצעות הקופון, כך שהמחיר עוד יורד ל- $3.56 (15 ש"ח) לחודש בלבד...

הזמנה ותשלום

הזמנה יש לבצע בלחיצה על כפתור "Order Now" המופיע ליד כל חבילה, ומילוי כל הפרטים על פי ההנחיות. התשלום מתבצע ישירות לחברה בחיוב דרך כרטיס אשראי.

בתקופת המבצע 2-במחיר-1 ברירת המחדל היא אתר אחד בעל הקצאות כפולות. מי שמעוניין בשתי חבילות נפרדות שלכל אחת הקצאות רגילות, צריך לפתוח קריאת שרות לאחר ההזמנה ולבקש להפריד את החבילה הכפולה לשתי חבילות סטנדרטיות.

חשוב מאד להיכנס לאתר רק דרך הקישור שמכיל את קוד קופון ההנחה: http://www.8-95.com/index.php?refid=EZ01 . כמו כן, למי שלא בטוח אם קוד הקופון נקלט, בשלב פרטי התשלום שבתהליך ההזמנה יש מקום לציין את הקוד (מופיע בשם Discount Coupon או Referral Code). קופון ההנחה נשאר בתוקף להזמנות גם אחרי תום מבצע 2-במחיר-1.

יש לקחת בחשבון שהשרות מוגבל לאתרים חוקיים בלבד וללא פורנוגרפיה (גם אם היא חוקית). ניצול השרות לפעילות אסורה כגון הפצת תוכנות פיראטיות, יגרום לסגירת האתר העבריין בהתראה קצרה או ללא התראה כלל. המעוניינים יכולים לקרוא את תנאי השרות המלאים דרך הקישורים שבתחתית העמוד הראשי.

הערות נוספות
  1. חשוב לזכור שאתר אינטרנט מורכב משני חלקים עיקריים: רכישת שם דומיין (Domain Name) כגון hug-elad.org או cnn.com, ורכישת שרות ארוח אתרים. ההצעה המתוארת לעיל מתייחסת רק לארוח האתר אך אינה כוללת את שם הדומיין.

2. אפשר לרכוש שם דומיין דרך אותה החברה שנותנת את שרות ארוח האתרים במחיר $14.95 לשנה, וכך לקבל את שני השרותים ממקור אחד. יש חברות כמו http://godaddy.com שמתמחות בשמות דומיין ומציעות מחירים נמוכים יותר ($8.95 לשנה). שמות דומיין בעלי סיומת ישראלית (il) אפשר לרכוש רק דרך מספר חברות בישראל אך המחירים גבוהים ($20-$30 לשנה) ולכן אני לא ממליץ.

3. הקמת אתר אינה מסובכת ועם קצת סבלנות ויכולת לימוד עצמית ניתן להתגבר לבד על כל המכשולים. אין באפשרותי לספק הדרכה צמודה למי שעושה את צעדיו הראשונים בתחום, אך אשמח לענות על שאלות ממוקדות ולעזור בפתרון בעיות ספציפיות. מי שירצה יוכל לקבל ממני את תוכנות לוח המודעות והגלריה הכוללות תיקונים ושיפורים במיוחד בתחום העברית.

"אז מה יוצא לך מזה?"

מכיון שכולנו ישראלים טובים וחלקנו גם יהודים טובים, באופן טבעי מתעורר החשד שאם אני מנסה למכור את השרות הזה, אז כנראה שאני מרוויח משהו מהצד ובכלל בטח יש פה מלכודת. התשובה בקיצור היא "כן, ולא" אבל למען השקיפות המלאה להלן הפרוט:
  • כן, אני מרוויח מהעניין בשתי דרכים:
    • על כל הזמנה שנעשית עם קופון ההנחה אני מקבל זיכוי בסך 50% מהמחיר החודשי של החבילה. כלומר כאשר מישהו מזמין חבילה של $3.95 לחודש אני מקבל זיכוי חד-פעמי של קצת פחות מ- $2. אני צופה שבמקרה הטוב 2-3 אנשים יזמינו את השרות, כך שאזכה לרווחי עתק חד-פעמיים של $5-$10. אם למישהו קשה עם זה, נא לזכור שאני משלם מכיסי על ארוח האתר של חוג אלעד, אז זו תרומה קטנה למאמץ...
    • הרווח העיקרי שלי הוא ההזדמנות לחברי חוג אלעד להקים אתרים משל עצמם. פעמים רבות פנו אלי חברים והתעניינו בנושא, אז הנה - עכשיו יש הסברים והמלצות. לדעתי במיוחד כדאי למי שרוצה לנהל לעצמו אלבום תמונות גדול.

• לא, אין כאן מלכודת.
    אני ממליץ על החברה שאני עצמי משתמש בשרותיה. לאחר ניסיון לא מועט בתחום ולאחר שקראתי אין ספור המלצות והשמצות על חברות שונות, אני משוכנע שזו החברה הטובה ביותר בתחומה. אם דעתי על החברה תשתנה, אני מבטיח לעדכן את ההמלצה שלי בהתאם.

אם משהו עדיין לא ברור, אשמח לענות על שאלות. אפשר להוסיף שאלות כהודעת מענה להודעה זו, או לשלוח בדואר אלקטרוני לכתובת הראשית של חוג אלעד (hq@hug-elad.org).

איל צבי
חוג אלעד
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם  
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> הצעות ופרסומים כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה