FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
טיול חפוז לירדן ביום כיפור, ותזכורת לסיני בראש השנה
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
יואל אורן

הודעהפורסם: 6/09/04 13:44   נושא ההודעה: טיול חפוז לירדן ביום כיפור, ותזכורת לסיני בראש השנה הגב עם ציטוט

מי שלא הספיק להירשם בזמן לאף אחד מטיולי יום כיפור יש אלטרנטיבה: טיול חפוז בירדן. המסלול: נחל זרד, מהיפים בנחלי שכנתנו ממזרח. נגיע דרך חמאם-עפרה ונטייל לאורך כל אורך הנחל עד מוצאו אל בקעת ים-המלח. במידה ויישאר זמן, נטייל באחד הנחלים הנוספים באיזור. הציוד יינשא על גבינו והלינה בשטח. הטיול ייתבצע בימים ה'-מוצ"ש, בהנחה שמסוף הגבול ייפתח כמתוכנן במוצאי יום הכיפורים. אם לא, הטיול יהיה בימים ו'-א'. המחיר 175$ + מעברי גבול. הטיול דרך חברת ימבטבע.
להזכירכם, אני מוציא טיול נוסף לסיני (באופן עצמאי) בראש השנה - 14-18 בספטמבר. המחיר 1000 ש"ח כולל הכל, גם מעברי גבול. פרטים: יואל 052-3551686 או במייל [email protected]. להת', יואל
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 6/09/04 20:38   נושא ההודעה: טיולי כפירה (משרון) הגב עם ציטוט

הכל טוב ויפה שמוציאים טיולים חוץ מאשר התאריך של המועד. אינני דוס ואני יוצא לטיולי החוג בשבת. אמנם אינני צם ביום כיפור אבל זה בעיני יום קדוש שלא מיועד לפעילויות של חול ובוודאי לא לטייל במדינות ערביות. חבל שגם חברת איילה עשתה טיולים בתאריכים כאלה. אני לא מתכוון להשתתף בהם. אשתתף רק בטיולים שהם בין יום א' ל ה' כמו שעשו פעם וכמו שמויש עושה בסיני. שתהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה. שרון הבר מהבית של אייל הירושלמי
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה