FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
עדכון: הטיול הקודם, הטיול הבא
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> עדכונים, הודעות ותזכורות גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 28/02/05 10:28   נושא ההודעה: עדכון: הטיול הקודם, הטיול הבא הגב עם ציטוט

שלום לכולם,

עדכון: המטייל שנעלם לנו בטיול האחרון נמצא בריא ושלם.

יש לקח אחד ברור מהמקרה, והוא ייושם מיידית:

מעתה והלאה תהיה הקפדה יתרה על התאמת המטיילים לקבוצה, מבחינת היכולת הפיזית. מטיילים שנשרכים מאחור בקבוצת האתגר יופנו לקבוצת התוכן, ומטיילים שנשרכים בקבוצת התוכן יופנו לאוטובוס. לא תהיה כל התחשבות בזהות המטייל/ת, ותק בחוג, גיל, מין, גזע, דת, צבע עיניים או מידת נעליים. השיקול היחידי יהיה מידת ההתאמה לקבוצה.

תאורטית זה היה המצב עד עכשיו. אבל במקרים רבים ביקשתי ממטיילים לעבור לתוכן והם התעקשו והבטיחו שיהיה בסדר. הנטייה שלי היתה להימנע מעימותים ומריבות עם מטיילים שהם גם חברים, אך כנראה שזו היתה טעות. ויתורים קטנים הולכים וגדלים עם הזמן מבלי שנרגיש, ולבסוף יש בעיה רצינית.

כרגיל, אני אצטרך להיות "האיש הרע" (ואין לי בעיה עם זה), ובמידת הצורך גם איתי הדרי. מעתה והלאה, כאשר "נבקש" ממישהו לעבור מאתגר לתוכן או מהתוכן לאוטובוס - זו לא תהיה בקשה אלא הוראה מחייבת. אני מבקש את תמיכת חברי החוג בדרכים הבאות:
  • מי שמרגיש שהוא אינו בשיאו - יעבור מיוזמתו לקבוצת התוכן או לאוטובוס. כך תחסך לשנינו אי הנעימות.

• מי שמזהה מטייל שאינו מתאים לקבוצה - אנא העירו את תשומת לבי והניחו לי לטפל בעניין. עדיף איש רע אחד מוגדר וברור, מאשר מריבות בין המטיילים.

• במקרה של מטייל שמסרב לקבל את הדין - אבקש מיתר המטיילים להצטרף אלי לנזיפה ציבורית עד שיבין שאין ברירה. כמובן שאני מקוה לא להגיע למצב הזה, מכיון שהמטייל כבר לא יחזור לשורותינו...

מסלול הטיול הבא:

מספר חברים ביקשו לשקול את שינוי מסלול הטיול הבא, על מנת להעבירו למסלול "צפוני" עם פריחה. העליתי הצעה סביב המדורה, ועד כה קיבלתי כמה חיזוקים ולא שמעתי התנגדויות. לכן, מסלול הטיול הבא יקבע מספר ימים לפני מועד הטיול, על פי תחזית מזג האויר:

גשום - נטייל באזור חלוצה ע"פ המסלול המקורי - יציאה ביום ה' אחה"צ.
נאה - נטייל בגליל התחתון ע"פ המסלול שנדחה בטיול הקודם - יציאה ביום ו' בבוקר.

ההודעה על המסלול הסופי תפורסם מספר ימים לפני מועד הטיול, ברגע שתהיה תחזית ברורה. מי שמתכוון להגיע לטיול בכל מקרה, מוזמן להרשם מוקדם מבלי להמתין להודעה הסופית.

איל צבי
חוג אלעד
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> עדכונים, הודעות ותזכורות כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה