sarit
|
פורסם: 18/06/05 13:52 נושא ההודעה: טרקים בצפון הודו! שוב! |
|
|
כן, חברים שוב אני חוזרת להודו המדהימה ולהרים שאני כל כך אוהבת ומחפשת לשבור שיאים חדשים (לפחות שלי!) אז ככה אני מארגנת 2 טרקים הפעם, אני אקדים לומר שאני לא חברת נסיעות, ואני לא מדריכת טיולים, זאת אומרת השתתפות כוללת סיכונים שכל אחד לוקח על עצמו ומחיר הטיול- מחיר עלות. כמו כן, משתתפים צריכים לעזור בבישול, שטיפת כלים, הקמה ופריקת מחנה כל יום. יהייה מדריך/מוביל סוסים מקומי אחד בלבד וזאת לא העבודה שלו לשרת אותנו...
טרק 1: בערך 14 יום מקיבר בספיטי לרומצה בלאדק (ומשם באוטובוס ללה). טרק קשה, בגובה של 4000-5000 מטר עם הרבה פאסים בגובה של 5000 פלוס, הפאס הראשון קשה במיוחד בגובה של 5800 מטר. הטרק עובר דרך האגמים היפיפים tso kar & tso moriri. תאריך יציאה משוער ה6-7 ליולי מקיבר, אני טסה לדלהי ב1.
טרק 2: בערך 10 יום- חוצה לאדק - קשמיר נחשב ליותר קל ויותר ירוק! תאריך יציאה מדויק אין לי (תלוי בטרק הראשון) אבל סביבות סוף יולי תחילת אוגוסט.
אנחנו 2 אנשים ומחפשים לשתף עוד 1-2 אנשים שאולי נוסעים כבר להודו בכל מקרה...למרות שחוצים קרחונים לא צריך ציוד מיוחד מעבר לציוד טרקים רגיל. הציוד ינשא על סוסים/חמורים. אוכל יקנה בקיבר/קזה ביחד. דרוש נסיון בגבהים!
אם מישהו מעוניין, רוצה עוד פרטים, צרו איתי קשר ב 0528972239. אני יודעת שזה קצת מאוחר לפרסם טרק כזה, אבל ידיד שלי שהיה אמור להצטרף (והוא כבר בהודו) דפק לו את הברך בנפאל ופרש מהטרק. וכמובן שזאת רק תוכנית ויתכן כי תנאים בשטח יציבו עובדות חדשות!
ביי!
שרית |
|