צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ש.ה.
|
פורסם: 20/06/05 15:04 נושא ההודעה: בעיות של מיליונרים? |
|
|
או יוקר הטיולים (של חו"ל) ושכר נמוך. ומאחר שאייל פירסם במדור שאי אפשר להגיב בו ואמיר הגיב במדור שלא כל כך שייך לעניין אז אני מגיב במדור שנראה לי יותר שייך.
אז אייל מעלה שתי נקודות: א. יוקר הטיולים. ב. למה ישראלים לא מטיילים למקדוניה ואלבניה.
א. לעניין שערי מטבעות וחליפין - ממש לא מתמצא בזה, רק שברור שהטיולים הללו האקזוטיים המוצעים ומפורסמים הם מאוד יקרים ולא בהישג יד למי שמרוויח פחות משכר מינימום ויש לו עוד הוצאות קיומיות
ב. למי אכפת שלא יטיילו שם? יותר טוב, שלא ישבו לך על הראש. הם כמו עדר כבשים, הולכים למקומות שקודמיהם דשו וטחנו
ובכלל כמה ישראלים שמכירים כל רחוב באמסטרדם, פריס, נויורק, בנקוק וכולו - מכירים את ארץ ישראל, כלומר שהעולם שלהם הוא בין נתב"ג לתל אביב ומערבה? ואני מתכוון במיוחד לאזורים שמעבר למה שהם נוהגים לכנות: "הקו הירוק"
(לכמה הייתי צריך להסביר היכן זה אפרת, היכן זה גוש עציון?) |
|
חזרה למעלה |
|
|
אמיר בר
|
פורסם: 21/06/05 7:33 נושא ההודעה: גוש עציון |
|
|
כן .... לצערי הרב הרבה מאוד ישראלים מכירים את רחובות פרג לונדון פריז ורומא אבל באפרת וגוש עציון מעולם לא היו !! . |
|
חזרה למעלה |
|
|
עמית 171
|
פורסם: 21/06/05 10:55 נושא ההודעה: גוש עציון |
|
|
1. למעוניינים, במהלך הקיץ אני חוזר שוב לטיול נוסף במעיינות הגוש ויהיה אפשר להצטרף.
2. אני גם מנסה להכניס לתוכנית השנה הבאה, מסלול של יומיים המתחיל באפרת, ומסתיים בתל צפית בשפלה (פרטים במדור "בשנה הבאה" כאן). _________________ בואו לפורום שמירת טבע
http://forums.tapuz.co.il/nature
טבע ונופים בישראל - עדכונים שוטפים בפייסבוק
http://www.facebook.com/inature.info |
|
חזרה למעלה |
|
|
ש.ה.
|
פורסם: 21/06/05 14:10 נושא ההודעה: תיקפצו אלי |
|
|
אני גר מעל הערוץ של אמת הביאר, שהוא אחד היובלים של נחל תקוע (משאש מורבעת דרגה)
אפשר ללכת משם עד ים המלח ולהתארח בדרך אצל בני דודינו. או ממעיינות הגוש עד בואך הים התיכון. בכיף עמית, זה יהיה גדול |
|
חזרה למעלה |
|
|
ש.ה.
|
פורסם: 22/06/05 12:36 נושא ההודעה: ואתה היית? |
|
|
אמיר |
|
חזרה למעלה |