FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
נוהל רישום וביטול חדש
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 7/01/06 22:06   נושא ההודעה: נוהל רישום וביטול חדש הגב עם ציטוט

שלום לכולם,

זה המקום לשחרר קיטור על "נוהל רישום וביטול לטיולי החוג" החדש, כפי שהוכרז בהודעה הבאה: http://hug-elad.org/forum/viewtopic.php?t=10849

אתייחס ואשיב לטענות רציניות מצד מי שטרח לקרוא את הנוהל וההסברים עד תום. אתעלם מסתם התבכיינות או טענות שהתשובות להן כבר מצויות בהודעה לעיל.

איל צבי
חוג אלעד
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
אמיר בר

הודעהפורסם: 8/01/06 9:44   נושא ההודעה: שאלות ותשובות הגב עם ציטוט

החלק של שאלות ותשובות הינו מיוחד ביותר ומולץ להקדיש לו את הזמן בקריאה מעמיקה ותוספת של Smile
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
ecyashar

הודעהפורסם: 8/01/06 13:59   נושא ההודעה: השאלה החשובה ביותר - מה ייעשה בכסף? הגב עם ציטוט

אם הכסף שיצבר מהקנסות ישמש להוזלת הטיולים ............... דיינו
אם הקנסות לא יגרמו להוזלת הטיול אבל ישפרו את המרק ....... דיינו
אם לא ישפרו את המרק אבל יביאו יותר שקידי מרק ............... דיינו
אם לא יביאו שקידי מרק אבל יביאו פירות לפונ'ץ ................... דיינו
אם לא יביאו פרות לפונ'ץ אבל יטביעו אותנו בחלב ................. דיינו
אם לא יביאו חלב אבל לא ישפכו לנו את המים החמים בבוקר..... דיינו

די דיינו, די דיינו, די דיינו, דינו דינו דיינו.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
אמיר בר

הודעהפורסם: 8/01/06 16:38   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

עזרא ,
בטיול הקרוב "חרמון במידבר" יהיה קר מאוד , אני נערך למסיבת שיכורים המבוססת על פונץ .
מזמן להיצטרף וביחד נפיל את כולם

דיינו !!

אמיר .
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
זיו

הודעהפורסם: 8/01/06 21:27   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני מוחה בכל תוקף!
וליתר בטחון אעשה זאת פעמיים:
1. השרשור הזה מיועד לפריקת קיטור ואף אחד לא פורק אותו. בזבוז משאב יקר כזה על ידי חברי החוג הינו מעשה שעלול להביא לפגיעה חמורה בסביבה ובאקולוגיה: במקום לנצל את הבמה, ילכו האנשים לפרוק בבית (או אצל השכנה?)
2. בFAQ- שאלות ותשובות לשאלות עתידיות ניסה אייל לחסום בפנינו כל דרך אפשרית לעקוף את הנוהל, ולגרום להזעה רבה לכוחותינו שיתאמצו להגיע לרעיון חדשני.
לפיכך, ובהתאם לזאת, אני קורא לכל המטיילים למחות באופן תקיף ביותר: החל מיום זה, ועד למועד ביטול הנוהל, כצעד של מחאה, מרד והפגנה ירשמו כל המטיילים בזמן!!!
ולך אייל: למרות הנ"ל והאמור לעיל (ולעילא) והכתוב ב"פק" - אני סמוך ובטוח שנמצא משהו שלא חשבת עליו (זו מדינת היהודים לא?).
אז להתראות
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא בקר באתר המפרסם
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 9/01/06 9:28   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זיו כתב:
...אני קורא לכל המטיילים למחות באופן תקיף ביותר: החל מיום זה, ועד למועד ביטול הנוהל, כצעד של מחאה, מרד והפגנה ירשמו כל המטיילים בזמן!!!

כן, בוא נראה להם מה זה ונרשם שבוע לפני הזמן!

איל.
חזרה למעלה
זיו

הודעהפורסם: 9/01/06 11:04   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

תירגע.
לאט לאט.
בלי אלימות.
לא להתלהם!
ecyashar

הודעהפורסם: 9/01/06 17:39   נושא ההודעה: רישום באינטרנט הגב עם ציטוט

הנוהל החדש מעקר למעשה את הרישום באינטרנט

למעשה כל מי שרוצה להרשם ביום שלישי (וזה רובם) לא יכול להרשם דרך הרשת. (כי מה הטעם אם צריך בין כה וכה להתקשר לאיילה)

אני מציע שמי שנרשם באינטרנט (גם ביום שלישי ב 13:59) הרשמתו תחשב (ועל איילה יש אחריות לוודא מי נרשם באינטרנט). במידה ואיילה לא חוזרים אל הנרשם עד יום רביעי בצהריים אחריות המטייל לבדוק למה לא חזרו אליו (ואני סומך על אייל שהמערכת רושמת לפניה את התאריכים של כל הרשמה)

צריך להוסיף איזה auto-reply לאינטרנט כך שכל מי שקיבל מייל שהזמנתו נרשמה ידע שהכל בסדר.
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 10/01/06 0:34   נושא ההודעה: Re: רישום באינטרנט הגב עם ציטוט

ציטוט:
הנוהל החדש מעקר למעשה את הרישום באינטרנט
למעשה כל מי שרוצה להרשם ביום שלישי (וזה רובם) לא יכול להרשם דרך הרשת. (כי מה הטעם אם צריך בין כה וכה להתקשר לאיילה)

אכן, הרישום באינטרנט ביום שלישי מחייב את הנרשם למשנה זהירות. אבל, למה לא להרשם - דרך האינטרנט או טלפונית - ביום שני או אולי אפילו מוקדם יותר? לא ברור לי הצורך העז להרשם ברגע האחרון.

ציטוט:
אני מציע שמי שנרשם באינטרנט (גם ביום שלישי ב 13:59) הרשמתו תחשב (ועל איילה יש אחריות לוודא מי נרשם באינטרנט). במידה ואיילה לא חוזרים אל הנרשם עד יום רביעי בצהריים אחריות המטייל לבדוק למה לא חזרו אליו (ואני סומך על אייל שהמערכת רושמת לפניה את התאריכים של כל הרשמה)

לא יעבוד.

מטרת הנוהל היא להבטיח שכרמל ואלי יוכלו להוציא הזמנת אוטובוסים ביום שלישי, כאשר יש זמן לתכנן את ההסעות וגם למצוא חברת אוטובוסים שתבצע אותן. ההסדר שאתה מציע אינו שונה מהותית מהנוהל החדש, אלא פשוט דוחה את הכל ביום. על פי הצעתך רק ביום רביעי בצהריים תתבהר תמונת הרישום, וזה מאוחר מדי.

ציטוט:
צריך להוסיף איזה auto-reply לאינטרנט כך שכל מי שקיבל מייל שהזמנתו נרשמה ידע שהכל בסדר.

ההזמנה באתר בעצם נשלחת כ-email לכרמל. כמו כן נשלח עותק אלי, ואם המזמין מציין את כתובתו אז נשלח עותק גם אליו. זה הכל. הזמנה דרך האתר אינה שונה משליחת email לכרמל או השארת הודעה במענה הקולי שלה. אי לכך גם ה- Auto-Reply יכול מקסימום להוות אישור שההזמנה נקלטה באתר - אך אין זה אישור שההזמנה הגיעה לכרמל ובודאי לא אישור שההזמנה טופלה.

איל.
חזרה למעלה
ecyashar

הודעהפורסם: 10/01/06 10:10   נושא ההודעה: המרצע והשק הגב עם ציטוט

ציטוט:
בואו ונוציא את המרצע מהשק

OK.

ציטוט:
אנשים נרשמים מאוחר כי הם רוצים לדעת מה הולך להיות מזג האוויר בטיול

פה ושם יצא לי לשאול אנשים שנרשמו מאוחר מה הסיבה לאיחור, והתשובות הן בדרך כלל "לא ידעתי אם יהיה לי כוח/חשק", "חשבתי לנוח קצת בסוף השבוע", "האמת שבכלל שכחתי עד ש(חבר מהחוג) התקשר אלי", "התלבטתי אם לצאת לטיול של חוג אלעד או לטיול של טרש", וכו'. למיטב זכרוני לא נתקלתי בבעיות מזג אויר.

ומי שבאמת נרשם לפי התחזית - יכול לעשות זאת ביום שני או ביום שלישי בבוקר, ואם הוא דווקא חייב להמתין לרגע האחרון - לפחות שיירשם טלפונית ולא דרך האתר.

ציטוט:
בנוהל החדש כולם יתקשרו לאיילה ביום ג ב 12:00

אין שום בעיה. להיפך, זו בדיוק המטרה. ואחרי שיבינו שקשה להשיג את כרמל בשעתיים שלפני סגירת ההרשמה, יתחילו להתקשר מוקדם יותר.
מה שלא עושה השכל - יעשה הכסף.

ציטוט:
לכן אייל, אני מציע שהשארת הודעה (או שליחת מייל, או רישום באינטרנט) יחשבו כרישום חוקי ואז יהיה לכרמל את כל הזמן לאסוף את ההודעות ב 14:00 , להזמין את האוטובוסים ביום ג אחה"צ ולהתקשר חזרה לאנשים ביום ד בבוקר.

שוב חזרנו ליום ד'... ההסעות צריכות להיסגר ביום שלישי. מצידי, כל מי שרוצה להרשם מאוחר שידמיין שהמועד האחרון הוא יום שני.

איל.
ש.ה.

הודעהפורסם: 10/01/06 14:19   נושא ההודעה: מזג האויר?! הגב עם ציטוט

על זה כל הבלגן עזרא. לדעת מה יהיה מזג האויר?!
האם אנשי החוג עשוים מסוכר?
אם הסיבה מזג האויר אהיה מוכן להרשם שלושה שבועות מראש כי לא אכפת לי לטייל בגשם ובשרב באש ובמים
אבל נראה לי יותר סביר שאנשים רוצים לדעת מה יהיה מזג האויר הפנימי שלהם. האם הם מחוברים או לא. זה עניין של בילבול פנימי, לא יותר...
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית כתובת AIM
אפרת נקש

הודעהפורסם: 29/04/11 10:11   נושא ההודעה: איש קשר לביטול הגב עם ציטוט

אני מציעה לפרט למי יש להודיע על ביטול, בפרט ביום חמישי בערב.
חזרה למעלה
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה