צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
שרון הבר
|
פורסם: 27/07/06 12:39 נושא ההודעה: דרום דרום מזרח חיפה |
|
|
אמיר. אני סולח לך רק בגלל שאתה נמצא בטווח הזריקה שלו.
פרסמת את הודעתך במדור הצעות ופרסומים כדי שהוא לא יוכל להגיב(?)
נראה שערי החוף יותר מעניינות אותו. אחרי חיפה. אחרי נתניה. ואחרי המבול...
אבל כפי שמעידה הכותרת, קרי אפרת וסביבותיה - זה פרבר רחוק של חיפה ונקרא שטח פתוח. אבל אני לא חושש. הרי יש לנו שכנים משלנו ובתוך עם פלשתינאי אנחנו יושבים והם משמשים לנו חומת מגן.
עכשיו פחות בטוח לטייל בטבע באזור המופצץ. אנו שומעים הרבה שנפלו בשטח פתוח, והסיבה לכך שהם יורים בחופזה ולא מדייקים. שמעתי מישהו אומר ברדיו שכל זמן שנופל בשטח פתוח זה בסדר. "בסדר"!!! מה זה שטח פתוח זה גם עולם ומלואו. אנחנו הרי יודעים.
בכל אופן אין דבר גרוע מלהיות כלוא יומם ולילה במיקלט או ממ"ד. אז מה עדיף?
הרבה יותר נעים ונחמד בממ"ש (מרחב מוגן שטח פתוח) |
|
חזרה למעלה |
|
|
אמיר בר
|
פורסם: 28/07/06 9:45 נושא ההודעה: |
|
|
http://www.debka.co.il/headline.php?hid=1804
קונספירציה או ?? הפגזות על תל אביב .
למי שלא ברור ......
250 ק"מ זה ישירות מלב בירות לתל אביב כולה כולל דרום תל אביב !! .
שרון ... אתה באמת שם בפינה הדרום דרום מזרחית , הפעם זה לא המלחמה שלכם .
בחיפה ישנן לפחות 4-5 צפירות ביום - כבר לא מדווחים על זה דרומה "לעורף". כמו כן ישנן נפילות בשטחים פתוחים סביב חיפה והקריות ( פשוט שומעים תוך כדי הצפירה את הפגיעה ) אבל שוב לא מופיע ברדיו או טלוויזיה .
הרחובות של חיפה ונשר ריקים , הבינינים ממש סגורים ישנה חצי מכמות האנשים בבתים השונים .
ילדים ...... מוצר נדיר ביותר שפשוט נעלם מהרחובות חדרי המדרגות ובכלל . פשוט אין ילדים בשכונה .
אבל , סוף סוף פחי הזבל ריקים , חניה יש בשפע ( אישית אני חונה באלכסון להינות מ-2 עד 3 חניות ) , יש שקט , שומעים ציפורים , אין פקים , אין תור בסופר. השכן מלמעלה ואשתו ... כבר לא מרעישים בקולות זימה בלילות .
חיים מצוינים !! .
רק שלא יפגיז את תל אביב כי אז הכל יגמר - כל הפליטים מחיפה והצפון + תושבי המרכז יחזרו צפונה . |
|
חזרה למעלה |
|
|
שרון הבר
|
פורסם: 30/07/06 14:56 נושא ההודעה: לא מלחמה שלנו? |
|
|
אתה דוגמא ומופת לכל הפליטים. מי יתן וכולם כמוך. שמח שאתה נהנה מהמצב. אחרי הכל אינך בוחר אם יפול לך משהו על הראש. אבל איך להתייחס לזה - זה בידך.
נכון שבאפרת זה לא כל כך מלחמה קרובה. אבל האזורים הצפוניים קרובים לליבי ולרגלי. אם אלך לטייל שם האם זו עדיין לא תהיה המלחמה שלי? |
|
חזרה למעלה |
|
|
|