FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
תמונות מפסגות הקזבק והאלברוס בהדרכת שוקה. 31.7-14.8.06
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> חוויות חובקות עולם גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
ספוזניקוב

הודעהפורסם: 21/08/06 9:24   נושא ההודעה: תמונות מפסגות הקזבק והאלברוס בהדרכת שוקה. 31.7-14.8.06 הגב עם ציטוט

http://hug-elad.org/gallery/thumbnails.php?album=121

יום ב' 31 ביולי . טיסה TGZ696 ב-22:15 לטביליסי.
יום ג' 1 באוגוסט. הגעה ב-1:50. העברה למלון קולחי – רח' שנידזה 31. ב-9 בבוקר נסיעה דרך הכביש הצבאי לכפר קזבק. עוברים דרך מעבר ג'בארי ( 2395 מטר). סלעי הטרברטין עם מעינות מי נרזן – בצבע חלודה. ארוחת צהרים בכפר קזבק. השארת ציוד בכפר והתחלת המסלול הרגלי. הכנסיה צמינדה סמבה (השילוש הקדוש) - 2170 מטר. חלק מהציוד נישא על ידי סוסים. חניון הלילה באהלים (2950 מטר).
יום ד' 2 באוגוסט. עם הציוד על הגב חצית קרחון אורצברי – חלק מקרחון גרגטי. ועליה לתחנה המטראולוגית לשעבר (3680 מטר). ארוחת צהרים בשעה 13:00. בשעה 14:00 יציאה לטיול עד לגובה 4000 מטר וחזרה לתחנה המטראולוגית.
יום ה' 3 באוגוסט. עליה לפסגת הר אורצברי (4365 מטר) – אימון ותירגול קרמפונים וקשירה בריתמות. חזרה לתחנה המטראולוגית.
יום ו' 4 באוגוסט. טיפוס עד לפסגת הר קאזבק (5047 מטר). בדרך עוברים דרך צידו הצפוני של קרחון אורצברי ורמת מאילי (4500 מטר). באוכף (4900 מטר) משאירים תרמילים. (עמ' 103 (LP. הטיפוס מהאוכף לפסגה במדרון מושלג תלול – 35-40 מעלות. חזרה לתחנה המטראולוגית.
שבת 5 באוגוסט. ירידה לכפר קזבק. סיור במוזיאון האלפיניזם ובמוזיאון הסופר קזבגי. מלון סטפנדונינדה.
יום א' 6 באוגוסט. נסיעה לשדה התעופה. בדרך עוצרים במרפסת אחוות העמים. טיול קצר באזור כפרי – בידוני – מעין מים מינרלים. עמק חאדה? ליד קבשטי. מאגר צ'ובאלי. מבצר וכנסית אנאנורי. ארוחת צהרים במסעדה בדרך. משדה התעופה בטביליסי טיסה 523 ב-17:50 למינרלני וודי במטוס אנטונוב (בוכנה). משך הטיסה שעה ו-10 דקות. מרחץ זעה במטוס. המאושרים שיש להם את הוראות הבטיחות מנפנפים בהם. מגיעים. קשיים בביקורת הגבולות. לבסוף נמצא נציג הגאוגרפיק בירו שמסדר את הכניסה. ארוחת ערב במסעדת בקו החדשה ליד מינרלני וודי. נסיעה של כ-3 שעות לצ'גט (2100 מטר). מלון Nakra.
יום ב' 7 באוגוסט. נסיעה קצרה לקרוגזור – תחנת הרכבל אזאו. תחנת מיר. החביות (3800 מטר). הליכה ברגל של כשעה וחצי לבקתת דיזל (פריוט 11 לשעבר) – 4150 מטר. הציוד מובל על ידי חתול שלג.
יום ג' 8 באוגוסט. עליה למצוקי פסטוחוב (4800 מטר) וחזרה לבקתת דיזל.
יום ד' 9 באוגוסט. ארוחת בוקר ב-2 בבוקר. התחלת עליה ב-3. עליה עד למצוקי פסטוחוב אבל בגלל הסערה חוזרים לבקתת דיזל.
יום ה' 10 באוגוסט. טיול קצר במעלה הסלעים בהמתנה לשיפור במזג האויר.
יום ו' 11 באוגוסט. ארוחת בוקר ב-2 והתחלת עליה ב-3. עליה לפסגה. המדריך אנדרי שנקבע לאיטיים (אני) נעלם בדרך. המשכתי לבד וקרוב לפסגה פגשתי את הקבוצה והמדריך השני – וולדימיר הוצמד אלי לצערי – מטרד רציני. איתו עליתי לפסגה (5642 מטר) וירדתי לבקתת דיזל חזרה. בגלל האיטיות שלי (14 שעות במקום 10 שעות) אחרתי את הרכבל ונשארתי בבקתה לילה נוסף. אני מודה לאנטולי שהתנדב להשאר כדי לא להשאיר אותי לבד. הקבוצה ירדה ברכבל למלון בצ'גט (2100 מטר).
שבת 12 באוגוסט. לנה המבשלת מסדרת לי את הורדת המטען שלי יחד איתה בחתול השלג. אנטולי ואני יורדים ברגל לתחנת החביות. ירידה ברכבל. הרכב של הסוכנות מחכה ומסיע אותנו למלון Nakra בצ'גט. מגיעים בשעה 12:00. ארוחת צהרים בשעה 2:00 . רב הקבוצה בטיול בסביבה.
יום א'. 13 באוגוסט. בבוקר טיולים קצרים. אחרי ארוחת הצהרים נסיעה דרך טרנאוז לאורך נהר הבקסן. פיאטיגורסק. סנטוריום - בתי מרפא עם מים מינרלים "סלעי לנין". ארוחת ערב במסעדה "בקו החדשה". מירלני וודי. טיסה 524 ב-22:00 לטביליסי.בעיות עם משקל יתר. שוב מרחץ זעה במטוס האנטונוב. מלון קולחי בטביליסי.
יום ב'. 14. באוגוסט. טביליסי. סיור לאורך שדרות רוסטבלי.כנסית קאשבתי. העיר העתיקה. בית הכנסת. כנסית סיוני. החמאם. ארוחת צהרים. כנסית מטחי. רובע אבלאבארי – רובע הארמנים. נסיעה במטרו לתחנת רוסטבלי. קניות ולמלון. יציאה ב-16:30 לשדה התעופה. טיסה TGZ695 ב-19:00 לתל אביב.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 21/08/06 22:54   נושא ההודעה: הצד השני של הטיול שלנו ביולי בגרוזיה הגב עם ציטוט

מרגש לראות את הצד השני של הטיול שלנו לגרוזיה שבועים לפני.
אייל. מי שרוצה לצפות בצד של גרוזיה שישלח אלי דואר
[email protected] ישלח לו תמונות.
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> חוויות חובקות עולם כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה