FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
הסלט של עזרא
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
Jack Broner

הודעהפורסם: 16/01/07 15:18   נושא ההודעה: הסלט של עזרא הגב עם ציטוט

הסלט של עזרא

אייל העלה לדיון שאלת החזר הוצאות לעזרא , בעבור מרכיבי הסלט והאיטריות . אביע בזה את מבטי בסוגיה .
אנשים לוקחים על עצמם תפקידים . אחד מביא ומחלק בוטנים , אחר סוחב בתרמיל, עבור כולם , עוגיות סומסום של עירית . יש הטורחים לערבב פירות יבשים , בוטנים מלוחים ושוקולד ( מאיה אמרה : "שוקולד מנומס" ) . יש המוזגים תרופה לגרונותינו , ומשככים את הכאב . ויש אפילו , המגזימים , השולחים ממרקחתם לקבוצה האחרת .
כל הלוקח תפקיד , מפיק מזה , כנראה , משהו נעים לעצמו . יש נעימות בלתת , בלקבל "תודה" . יש נעימות בלהיות מוזכר על גלידה שהבאת פעם לפני שתיים עשרה
שנים . אעיד על עצמי שלכל מצטרף חדש אני מציג עצמי כמי שהרכיב את מעמד הסיר . מעמד מתוחכם , מתאים להיכנס לתוך הסיר במצב מקופל , עשוי פלדת אלחלד , אפילו הברגים מפלדת אלחלד .
אין מקום להחזיר כסף ליזמים . כמו שאין מקום לתת טיפ כספי לליאור או לשוקה בסוף טיול קסום . ( אל תיתנו טיפ גם לכל מדריך אחר .) לא זה הענין , לא זו הדינמיקה בקבוצה . התמורה האמיתית עוברת ומהדהדת במשך כל הטיול : התרוממות הרוח , שמחה להיות בחוץ , להיות ביחד , להיות לבד , השקט לפעמים , הצחוק מפעם לפעם , הכאבים בכפות הרגליים .( לפעמים אפילו הפלסטר כואב לי .) הארוע סביב המדורה . הושטת היד במקומות תלולים ( איפה שלפעמים אני תופס תחת ) .
אם לא שיכנעתי בטיעוני , אם בכל זאת יש כוונה להעניק תמורה לחלק מ"בעלי התפקידים" , אז יש לי בקשה : אני צריך טנדר , אדום ועם רדיו איכותי , כדי לשאת את כל הקרשים .

יעקב ברונר
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 16/01/07 19:45   נושא ההודעה: ביצור בטיול הבאנאכל סלט ביחד הגב עם ציטוט

בקיצור בטיול הבא נכל ספגתי וסלט?? או נמשיך לעסוק מי מה מו .
בטיולי בית-הלל טיולי שטח אכלנו ביחד ובישלנו ביחד ולא רק מרק.
אפרת נקש

הודעהפורסם: 17/01/07 14:15   נושא ההודעה: מילים כדורבנות הגב עם ציטוט

יעקב, כרגיל אתה מבריק בלשונך. לא יכולה להיות התנסחות מוצלחת מזו.

אפרת
http://www.efratnakash.com/
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא בקר באתר המפרסם
אמיר בר

הודעהפורסם: 17/01/07 20:04   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מר ברונר היקר .......
קראתי צחקתי - והאמת יש צדק בדברך !! .
אני לא צריך טנדר רק מתקן ניד לסיר הפונץ' רצוי מפלטינה או טנטלום .
אבל ....... קצת ברצינות - אתה צודק וכאחד "מהיזמים" יהיה ממש טוב עם מעגל היוזמה יתרחב ויתחזק .

אמיר
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה