Jack Broner
|
פורסם: 16/01/07 15:18 נושא ההודעה: הסלט של עזרא |
|
|
הסלט של עזרא
אייל העלה לדיון שאלת החזר הוצאות לעזרא , בעבור מרכיבי הסלט והאיטריות . אביע בזה את מבטי בסוגיה .
אנשים לוקחים על עצמם תפקידים . אחד מביא ומחלק בוטנים , אחר סוחב בתרמיל, עבור כולם , עוגיות סומסום של עירית . יש הטורחים לערבב פירות יבשים , בוטנים מלוחים ושוקולד ( מאיה אמרה : "שוקולד מנומס" ) . יש המוזגים תרופה לגרונותינו , ומשככים את הכאב . ויש אפילו , המגזימים , השולחים ממרקחתם לקבוצה האחרת .
כל הלוקח תפקיד , מפיק מזה , כנראה , משהו נעים לעצמו . יש נעימות בלתת , בלקבל "תודה" . יש נעימות בלהיות מוזכר על גלידה שהבאת פעם לפני שתיים עשרה
שנים . אעיד על עצמי שלכל מצטרף חדש אני מציג עצמי כמי שהרכיב את מעמד הסיר . מעמד מתוחכם , מתאים להיכנס לתוך הסיר במצב מקופל , עשוי פלדת אלחלד , אפילו הברגים מפלדת אלחלד .
אין מקום להחזיר כסף ליזמים . כמו שאין מקום לתת טיפ כספי לליאור או לשוקה בסוף טיול קסום . ( אל תיתנו טיפ גם לכל מדריך אחר .) לא זה הענין , לא זו הדינמיקה בקבוצה . התמורה האמיתית עוברת ומהדהדת במשך כל הטיול : התרוממות הרוח , שמחה להיות בחוץ , להיות ביחד , להיות לבד , השקט לפעמים , הצחוק מפעם לפעם , הכאבים בכפות הרגליים .( לפעמים אפילו הפלסטר כואב לי .) הארוע סביב המדורה . הושטת היד במקומות תלולים ( איפה שלפעמים אני תופס תחת ) .
אם לא שיכנעתי בטיעוני , אם בכל זאת יש כוונה להעניק תמורה לחלק מ"בעלי התפקידים" , אז יש לי בקשה : אני צריך טנדר , אדום ועם רדיו איכותי , כדי לשאת את כל הקרשים .
יעקב ברונר |
|