FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
נגמר בטוב ובשלום אחרי הטיול הטוב
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> הגיגים ותחזיות של אייל הירושלמי גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 11/02/07 10:57   נושא ההודעה: נגמר בטוב ובשלום אחרי הטיול הטוב הגב עם ציטוט

דבר ראשון כל האבודים נמצאו. לא יודע יותר פרטים.
הייה טיול יפה ביותר בלי קור בלילה ושמש חורפית מצויינת ונוף מדברי קסום מי שלא בא הפסיד.
יכתוב יותר מאוחר היום פרטים .
מי שישלם לי כתובת דואר אלקטרוני ישלח לו תמונות.
[email protected]
שרון הבר

הודעהפורסם: 11/02/07 14:17   נושא ההודעה: שמח שהנידחים נמצאו הגב עם ציטוט

אייל
דבר ראשון, אתה יכול לשים את כתובת הדואר האלקטרוני שלך בחתימה שלך.
דבר שני, הינה עכשיו כשיש לך בלוג פרטי משלך הגיע הזמן שיהיה לך אלבום משלך ולא תצטרך לשלוח. איך עושים את זה? אינני בקי במתכונת החדשה. אם תרצה נוכל לעבוד על זה
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא כתובת AIM
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 12/02/07 16:08   נושא ההודעה: המסך הסיכום הגב עם ציטוט

ראשית תודה לשוקה על הדרכה.
ישנו בצומת ציחור כביש 40 משם עלינו מערבה ביובלים של נחל פראן במרחבים היפים
עברנו מעלי קשה אבל פיצוי הייה לנו נוף קסוף בין היפים ב ארץ על צוקי אוביל ועוד עם עננים בגובה רב שהוסיפו לאווירה הקסומה ,ירדנו באחד היובלים הגדולים של נחל פראן לכביש 40 שם ישנו. לא הייה קר עקב עננות. שגמרנו את האכל שבישל אחי הפונץ של אמיר והמרק והשירים ירד גשם קל , וזה הייה מזל כי רוב הציוד נכנס לאוהלים ( נס משמים ) כך שחיות הטרף גנבו רק תיקים מעטים , החשד הראשון הייה גנים בדדועים בדרך חזרה קודם הייתה קבוצה של זיפים של מליונריים של בדועים שדמו יותר לשחים סעודים בלב המידבר.
אני חשבתי שאני בערב הסעודית.
למוחורת הייה בהיר חמים ונעים ירדנו לעבר הערבה שם ירדנו בנחל ורדית המסומן עם הסולמות היתדות תודה למי שמתחזק את הסולמות יתדות. למזלנו לא הייה גבים בנחל ולא נאלצנו לעבור במיים .
ירדנו לנחל פראן. משם אני אורלי ועוד שלושה ירדנו בנחל פראן הקסום ביותר בחילק הרחב עם אור שקיעה מול הרי אדום שיחים וצמחים מימינים שונים ומיוחדים נוף דימדומים קסום על המצוקים מדרום ומצפון.
הליכה לא מהירה. לגבי הקטע היפה של הטיול. במיוחד שחקרתי את הצמחים העצים המיוחדים ומה גדל בינהם. שאר הקבוצה עלו וירדו לנחלך ברק ( לא יודע מה הם עשו לא עשו )
פגשנו את הקבוצה מבולבלם ומחפשים אבודים.
אולי אני טיפה חוצפן אבל הנהג שלנו של הירושלמים החזיר אותנו בזריזות לעיר הקודש נחתנו בעיר הקודש טיפה אחרי 22.30 נסיעה של שעתים וחצי בילבד.
לגבי סיפור האבודים אני לא יודע מה הייה.
עמית 171

הודעהפורסם: 12/02/07 21:18   נושא ההודעה: בהמשך לשאלתך הגב עם ציטוט

יצאנו מהשטח רק ב- 22:50. לתל אביב הגענו ב- 03:05 ואני מניח שהחיפאים הגיעו רק אחרי ארבע לפנות בוקר הביתה.

טבע ונופים בישראל - עדכונים שוטפים בפייסבוק
http://www.facebook.com/inature.info
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
שרון הבר

הודעהפורסם: 13/02/07 14:46   נושא ההודעה: ... הגב עם ציטוט

...
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא כתובת AIM
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> הגיגים ותחזיות של אייל הירושלמי כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה