צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
אייל הירושלמי
|
פורסם: 11/02/07 10:57 נושא ההודעה: נגמר בטוב ובשלום אחרי הטיול הטוב |
|
|
דבר ראשון כל האבודים נמצאו. לא יודע יותר פרטים.
הייה טיול יפה ביותר בלי קור בלילה ושמש חורפית מצויינת ונוף מדברי קסום מי שלא בא הפסיד.
יכתוב יותר מאוחר היום פרטים .
מי שישלם לי כתובת דואר אלקטרוני ישלח לו תמונות.
[email protected] _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|
חזרה למעלה |
|
 |
שרון הבר

|
פורסם: 11/02/07 14:17 נושא ההודעה: שמח שהנידחים נמצאו |
|
|
אייל
דבר ראשון, אתה יכול לשים את כתובת הדואר האלקטרוני שלך בחתימה שלך.
דבר שני, הינה עכשיו כשיש לך בלוג פרטי משלך הגיע הזמן שיהיה לך אלבום משלך ולא תצטרך לשלוח. איך עושים את זה? אינני בקי במתכונת החדשה. אם תרצה נוכל לעבוד על זה |
|
חזרה למעלה |
|
 |
אייל הירושלמי
|
פורסם: 12/02/07 16:08 נושא ההודעה: המסך הסיכום |
|
|
ראשית תודה לשוקה על הדרכה.
ישנו בצומת ציחור כביש 40 משם עלינו מערבה ביובלים של נחל פראן במרחבים היפים
עברנו מעלי קשה אבל פיצוי הייה לנו נוף קסוף בין היפים ב ארץ על צוקי אוביל ועוד עם עננים בגובה רב שהוסיפו לאווירה הקסומה ,ירדנו באחד היובלים הגדולים של נחל פראן לכביש 40 שם ישנו. לא הייה קר עקב עננות. שגמרנו את האכל שבישל אחי הפונץ של אמיר והמרק והשירים ירד גשם קל , וזה הייה מזל כי רוב הציוד נכנס לאוהלים ( נס משמים ) כך שחיות הטרף גנבו רק תיקים מעטים , החשד הראשון הייה גנים בדדועים בדרך חזרה קודם הייתה קבוצה של זיפים של מליונריים של בדועים שדמו יותר לשחים סעודים בלב המידבר.
אני חשבתי שאני בערב הסעודית.
למוחורת הייה בהיר חמים ונעים ירדנו לעבר הערבה שם ירדנו בנחל ורדית המסומן עם הסולמות היתדות תודה למי שמתחזק את הסולמות יתדות. למזלנו לא הייה גבים בנחל ולא נאלצנו לעבור במיים .
ירדנו לנחל פראן. משם אני אורלי ועוד שלושה ירדנו בנחל פראן הקסום ביותר בחילק הרחב עם אור שקיעה מול הרי אדום שיחים וצמחים מימינים שונים ומיוחדים נוף דימדומים קסום על המצוקים מדרום ומצפון.
הליכה לא מהירה. לגבי הקטע היפה של הטיול. במיוחד שחקרתי את הצמחים העצים המיוחדים ומה גדל בינהם. שאר הקבוצה עלו וירדו לנחלך ברק ( לא יודע מה הם עשו לא עשו )
פגשנו את הקבוצה מבולבלם ומחפשים אבודים.
אולי אני טיפה חוצפן אבל הנהג שלנו של הירושלמים החזיר אותנו בזריזות לעיר הקודש נחתנו בעיר הקודש טיפה אחרי 22.30 נסיעה של שעתים וחצי בילבד.
לגבי סיפור האבודים אני לא יודע מה הייה. _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|
חזרה למעלה |
|
 |
עמית 171
|
|
חזרה למעלה |
|
 |
שרון הבר

|