FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
טיול לחזאלי ( ואדי ראם) בירדן, כולל סנפלינג
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> טיולים פרטיים גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
asafle

הודעהפורסם: 17/04/08 14:41   נושא ההודעה: טיול לחזאלי ( ואדי ראם) בירדן, כולל סנפלינג הגב עם ציטוט

שלום לכולם,

לחלקכם כבר אמרתי שאני מארגן, יחד עם מדריך מנוסה ונחמד בשם יואל אטינגר, טיול לקניון של החזאלי בואדי ראם, דרום ירדן.

מדובר במסלול יפהפה אך אתגרי (הליכה במקומות תלולים), עם הרבה סנפלינג: 10 גלישות ביום. לא מיועד לאנשים עם פחד גבהים ועם נסיון הליכה\טיפוס מועט.

התאריכים האופציונליים הם: 2-3.5, 9-10.5 (או ביום העצמאות: 8-9.5), 16-17.5.

תוכנית:

מגיעים למעבר הגבול בחמישי בלילה וישנים באילת או כבר בואדי ראם.

ביום שישי יואל מתכנן מסלול קל יותר בואדי ראם כדי לראות שכל האנשים כשירים למסלול מבחינת הליכה וגלישה (היום יכלול קצת גלישות לתרגול).

יום שבת כולל את הקניון של החזאלי וחזרה לגבול בשעה מאוחרת. קחו בחשבון שאם נצא מאוחר מהואדי יש סיכוי להגיע למרכז רק ביום ראשון.

המסלול אינו כולל מים וצפוי להיות די חם.

הצעת המחיר שקיבלתי היא מחיר לאדם בהתאם למספר האנשים:

5=

1800

6=

1550

7=

1350

8=

1200

9=

1150

10=

1100

המחיר כולל הכל ממעבר הגבול ליד אילת ובחזרה לשם. המחיר יקר בין השאר כי יהיה איתנו מגליש נוסף כדי "לתקתק" את העסק.

בכל מקרה לא נרצה לצאת יותר מ 10 אנשים כי הגלישות אורכות הרבה זמן. אנחנו כבר 6 מטיילים.

אתם מוזמנים להפיץ הלאה לחברים\ות נחמדים נוספים שכשירים למסלול כזה.

כתבו לי בהקדם באיזה תאריכים נוח לכם ואני אקבע תאריך לפי מה שמתאים ליותר אנשים.

צרו איתי קשר בטלפון 054-7290026
או באימייל [email protected]

אסף לוי
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> טיולים פרטיים כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה