איל צבי Admin - מנהל
|
פורסם: 18/09/08 17:00 נושא ההודעה: טור שבועי לחוג אלעד במדור התיירות של NRG |
|
|
שלום לכולם,
פנה אלי עורך מדור התיירות של אתר NRG, בהצעה להקדיש טור שבועי לטיולי חוג אלעד.
בטור השבועי אפשר לספר על הטיול שהיה, לגרות את הסקרנו לקראת הטיול הקרוב, ובין לבין להעלות נושאים הקשורים לטיולים ושמירת טבע. לדעתי, אפשר לעשות סבב של 3 כתבות: שבוע אחד - סיפור הטיול שהיה, שבוע שני - רקע לטיול הבא, שבוע שלישי - נושא כללי.
כמובן שקבלתי את ההצעה בשמחה - החוג זקוק לחשיפה כדי לרענן את השורות במטיילים חדשים. מספר המטיילים בחוג יורד בהדרגה עם השנים, מכיון שמטיילים ותיקים פורשים ולא נוספים מספיק מטיילים חדשים. כמו כן, זו תהיה במה מצויינת להעלות לדיון כמה מהנושאים המטרידים אותנו - שבילים מסומנים, אישורים מהצבא, וכו'.
לביצוע... מה צריך?
1. קודם כל, צריך מתנדבים לכתיבת הטורים. אני יכול להתחייב לכתוב לפחות פעם בשלושה שבועות, כאשר אני מעדיף יותר לכתוב על נושאים כלליים של טיולים ושמירת טבע. מי עוד מעוניין לכתוב?
2. ספקי תמונות - לדברי העורך מ-NRG, חשוב מאד ללוות כל כתבה בתמונות. לא חסרים צלמים בחוג, אבל צריך הסכמה להעביר את התמונות ל-NRG, וצריך לשתף פעולה באיתור תמונה מהסוג המתאים לכתבה כזו או אחרת.
3. כמו כן צריך מישהו שירכז את הנושא. כפי שידוע לכם אני גם כך עמוס מעל הראש, ועכשיו צריך להקדיש זמן גם לאלעד... מי שירכז את הנושא צריך לדאוג לקבל כתבה מאחד המתנדבים, להוסיף תמונות, ולהעביר לעורך של NRG. בסך הכל מדובר בטרחה קטנה מאד, אבל צריך להקפיד להעביר את הכתבה בזמן. מי מתנדב?
כרגיל הכל תלוי בשיתוף הפעולה שלכם, ואני מחכה לקבל תגובות. _________________ בברכה,
איל צבי
חוג אלעד |
|