צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
אייל הירושלמי
|
פורסם: 19/03/09 9:15 נושא ההודעה: מדור התחזית לטיול הבא |
|
|
ראשית כל הצלמים הרבים של הטיול הקודם לא פירסמו את התמונות באתר ממתינים לזה.
סביר שנטייל בבוץ בפרחים בגולן אחרי הגשמים של מרכז השבוע הבא.
לפי מודלים ראשונים ביום שישי של הטיול צפוי מזג האוויר נוח לגבי שבת כדי לעקוב יש מודלים שאומרים על גשם. נעקוב זה מידע חשוב לגבי הטיול אם יתקיים בצפון. _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|
חזרה למעלה |
|
 |
שרון הבר

|
פורסם: 19/03/09 13:31 נושא ההודעה: מלאכתם של צלמים (לא) נעשית בידי אחרים. |
|
|
אייל
כשגנבו לך את המצלמה באלבניה טרחת ליידע את כל העולם ואישתו וחוג אלעד. אחר כך קנית מצלמה וצילמת מעט בטיולים ואחר כך הפסקת. אומרים נאה דורש ונאה מקיים. ואתה נאה דורש ואין נאה מקיים? חוץ מזה היית בטיול, ומה לך כי תלין?
דבר אחר: בתקופת טיולי החברה להגנת הטבע גשמים ותחזיות לא מנעו קיום הטיול באותו מקום (לפעמים בגשם שוטף). לפיכך אינני רואה סיבה שעכשיו זה צריך להיות אחרת. |
|
חזרה למעלה |
|
 |
אייל הירושלמי
|
פורסם: 19/03/09 15:03 נושא ההודעה: הם רצים לא מספיק לצלם |
|
|
בקושי יש זמן לאכול ובטיולים אין לי זמן לצלם.
בניגוד לטיולי אביב שלי בחו"ל היעד הבא בוסניה
לפחות שהזריזים שצילמו שיפרסמו באתר.
ממתינים לך שתצלם שלא טיילתה איתנו מעידן היובש הגדול שללפני הבחירות.
ושתצלם.
בזמן הטיולים של החברה להגנת הטבע המודלים לא היו טובים לחיזוי כמו היום לימים ארוכים מראש. _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|
חזרה למעלה |
|
 |
שרון הבר

|
פורסם: 19/03/09 15:22 נושא ההודעה: יש זמן, אין חשק |
|
|
אף אחד לא חייב לצלם. זמן יש בהפסקות ועצירות, אבל אין לך חשק. אבל שטויות, זה לא חשוב בכלל. רוב המצלמים לא שמים באתרים. הייתי בטיול במסלול עריף - כרכום בשנת 2000. יש לי תמונות מנייר ולא פרסמתי.
טוב שלא היו מודלים ותחזיות (או שהיו ולא התייחסו אליהם) ככה הרווחנו טיולי גשם שיש לנו מה לספר לדורות הבאים שעושים מיחזור פסולת ומספרים את אותם סיפורים משעממים שוב ושוב בעשר השנים הבאות. צריך לעשות עוד טיולי גשם כדי לחדש... |
|
חזרה למעלה |
|
 |
|