ecyashar
|
פורסם: 12/07/09 13:48 נושא ההודעה: Fiesta por mi regreso de Sud America |
|
|
שלום לך
חזרתי לפני פחות משבוע מדרום אמריקה ואני מאוד רוצה לראות אותך
ולכן, החלטתי לעשות מסיבה אצלי בבית
מתי: שישי שבת 17-18 לחודש יולי
מוזמנים לבוא החל מיום שישי ב 18:00
מה בתכנית: נעשה מדורה, נאכל ארוחת ערב בצוותא, נשיר קצת נרקוד לצלילי מוזיקה דרום אמריקאית (הבאתי מלא דיסקים ולא שמעתי עוד חצי מהם)
לקראת חצות נעבור למוד שקט יותר, נתכנס פנימה ונשחק קצת בכל משחקי הקלפים\שתייה שאיתם ביליתי ערבים ארוכים בהרים
בעיקר נהיה ביחד
בשבת בבוקר נרד לאחד החופים היפים בארץ, בין מעיין צבי למעגן מיכאל
מה להביא:
מאכל ומשקה שאתם אוהבים לארוחת ערב - אני אכין מרק גדול, ספגטי, ופונ'ץ ואתם תביאו סלטים, פשטידות וכל מה שנראה לכם טעים
כלי נגינה - מי שיוע לנגן או שסתם זרוקה לו גיטרה או דרבוקה בבית מוזמן להביא
שק שינה, למי שנשאר לישון
מי שרוצה לארגן משהו - שיעור יוגה, שיר חדש, משחק מעניין, פיתות בתנור (יש לי סאג'), תאורה, הגברה או כל רעיון אחר מוזמן לתאם איתי
שולחן החלפות
במסגרת המסיבה נפתח שולחן (או מחצלת) שעליה ניתן לשחרר או לאסוף חפצים שאתם רוצים להעביר הלאה למקום חדש. כדי שהעניין יעבוד תעברו על הדברים שיש לכם בבית ותמצאו ספרים שאהבתם אבל כבר קראתם ואין סיכוי שתקראו אותם שוב, דיסקים שאתם כבר לא צריכים, בגדים יפים שכבר נמאס לכם ללבוש או כל דבר אחר שהייתם רוצים לתת לחבר טוב אבל עוד לא מצאתם למי. הביאו אותם לשולחן ההחלפות וקחו מישם מתנה אחרת שאדם יקר כבר לא צריך. (מה שישאר על השולחן בסוף המסיבה ימסר לשוק ההחלפות של פרדס חנה)
טוב שכן טוב מחבר רחוק - אבל הכי טוב שחבר קרוב יהיה גם השכן
הדירה שצמודה אלי מתפנה בתחילת אוגוסט. ואני מאוד אשמח אם תצטרף לזולה שלי נפש נחמדה. הדירה מתאימה ליחיד או לזוג. יש שלושה חדרים. ושני שרותים ומקלחות (יחידת הורים נפרדת)
המיקום שקט אבל מרכזי בזכרון ויש נוף מדהים וחברה טובה (אני למשל)
אפשר לפנות ישירות לבעל הבית, עודד 0542321386 ואפשר כמובן לראות את המקום בזמן המסיבה
איך להגיע
הכתובת היא תרע"ב 7 זכרון יעקוב.
סתכלו במפה. תעשו טובה ותעיינו בהם, אחרת אני אבלה חצי מהמסיבה בחילוץ אבודים בזכרון
בכל מקרה - הטלפון שלי הוא 0528389684
ותמונות אחרונות....
אז למי שעקב אחרי הטיול יש עוד תמונות חדשות מהרפטינג בפרו ב
http://picasaweb.google.com/ecyashar2/RaftingInPeru#
ומהטרק בקניון העמוק בעולם ב
http://picasaweb.google.com/ecyashar2/ColcaCanon# _________________ עזרא כהן-ישר
www.live-in-love.org |
|