ecyashar

|
פורסם: 15/12/10 10:39 נושא ההודעה: אדמה ושמים - טיול וסדנאות בחג המולד (שבת 25 לדצמבר) |
|
|
"לא בכדי נמצאים כל המקומות הקדושים בלב היופי" אמר הנזיר הזקן. "הדרך אל ההתעלות עוברת דרך התפעמות מיופיו של הטבע"
בשבת ה 25.12 נצא גם אנחנו לשלב בין אהבת הטבע והתפתחות אישית. נלך לטייל בגבעות הירוקות של רמות מנשה ובדרך נעצור במקומות יפים ושקטים לשלוש סדנאות קצרות באומנות, צ'י גונג וסדנת שימחה
נפגש ב יום שבת ה 25.12 בשעה 10 בבוקר בכניסה למושב עמיקם (ראו הוראות בסוף המכתב)
סיום – לקראת שקיעה (בין ארבע לחמש)
במקרה של מזג אוויר חורפי קיצוני נדחה את הטיול בשלושה שבועות.
נלך בין הגבעות לכיוון הר חורשן למסלול מגוון בין עצי החורש. אורך המסלול עד 5 קילומטר, בדרגת קושי בינונית.
בדרך נעצור לשלוש סדנאות קצרות
גיל רבינוביץ יעביר סדנת צ'י גונג:
צ'י גונג הינו מונח חדש יחסית לשיטות האימון והריפוי על ידי הנעה מחזורית של צ'י.
מקורם של תרגילי הצ'י גונג בסין של לפני כ-3000 שנה.
מדובר במגוון רב של תרגילי תנועה ונשימה,רובם פשוטים וקלים לביצוע.
המתרגלים לומדים את עקרונות הצ'י גונג הנוגעים לשלושה תחומים עיקריים:יציבה,נשימה,תנועה.
ביצוע התרגילים משפיע על תנועת הצ'י בגוף,שהיא תנאי בסיסי לבריאות על פי הרפואה הסינית.
ולרי ויסברג תעביר סדנת שמחה:
מתי פעם אחרונה שחקתם כמו ילדים? שכחתם מהעולם, המצאתם משחקים וסיפורים והרגשתם שמחים ומלאים אנרגיה?
טבע הוא מגרש משחקים הכי טוב להתחבר לשמחה ולילד הפנימי שחווה את הרגע!
רוצים לשחק איתי? אם כן מחקה לכם הפתעה!
עזרא כהן-ישר יעביר סדנה בדמיון מודרך ויצירה
בעזרת מדיטציה שקטה בטבע ננסה להתחבר לכוחות היצירתיים שלנו כדי לשקף את האכויות של הטבע. הסדנה מורכבת ממדיטציה, יצירה אומנותית ושילוב בין אנשים וטבע
מה להביא:
- ביגוד מתאים להליכה בשטח בהתאם למזג האוויר
- נעלי הליכה נוחות ומכנסיים ארוכים (לחברי חוג אלעד יש פטור מובן מסעיף זה יכולים לבוא בכפכפים כל זמן שמהאים מקל הליכה ספורטיבי)
כחלק מהתהליך בסדנה, אנחנו נלך בשבילים לא מסומנים – נחצה גדרות ונסתובב בשטח.(נשמע מוכר לחברי חוג אלעד? ) מומלץ להתלבש בהתאם
- רצוי, מזרון יוגה או לונגי שניתן לקשור אות בקלות על התרמיל
- אוכל לארוחת צהריים משותפת
הרשמה:
כדי שנדע מי וכמה מגיעים יש להירשם דרך הלינק
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AhHF4vTrnfcjdHZFZzd0cEh4SzV4cC1jUkZFQWpfMHc&hl=en&authkey=CM3v4bEL
יש למלא בטבלה את הפרטים וכן אם יש מקומות נוספים ברכב עבור אנשים שרוצים להתחלק עמכם בדלק. (למי שאין רכב או אין רצון לנהוג לבד מוזמן ליצור קשר דרך הטבלה)
בטבלה יש גם שורה לעדכונים על מזג האוויר. במקרה דחייה עקב סערת גשמים נציין זאת במקום המיועד.
תשלום: כובע קסמים
כובע קסמים היא שיטת תשלום הנהוגה במפגשי שבטי הרינבאו. לפי שיטה זאת כל אחד משלם לפי הערך שהסדנה נתנה לו ולפי יכולתו. אל אף שרוב האנשים ישלמו סכום שונה כולם ירגישו שהם תורמים למנחים כפי יכולתם
שאלות נוספות:
ניתן להתקשר לעזרא כהן-ישר 0528389684 או במייל
[email protected]
אחריות אישית:
כל משתתף נושא באחריות לעצמו. כל אחד חייב לקרא ולאשר בחתימתו את הנוסח הנ"ל
הצהרת אחריות, ויתור ושחרור
אני, __________________________________________ (כתבו את שמכם המלא),
לוקח\ת 100% אחריות על עצמי בהצטרפות לא רשמית, כמטייל בטיולים בין חברים, . בררתי היטב במה כרוך טיול שעיקרו שהייה בטבע, הליכה ולינה בשטח, שחייה, לרבות הסיכונים והנזקים שעלולים להיגרם לי כתוצאה מכך, וברור לי היטב שעלול להיגרם למשתתפים בה וגם לי נזק, לרבות נזקי גוף, פציעה ואף מוות.
ידוע לי שהשתתפותי לא מחויבת בתשלום ידוע לי שהפעילות בפרוש לא כוללת ביטוח, ואני דואג/ת לבטח עצמי באופן עצמאי בכיסויים המתאימים באם.
בהיותי מודע/ת לכל הסיכונים הכרוכים בטיול, אני נוטל/ת על עצמי סיכונים אלה מרצון ובוחר/ת להשתתף בטיול, למרות הסיכונים.
אני מקבל/ת על עצמי אחריות מלאה לכל נזק שיגרם לי במהלך הטיול בכל מקום, לרבות נזק גופני, פציעה, מוות ו/או נזק לרכוש.
הנני מוותר/ת, ויתור מלא, סופי ומוחלט על כל טענה ו/או זכות תביעה מכל סוג שהוא כלפי מארגני הטיול.
הנני מתחייב/ת להחזיר למארגני הטיול ו/או לשפות אותם בגין כל סכום אותם ישלמו ו/או בגין כל חיוב בו יחוייבו בקשר לכל נזק, כהגדרתו לעיל, שייגרם לי. את התחייבותי זו אקיים תוך 7 ימים מיום התשלום ע"י מארגני הטיול ו/או מי מהם או מיום חיובם, המועד המוקדם מבין השניים.
הנני מצהיר/ה כי אני בריא/ה במצב גופני טוב וכשיר/ה לצאת לטיול.
נא לכתוב כאן במילים שלכם שהבנתם את הכתוב ואתם מסכימים (לדוגמא: "הבנתי את שקראתי ואני מסכים"):
סע ישר על הכביש עבור בגשר את המסילה ובכיכר שלאחריה פנה ימינה לכיוון פרדס חנה
אחרי 200 מטר. צומת ראשונה שמאלה לכיוון גבעת עדה
כקילומטר לפני גבעת עדה, פניה שמאלה לכיוון עמיקם
סע ישר (בפיתולים) כ 7 ק"מ עד לעמיקם _________________ עזרא כהן-ישר
www.live-in-love.org |
|