FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
טיולים וסיפורים במדבר - חמישי שבת 5-7 לינואר
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
ecyashar

הודעהפורסם: 1/01/12 15:19   נושא ההודעה: טיולים וסיפורים במדבר - חמישי שבת 5-7 לינואר הגב עם ציטוט

למי שרוצה להשאר באיזור ספר מדבר יהודה
אבל לשלב הוליסטיקה בטיולים קלים בטבע
ראו בפייסבוק
http://www.facebook.com/events/144346479007959/
==================================
"סיפור צלול ואור בהיר הופכים אפילו את המדבר היבש ביותר לכר פורה"
והפעם: סיפורים ושירי מדבר מדיטציה וטיול בטבע
בהנחיית עזרא כהן ישר ומאיה קרני

בראשית החורף כשהשמש רכה נצא למדבר לטיול ולסדנה
את הטיול ינחו עזרא כהן-ישר – מנחה טיולי רוח ומאיה קרני - מייסדת "מקום לרוח" בית ליצירת איזון בריאות והרמוניה .

Shalom,

When the soft winter sun reach the desert hills we will go for a hike and story telling workshops in the desert. If you can't read the Hebrew and want to join please give me a call ....

בסוף שבוע 5-7 בינואר, כשהשמש רכה במדבר , נצא שוב לשלב בין אהבת הטבע והתפתחות אישית. נלך לטייל באזור צפון מדבר יהודה ונשלב בטיול סדנאות שיפתחו אותנו אל הקול המספר שבליבנו!

נפגש בערב, ביום חמישי בשעה 8:00 בארץ בראשית שבישוב אלון בערך האמצע הדרך בין ירושלים לים המלח
מפה ב
http://www.genesisland.co.il/hebrew/directions.h

סיום – שבת לקראת שקיעה (בסביבות חמש)

ניתן להצטרף גם רק לחלק מהתכנית. שומרי שבת למשל מוזמנים לבוא בחמישי ולא להשתתף בפעילות של נחל קומראן ועובדי שישי יכולים להצטרף בשישי בערב ...

מה התכנית:

את לילות חמישי ושיש נבלה במאהל של "ארץ בראשית" חוה מקראית המשחזרת את סיפורי המקרא.
חמישי בערב. מדורה וסדנת סיפורים אישיים
שישי בערב: קבלת שבת, ארוחת ערב משותפת מדיטציה וסדנה במספרי סיפורים
נישן באוהל המחומם בשקי שינה על גבי מזרונים. במקום שירותים ומקלחות.

יום שישי - טיול באיזור ואדי אוג
שבת בבוקר נסע לקומראן משם נטייל בואדי קומראן
תוך כדי הטיול נעצור למספר סדנאות בטבע
נסיים בתצפית מראש מצוק ההעתקים על כל צפון ים המלח

אורך המסלול (בכל יום) כשישה קילומטר וכולל עליות וירידות

מה להביא:

לערבים:

- בגדים חמים לילה. יש אפשרות למדורה אז להביא בגדים מתאימים
- שק שינה
- כלי רחצה ומגבת (יש מקלחות)
- כלי אוכל, סכום כוס צלחת וקערת מרק
- אפשר צ'ופר לארוחת שישי כלי נגינה קטן

ליום טיול
- ביגוד מתאים להליכה בשטח בהתאם למזג האוויר
- מים, כובע קרם הגנה
- נעלי הליכה נוחות
כחלק מהתהליך בסדנה, אנחנו נלך בשבילים לא מסומנים – ונסתובב בשטח. מומלץ להתלבש בהתאם

אוכל:
אנחנו קונים אוכל במרוכז - ממולץ בכל זאת להביא צ'ופרים רצוי משהו שאתם אוהבים במיוחד או שהכנתם בעצמכם כדי לתת נופך אישי לארוחות שלנו

הרשמה:
כדי שנדע מי וכמה מגיעים יש להירשם דרך הלינק

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AhHF4vTrnfcjdHZFZzd0cEh4SzV4cC1jUkZFQWpfMHc&authkey=CM3v4bEL

יש למלא בטבלה את הפרטים וכן אם יש מקומות נוספים ברכב עבור אנשים שרוצים להתחלק עמכם בדלק. (למי שאין רכב או אין רצון לנהוג לבד מוזמן ליצור קשר דרך הטבלה).

במידה ואתם מקבלים את הההזמנה הזאת דרך פייסבוק נא לעשות attending וגם ממומלץ לעשות shared כדי שגם חברים שלכם יוכלו להצטרף
כיוון שאנחנו לוקחים על עצמנו התחייבות כלכלית בהזמנת הלינה וקניית המזון אנחנו מבקשים מכם להיות מדויקים ברישום (אם אינכם יכולים להגיע תבטלו מספיק זמן מראש כדי שלא נוציא עליכם כסף לשווא)

תשלום: 200 שקל לכיסוי הוצאות לינה ואוכל
(למי שבא ללילה אחד - חמישי אן שישי, 130 ש"ח)
וגם ... כובע קסמים
כובע קסמים היא שיטת תשלום הנהוגה במפגשי שבטי הרינבאו. לפי שיטה זאת כל אחד משלם לפי הערך שהסדנה נתנה לו ולפי יכולתו. אל אף שרוב האנשים ישלמו סכום שונה כולם ירגישו שהם תורמים למנחים כפי יכולתם

שאלות נוספות:
ניתן להתקשר לעזרא כהן-ישר 0528389684 או במייל
[email protected]

או למאיה קרני 0528570364
[email protected]

אחריות אישית:
כל משתתף נושא באחריות לעצמו. כל אחד חייב לקרא ולאשר בחתימתו את הנוסח הנ"ל

הצהרת אחריות, ויתור ושחרור

אני, ___ (כתבו את שמכם המלא),
לוקח\ת 100% אחריות על עצמי בהצטרפות לא רשמית, כמטייל בטיולים בין חברים, . בררתי היטב במה כרוך טיול שעיקרו שהייה בטבע, הליכה ולינה בשטח, שחייה, לרבות הסיכונים והנזקים שעלולים להיגרם לי כתוצאה מכך, וברור לי היטב שעלול להיגרם למשתתפים בה וגם לי נזק, לרבות נזקי גוף, פציעה ואף מוות.

ידוע לי שהשתתפותי לא מחויבת בתשלום ידוע לי שהפעילות בפרוש לא כוללת ביטוח, ואני דואג/ת לבטח עצמי באופן עצמאי בכיסויים המתאימים באם.
בהיותי מודע/ת לכל הסיכונים הכרוכים בטיול, אני נוטל/ת על עצמי סיכונים אלה מרצון ובוחר/ת להשתתף בטיול, למרות הסיכונים.
אני מקבל/ת על עצמי אחריות מלאה לכל נזק שיגרם לי במהלך הטיול בכל מקום, לרבות נזק גופני, פציעה, מוות ו/או נזק לרכוש.
הנני מוותר/ת, ויתור מלא, סופי ומוחלט על כל טענה ו/או זכות תביעה מכל סוג שהוא כלפי מארגני הטיול.
הנני מתחייב/ת להחזיר למארגני הטיול ו/או לשפות אותם בגין כל סכום אותם ישלמו ו/או בגין כל חיוב בו יחוייבו בקשר לכל נזק, כהגדרתו לעיל, שייגרם לי. את התחייבותי זו אקיים תוך 7 ימים מיום התשלום ע"י מארגני הטיול ו/או מי מהם או מיום חיובם, המועד המוקדם מבין השניים.
הנני מצהיר/ה כי אני בריא/ה במצב גופני טוב וכשיר/ה לצאת לטיול.

נ_________________________________________________

על המנחים:
עזרא כהן ישר- מחבר הספר " דנאי – לחיות אתך באהבה". טייל, חוקר ותלמיד
בשבילי הטבע והרוח. מארגן טיולים המחברים את החיפוש הרוחני
עם אהבת הטבע והקשר לאדמה.
מאיה קרני -זה טקסט בשבילך נשמה ....

להתראות באהבה!
מאיה ועזרא
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה