FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
טרקים בירדן ובישראל, נובמבר דצמבר
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
יואל אורן

הודעהפורסם: 15/10/15 8:24   נושא ההודעה: טרקים בירדן ובישראל, נובמבר דצמבר הגב עם ציטוט

הי למטיילי חוג אלעד,
עד סוף השנה אני מציע טרקים מיוחדים במדבר, בנגב ובירדן.
ב30.10-2.11 יתקיים טרק לצוקי רג'ף, אחד האזורים הצבעוניים והמרהיבים בירדן. נשלב בטיול כמה פינות לא מוכרות כך שמי שכבר טייל באיזור מוזמן לחזור.
ב26-29 בנובמבר יתקיים טרק "המשך" שמשלים את תא השטח הבא מדרום לרג'ף, בין ג'בל מסעודה לואדי רכייה. בין הפנינים נכללים ואדי מישאזה המגוון (קניון גיר עם פלג קטן, אבן חול צבעונית וראס עתוד המגמטי), ואדי קצייב עם העלמה המרשימה ועוד.
הטרילוגיה תושלם בתא השטח הבא מדרום ב 24-27 בדצמבר, בטרק מואדי קאלחה לואדי אחיימיר, ואדי רכייה וקניון הצבעים.

ב17-22 בנובמבר אני מוציא טיול בן שישה ימים ברצף על שביל ישראל, מנאות סמדר לאילת. רכב מנהלות מעביר את ציוד הלינה בין החניונים.

בחנוכה, 7-14 בדצמבר, יתקיים הטרק השנתי הגדול בנגב. הפעם נצא לשמונה ימים ברצף (עם רכב מנהלות צמוד) משדה בוקר דרך נחל חווה לכל ארכו, נחל שרף, הר מסור, נחל מרזבה, עין אום צאלח, גב חולית, הר משא, ונסיים בחרבת קצרה.

מוזמנים בשמחה! יואל 052-3551686 [email protected]
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 15/10/15 10:45   נושא ההודעה: ממליץ בכיףףףףףףףףףףףףףף הגב עם ציטוט

בעבר הייתי עם יואל בטיולי נגב מדבר יהודה יותר מימליץ. האווירה הדרכה הליכה במקומותהמיוחדים שלא ניתן להם לבוא לבד. השירים האכל בלילות הארוכים של החורף במידבר שמחממים את הלב גיטרה ים כוכבים וחום אהבה שמחמם לילות קרירים במידבר.
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה