FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
נזירים שוטים ומעיינות משוגעים 19.4.02 - 20
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> ערוץ ההיסטוריה גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
עמית 171

הודעהפורסם: 15/12/02 20:37   נושא ההודעה: נזירים שוטים ומעיינות משוגעים 19.4 הגב עם ציטוט

נזירים שוטים ומעיינות משוגעים 19.4.02 - 20
(שם הטיול קוצר ע"י מחלקת טיולים ל"נזירים ומעיינות משוגעים", וע"י מזג האוויר ל"נזירים" בלבד...)

מדריכים: מויש מעוז (אתגר), ליאור אנמר (תוכן)
יום שישי - מפגש כולם בשני האוטובוסים בתחנת הדלק ביסעור
התחלת המסלול בחורבת עירב (לא מצאנו את הפסיפס במקום)
ירידה תלולה לנחל שרך, מערת שרך ועלייה לחניון, הליכה קצרה בכביש הצפון וטיפוס לגבעה הנמצאת ממערב לאיקרית.
התכוונו לעלות לאיקרית, אך חיילים במוצב מאולתר של צה"ל לא איפשרו לעבור בעמק, ואף שלחו חייל שישמור שאנו לא חוצים את הגדר (למעשה לא גדר של המוצב, אלא גדר בקר ישנה, אך הצבא הפגין ראש קטן מאוד).
במקום לעבור בסה"כ 20 מ' ולשוב לחורש, נאלצנו ללכת מאות מטרים לאורך הגדר, עד שהמדריכים התייאשו מאיקרית (הושלמה בטיול הבא) ופנו דרומה לעבר חורבת צונם.
אני באופן אישי הצלחתי לאבד את הקבוצה, לחצות את העמק בסוף ולהגיע למרגלות איקרית - ואז עלייה בנחל צונם והגעה לחורבת צונם באותו זמן של הקבוצה (+ 3 ק"מ עודפים).
חורבת צונם שתי הקבוצות, ירידה בכביש מעלה צונם לנחל שרך ועלייה לדרך הג'יפים בראש נחל כזיב.
מהדרך סטייה (מי שרצה) לשביל הירוק אל "האיש שבקיר" ו"מערת המקדש" - מע'רת אג'לילייה, וחזרה לדרך בהר הגלילי, המשך בחושך עד חניון הלילה בפארק גורן (מצפה מונפור).
אלו שהלכו עם ליאור הרוויחו ביקור בחורבת דור (בשורוק) עם סרקופגים עתיקים, וסטייה לחורבת גליל ליד גורן.
שבת
השכמה לא מתוכננת בחמש בבוקר, כדי לגלות שהאוהל שלי ממש לא עמיד למים...
גשם שוטף הבריח את כולם לאוטובוס, אך הגשם סירב להיפסק.
יציאה מאוחרת והליכה בגשם, אל עין מצור (טחנה - בית אחוזה צלבני), עלייה למונפור והכל בגשם בלתי פוסק, ואילתורי כיסויי גשם - חלק הגדילו לעשות והפכו שקיות אשפה גדולות לשכמיות נגד הגשם. רובנו מכל מקום הלכו רטובים.
מונפור - ארוחת בוקר בצל תקרת המבצר. פריחת פעמונית החומות, וכן מישוייה פעמונית על סף פריחתה.
שינוי גדול במסלול, ירידה בחזרה לנחל כזיב, עלייה בכזיב לעין טמיר (בנחל - ומי שרצה עלה מהגדה הדרומית בדרך העפר), פריחת לע-הארי הגדול.
מעין טמיר עלייה אל קרן ברתות, מצאנו כמה שושנים צחורים על סף פריחה (אף אחד לא פרח), והמשך בשביל החורש להילה - ארוחת צהריים מאוחרת.
הגשם חזר בעוז עם תום הארוחה, הקפצה למושב מעונה.
מעונה - הר אגר (מאגר מים מנדטורי המחקה שיטות אגירה עתיקות), ירידה בטרשים קשים ומבול זלעפות. הסתתרנו בבניין בבנייה בהרחבת מושב מעונה, והמשך בשביל מסומן כחול אל מערת בטח - מערת נטיפים, במעמקיה מצאנו את הקרוב הישראלי של הטרנטולה - עכביש פרוונית. מהמערה ירידה למטה, עלייה בצלעות הר בטח וחזרה למעונה עד מסעף הכניסה למושב.

התכנון המקורי לשבת:
מצפה מונפור - מונפור - נחל שעל - מערת בטח - הר בטח - נחל יחיעם - כליל - צוקי גיתה - עין יפעם (עין אל-מג'נונה - נחל בית-העמק.

לא בוצע השנה כיוון שתוכנית הטיולים להשנה (תשס"ג) נסגרה שבוע קודם לכן.

נערך לאחרונה על-ידי עמית 171 בתאריך 29/01/03 9:47, סך-הכל נערך פעם אחת
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
שרון הבר

הודעהפורסם: 29/01/03 0:47   נושא ההודעה: זה היה ליאור... הגב עם ציטוט

עמית, למעלה בכותרת כתבת יואל ובגוף הכתב: "אלה שהלכו עם ליאור" בכל אופן אני הרווחתי שהלכתי עם ליאור והייתי בקבוצה שלא נתקלה בצבא...כי אם כן... Twisted Evil Evil or Very Mad וגם לא אשכח את הגשם הזה שאילץ אותי לקפוץ בשעה שאני לא מכיר (ולא היה לי אוהל) אבל בהמשך בנחל כזיב היה סבבה. מה זה נהנתי. אבל בסוף בחלק האחרון - היה עדיף לוותר. זה כבר לא היה תענוג
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא כתובת AIM
עמית 171

הודעהפורסם: 29/01/03 9:47   נושא ההודעה: תודה על התיקון הגב עם ציטוט

התרגלתי שיואל מדריך את התוכן... רק מראה כמה הוא יחסר לנו השנה.
יתוקן מייד.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> ערוץ ההיסטוריה כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה