צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
איל צבי Admin - מנהל
|
פורסם: 7/01/05 2:36 נושא ההודעה: כתבה של "בולדוג" על רשעות שמורות הטבע |
|
|
שלום לכולם,
ביום שבת הקרוב תשודר בערוץ 8 כתבה של התכנית "בולדוג" על הדיקטטורה של רשעות הטבע והגנים. התכנית תתמקד בעיקר בנושא סגירת אתרים והפיכתם למחלבות כסף מהציבור.
גם עבדכם הנאמן הוזמן להתראיין לתכנית, ובזמן הקצר שהוקצה לי דברתי על בעיית השבילים המסומנים שהפכו לכלא למטיילים. אני לא יודע אם הראיון עמי יכלל בתכנית, ואם במסגרת החלק הראשון ("בולדוג") של עיקר הכתבה, או בחלק השני ("אחרי הבולדוג" או משהו כזה) של הדיונים באולפן. אני לא יודע באיזו שעה התכנית משודרת, אבל אפשר לבדוק בכל מדריך שידורים.
ללא קשר למידת (אי) השתתפותי, אני חושב שזה נושא מעניין שנוגע לכולנו, כמטיילים שנאלצים להפוך לעבריינים בגלל שה"רשעות" מפקיעה מאיתנו את הארץ. _________________ בברכה,
איל צבי
חוג אלעד |
|
חזרה למעלה |
|
|
אייל הירושלמי
|
פורסם: 7/01/05 15:49 נושא ההודעה: בשעה 20.30 |
|
|
לידיעת כולם , התוכנית תשדור במושאי שבת בשעה 20.30
אבל בעייה שידור על שעת הקודש של שידור תחזית מזג-האוויר ערוץ 2
עוד הצלבת מידע ממקורות שונים על מזג-האוויר , המבלבל אותו בימים האחונים.
בפרק טימנע ירד בסוף רק טיפטוף השבוע.ואולי אולי גשם רציני ראשון שם אולי.
אבל בנתיים לא צופים גשםבחמישי שישי שבת גשם.רק קור ויובש.
יותר חשוב.
לצערנו מטייל נהרג היום בדרום הגולן מימוקש ליד ציר המפלים.
גם זה למחשבה .בטיולים.למרות שזה לא אומר שלא צריך לפתוח אזורים נרחבים לטיול בחינם
ולגדר בצורה יותר טובע אזורים ממוקשים שלצערנו עדיים קיימים. _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|
חזרה למעלה |
|
|
איל צבי Admin - מנהל
|
פורסם: 8/01/05 21:42 נושא ההודעה: |
|
|
נו...
אז אכן הראיון שלי שודר ב"בעקבות הבולדוג", אבל...
למרבה הצער חלקו האמצעי והחשוב של הראיון - נושא השבילים המסומנים - נחתך בעריכה. אמנם התכנית טיפלה בעיקר בעניין החמדנות הכספית של ה"רשעות" אבל בכל זאת קיויתי שיתנו במה גם לרשעויות האחרות של הגוף הארור הזה. _________________ בברכה,
איל צבי
חוג אלעד |
|
חזרה למעלה |
|
|
אייל הירושלמי
|
פורסם: 8/01/05 21:57 נושא ההודעה: צפינו באייל אבל... |
|
|
תוכנית ארוכה מידי , דיברתה יפה וקצר ולעניין.
כמה גורמים ממשלתיים רוצים לטובת העם וגורמים נזק יותר. כולם יודעים מה קורה בצבא.
ולי אני רואה בעבודה שלי כמה גופים פרטיים מרויחים כספים על חשבון בנות שרות לאומי.ומערכת דפוקה לא יעילה.
וכמה כספים ונזרקים נגרם נזק. ( מדגיש הבנות ממש עובדות זהב וקשה) .אבל אני לא ירחיב כאן.
לא בטוח ששודר בערוץ הנכון וזה ישפיע רבות??? נקווה שזה אולי יגרום לתחילת שינוי. _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|
חזרה למעלה |
|
|
xaim
|
פורסם: 9/01/05 14:55 נושא ההודעה: לא מוקש כי אם נפל |
|
|
תיקון, המטייל נפגע מהתעסקותו עם נפל צה"לי ולא מתוך עליה על מוקש. אם עדין נמצאים שדות מוקשים ישנים ברמת הגולן, מוקשים ממלחמת יום כיפור, 1973 - בינתיים עברו 32 שנה והם ספגו לחות, החלידו ונרקבו ולא יופעלו עוד. פרות רועות עליהם מזה שנים... שדות המוקשים של צה"ל לעומת זאת מסומנים ומתוחזקים. הבעיה איתם שמוקשים נסחפים בגשמים... |
|
חזרה למעלה |
|
|
עמית 171
|
פורסם: 9/01/05 23:16 נושא ההודעה: החמצתי את "בעקבות הבולדוג" |
|
|
חשבתי שהתוכנית הסתיימה, לא ידעתי שיש המשך. מתי השידורים החוזרים?
בפורום שמירת טבע בתפוז, התפתח דיון מעניין על התוכנית והנושאים שעלו בה (כולל השתתפות של דובר רט"ג אמנון נחמיאס).
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=718&msgid=45465274
נראה שרוב המגיבים סבורים שהתוכנית החטיאה את המטרה, ולא הדגישה את הבעיות האמיתיות. (כאמור, את "בעקבות הבולדוג" לא ראיתי עדיין). |
|
חזרה למעלה |
|
|
אייל הירושלמי
|
פורסם: 9/01/05 23:32 נושא ההודעה: מפחיד ומחריד. |
|
|
בכל מקרה מפחיד מחריד שיש נפלים של פגזים ליד אזורי טיול ברמת הגולן.
ולא משנה ומעניין ילדי אזה שנה מילחמה או תרגיל של צ.ה.ל.
גם ליד רמת רחל אחרי יותר מ37 שנים יש מוקשים.
וצריך שאנשים מטיילים ידעו את זה שחס ושלום לא יקרה מה שקרה לבחור בין 19 ביום שישי. _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|
חזרה למעלה |
|
|
|