FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
סיכום טיול שגיא כרכום –שירים בחרוזים - מנקודת מבטו של טבח .
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> ערוץ ההיסטוריה גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
אמיר בר

הודעהפורסם: 5/03/05 19:33   נושא ההודעה: סיכום טיול שגיא כרכום –שירים בחרוזים - מנקודת מבטו של טבח . הגב עם ציטוט

סיכום טיול –שירים בחרוזים - מנקודת מבטו של טבח .
מאחר ורבים וטובים לא סיכמו את הטיול שהיה אז .... הטבח יסכם אותו מנקודת מבטו – סיר הפונץ .

טיול שהיה כך היה ,
זה התחיל לפני 5 שנים כאשר התגייסתי לחוג אלעד , סך הכול רציתי להיות מטייל פשוט ונחבא אל הכלים , הטיול הראשון היה די טראומתי , הגבינות של יוחנן , הבדיחות של אודי , הקצב של עזרא , אוטובוס לנגב הקר, עמוס בריחות ניחוח , כמו בצבא בתרגיל ברמה - אפילו טבח או שולית טבח לא רציתי להיות .
עם השנים החברים מהאזרחות הזדקנו והלכו ורק אני נשארתי ילד , בקיצור יש הגרים בוילה , יש בבית משותף , יש הומלסים , וישנם .... חוג אלעד בתחתית החבית וגם בו יש שני מעמדות העליון - שוכני האוהלים והתחתון – החשופים לכוכבים .
מצאתי את עצמי בתחתית שבתחתית . בין סיר הפונץ לערמת בקבוקי היין שאחרי .
ואז הגיע הטיול שגיא כרכום והשוקולדים שבניהם .
יומיים לפני הטיול פתאום .... כרמל בטלפון , "אמיר אתה כבר שנים מתחמק אני ממנה אותך לאחראי אוטובוס " לא עזרו בקשות תחינות הטבח למד לקרא דואר אלקטרוני להדפיס , ויצאנו לדרך ברגל שמאל תאונה בחיפה, יצרה פקק תנועה, חצי שעה, נסענו לפה נסענו לשם אספנו את מרגו גם , בחדרה סיימתי את התפקיד וחזרתי להיות .... פקיד .
נסענו נסענו נסענו אנשים עלו ועלו ועלו והיה אפילו אחד שירד "המטייל הקצר מכולם" – "החכם באדם"
שמע הבין ו.... נעלם .
בבוקר במידבר צעקות השכמה , קולו של שוקה רם ונישא , גבוה ברמה .
לתה לא הספקתי את העוגיות פספסתי , לאתגר הצטרפתי , עלינו גבעות ירדנו הרים פגשנו ספיראלות וגם סרפנטינות קרמבואים וקצפות .
עד לצהריים לא עצמנו עיניים ליד שילדה ממבצע עובדה .... זללנו ארוחה .נשאר רק לחצות את הצייה בדהרה ולהגיע לאוטובוס .... שפוך כמו סוס .
ממזרח הצהובון , במרכז החניון למרגלות הקירטון ואי שם במערב הר שגיא .
סוף סוף הגענו לסיר הבשר , וכאן המקום להודות לצוות קיצוץ הירקות , אבקת עצמות שפך חיים למרק הירקות . – תפילות ברכות .... אזהרות .... ולצלחות .
מבט מאייל ונזכרתי למה באתי , - פונץ שוקולד בננה הכנתי , הדעות חלוקות בין טובות לרעות אבל סוף סוף למדתי .... הפונץ מהטיול הקודם , מעשה ידי .... קוסם . – המתכון נירשם וגם ייושם .
בבוקר קמנו תה לגמנו בקלאווה של חיים זללנו , לא להתבלבל לנו בחוג הכול בשניים , אמייל ודני , מיקה וטלי , שני חיים , חנה וחני , ו שי – שניים כפול שניים ,
לדרך יצאנו רגליים גררנו , האריות לאתגר , השועלים לתוכן , ביחד עם מספר שועלים אמיצים אך .... טיפשים לאריות הצטרפנו – ואת חיינו .... מיררנו .
עלינו ירדנו קריאות התפעלות שמענו , חצינו שוקולדים ועוגות גבינה לרוב , שחור ולבן משם ומכאן .
פריחה מדהימה כמו בלוח שנה .
אחרי תצפית מדהימה וארוחה דשנה מעל ארץ עתיקה , האתגר לתוכן חבר .
האריות שבאריות רצו לחפש אבדות , אחרי שוקה צעדנו ואויר סוף סוף נשמנו .
הלילה מתקרב ושוקה למאסף מצטרף , לתת תמריצים למאחרים .
לפני הפרדה ממש בברוקה , הביט שוקה ימינה הביט גם שמאלה , בחר בטבח להוליך את ההמון בשיממון .
לא עזרו התחינות והבקשות , "בתיקו של כול חייל מצוי שרביט המרשל" – כך אמר נפוליון ואילו שוקה פשוט אמר .... אמיר !! .
נזכרתי בצבא , פתחתי מפה ,חוגי סיור ממש שיפור , בלילה צעדנו פנסים הדלקנו , כמו חנוכה עם לפידים רק שעכשיו כבר כמעט .... פורים .
קצת מהומות קצת מריבות , לאוטובוס הגיעו כול האבדות .

זה המקום להודות למדריכים , לעוזרים , לניר , לאריה , עזרא שרה ואחרים , אשר את הטיול מעצבים ולאחרונים עוזרים ,
את איל לא שכחתי אז אנא הקפידו בין שועלים לנמרים , איטיים ומהירים .
הדרך לצפון לא נגמרה , רק בשלוש ומחצה בחיפה, מבט בעיתון כתבה על מאיר הר ציון והינה כבר ארבע , "האם זה שבחלון זורח זה-הוא שמש או ירח , עת לנום או עת לישון – לא כתוב על השעון"
מקלחת קצרה , שינה עמוקה והופ לעבודה .

סוף טיול בחרוזים כתבתי הרבה ולא כתבתי כלום .
היה בהחלט נחמד להוביל את החבורה בחשיכה , נזכרתי בתקופה אחרת שבה הובלתי אני טורים במידבר בין שחורים ללבנים כשהאדרנלין מציף את העורקים .

אני עוד אחזור לזה ביום מהימים ,

אמיר .
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
xaim

הודעהפורסם: 5/03/05 22:35   נושא ההודעה: פי איזה משורר... הגב עם ציטוט

אפשר לקבל פרוש לפינאלה..?
"נזכרתי בתקופה אחרת שבה הובלתי אני טורים במידבר בין שחורים ללבנים כשהאדרנלין מציף את העורקים .

אני עוד אחזור לזה ביום מהימים "
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא בקר באתר המפרסם
אמיר בר

הודעהפורסם: 6/03/05 9:37   נושא ההודעה: Re: פי איזה משורר... הגב עם ציטוט

היתה תקופה ארוכה מאוד שבה אני הדרכתי טיולים לבני נוער בעיקר במיסגרות שונות ו....
אני עוד אחזור לזה ביום מהימים ,

אמיר
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
xaim

הודעהפורסם: 6/03/05 12:26   נושא ההודעה: אהה הגב עם ציטוט

תודה אמיר על התאור, למען ההסטוריה.
חזרה למעלה
איתי הדרי

הודעהפורסם: 7/03/05 11:34   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אמיר

תאור ג ד ו ל !!! Very Happy
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
אורלי יהלום

הודעהפורסם: 20/03/05 17:45   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

סוף סוף התפניתי לקרוא את ההגיגים שלך... בסך הכל לא הייתי בכמה טיולים, וכבר הפכת לאחראי הסעות, טבח, נווט, ואפילו... משורר? אולי כדאי שאני אפסיק לבוא ובטיול הבא תהיה גם צלם.
חזרה למעלה
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> ערוץ ההיסטוריה כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה