FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
גן עדן .
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> סיפורי יעקב מהארץ ומהשמים גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
Jack Broner

הודעהפורסם: 3/07/05 11:34   נושא ההודעה: גן עדן . הגב עם ציטוט

גן עדן
בסוף יום טיול טיפסנו לנבי סבלן , ההר שבמורדו הצפוני יושב הכפר הדרוזי חורפש . טיפסנו במפנה הדרומי התלול
מאד . הגענו מנחל כזיב אחרי הליכה ארוכה . היה זה יום חורפי קר , והיינו לבושים בהתאם . הטיפוס היה מאומץ ,
ולעיתים נעזרנו בתמיכה מענפים וגזעים .
בשליש הדרך למעלה , אנשים התחילו " לקלף " שכבות ביגוד . פניתי מעט ימינה , לחפש נתיב , והנה מולי יושבת
עדינה . במשך אותו היום הסתכלתי שוב ושוב לכוון עדינה . היא ציחקקה , היו סביבה בחורים . היא נראתה
טוב , גוף נחמד וחזה כזה ( ! ) ישבה לפני בחזיה שחורה . הגרסה של עדינה , כנראה , להסרת שכבות , זה להתחיל
מלמטה . עקפתי בנימוס , אך חשבתי שזה חומר טוב לסיפור , אסור להחמיץ .
הגעתי סוף סוף למעלה , אנשים התישבו על סלע מוארך עם הפנים לשקיעה . מולנו במרחק הכרמל , הים והמפרץ .
הנשימה נהיתה סדירה , התעטפנו שוב בשכבה עליונה . חיכיתי שיהיה לי קהל , וחיכיתי לעדינה . ראיתי אותה
מתקרבת , ואז פניתי לכולם : " אני רוצה לספר לכם , עדינה זה גם בקשר אליך . העליה הזו הרגה אותי ! חשבתי
שאני הולך למות . היתה לי סחרחורת . היה רגע שעצמתי עינים ...... ואז פקחתי וראיתי את עדינה בחזיה
שחורה . ידעתי שאני בגן עדן ! "
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
ש.ה.

הודעהפורסם: 12/07/05 12:51   נושא ההודעה: ערוי ארוטי הגב עם ציטוט

נקווה שבטיולים גם כשהנפש דואבת לא נזדקק לגירוים החיצוניים של לתור אחר עינינו, רצוני לומר - מחמדי המין השני, בכדי לחוש גן עדן. ואגב, לארוטיקה וכיוצא בזה אין שום שייכות לגן העדן המיקראי
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית כתובת AIM
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> סיפורי יעקב מהארץ ומהשמים כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה