צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ספוזניקוב
|
פורסם: 29/09/05 8:09 נושא ההודעה: תמונות מטיול להר הגבוה בסוכות 1996 בהדרכת טלי לבנון |
|
|
http://hug-elad.org/gallery/thumbnails.php?album=93
יום א' 29.9.96. נואיבה. אל-מלגה (הכפר של סנטה). ואדי קויז. חנית לילה ליד המעין המטפטף.
יום ב' 30.9.96. ואדי טלח. עליה באדי שג-טיניה. בריכות מים. ארוחת צהרים הגן עם "בריכת שחיה" (שחיה תמורות 2 לירות). עליה בקניון ואדי סגר. ואדי אבו טויטה. פארש אבו טויטה. ביקור בחצר של משפחתו של סעד – המדריך הבדואי. טיפוס לג'בל אבו טופאן לתצפית על שקיעת השמש. חנית לילה ליד שייח סנטה.
יום ג' 1.10.96. ואדי אבו טויטה. עליה לפארש אום-סילה. בדרך עוברים ליד חאג'ר אל נימר (סלע הנמר). עמק הפסלים. ירידה לגלת אל-אזרק (הבריכה הכחולה). ואדי תלה (גדול). נקיק הפטל. לינת לילה בפארש רומנה.
יום ד' 2.10.96. נקב בחריה. עין נג'ילה. עליה לבאב אל דוניה. חזרה לארוחת בוקר לעין נג'ילה. ראס אום גסבה (טיפוס מסובך בסדק). ראס אבו גורן (תצפית לכוון ואדי אום-סיחה וואדי גין). נקב אום-סיחה. ואדי ג'יבל. חנית לילה במפגש ואדי ג'יבל וואדי בוליעה.
יום ה' 3.10.96. ואדי בוליעה. עליה לג'בל עבס באשה. עז עוורת וחולה. לאחר מכן אינני מוצא אותה כדי לתת לה את שיירי ארוחת הבוקר. ירידה מסובכת לפארש אבו מחשור. עלה מהפארש וירידה לואדי שג. העז נמצאה על ידי בעליה ומובלת הביתה – נתתי את שיירי האוכל. חניית לילה באדי שג ליד הבריכה (ללא מים).
יום ו' 4.10.96. ואדי אחמר. עליה לג'בל אחמר. ירידה לואדי שג לבריכה של חנית הלילה והמשך בואדי טובוג ואבו ג'יפה לאל_מלגה. נסיעה באוטובוס לדהב. נסיעה בטנדרים חוף הבלוהול מצפון לדהב. חנית לילה ליד החוף.
שבת 5.10.96. רחיצה וצלילה בחוף הבלו הול. נסיעה חזרה לדהב בטנדרים ולטאבה באוטובוס. |
|
חזרה למעלה |
|
|
ש.ה.
|
פורסם: 2/10/05 15:50 נושא ההודעה: איזה מקומות... |
|
|
היו זמנים במערב דני, כשהיו טיולים של 7 ימים עם מדריכה חיננית
אבל לא הייתי בהם ולא במקומות הללו
אם כי הייתי דרומית יותר בגוש הת'בט - סבח עם מויש ב2002 ונראה לי שהמדריכה שלכם הייתה אתנו
חוץ מזה, אמנם התמונות מדהימות אבל הרזולוציה נמוכה וקשה לזהות את הפרצופים.
אולי תוכל לספר לנו את מי רואים בכל תמונה ומה היו מעשיכם, להרכיב סיפור, וזה בנוסף לעוגת גבינה
שנה טובה וערב טוב
שרון |
|
חזרה למעלה |
|
|
|