FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
אסון הורס ישראל לא ידוע בציבור לך לעמוד הקודם  1, 2
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> שמירת טבע גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
ש מים

הודעהפורסם: 27/10/05 14:28   נושא ההודעה: מסתבך והולך... הגב עם ציטוט

ש. (או "ה"? איך אתה מעדיף שאקרא לך? Very Happy ) ידידי,

1. הלוואי שהיה לי יותר זמן לשבת כאן ולענות לך... Sad
2. שים לב שאיני חולק על דעתך בנוגע ל-"טוהר השלטון" ו-"מניעי המערכת המשפטית". אבל אני כן טוען ש- "ברומא תנהג כרומאי" וש(כמו בג'ודו, אם אתה מכיר): הכי קל וטוב זה להשתמש בכוחו של היריב כנגדו. ואם זה אומר להשתמש במערכת המשפטית, אז קדימה! יש לסתום את האף ולצלול!!
3. "הם עזרו לרעים": מצטער, נתתי לך די והותר רמזים. מכאן עליך להמשיך בכוחות עצמך (אני לא שש להתעמת עם תביעות משפטיות וכד'). שאל את חבריך שעבדו/עובדים בחל"ט (בשנים שיוסי שריד היה שר איכות הסביבה) ותחכים.
4. חו"ח!! לא העלתי בדעתי שאתה הדיוט או בור. ואני מבין את הכאב וכואב בדיוק כמוך (ועוד קצת!).
5. חיפוש מידע ברשת הוא מקצוע ותורה בפני עצמם, שאף אני רחוק מלהיות בקיא בהם!! עצתי: נסה להיעזר ב-"מנועי החיפוש" שברשת (אחד המומלצים הנו: google).

בהצלחה!! וחזק ואמץ!
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
ש.ה.

הודעהפורסם: 6/11/05 14:46   נושא ההודעה: קרא לי שרון הגב עם ציטוט

שמים
רק עכשיו נכנסתי שוב לאתר. במשך השבוע שעבר הייתי במכתש רמון
לגבי 3 :"הם עזרו לרעים" אמרת שזה מישהו מהחברה להגנת הטבע. את הסיפור אינני מכיר. אבל אני מבטיח לך שאם תפרסם אותו כאן, הסיכוי שזה יגיע למישהו מהם הוא אחד לעשרת אלפים, ושיתבעו אותך על כך - אחד למאה אלף. ואם כך יהיה - אני אצא בעצמי לייצג אותך בבית המישפט
תודה ויום טוב
שרון
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית כתובת AIM
ש מים

הודעהפורסם: 6/11/05 15:47   נושא ההודעה: no chance, mon ami הגב עם ציטוט

לא לוקח סיכונים מיותרים (וטיפשיים).
קרא ועקוב אחר כל הרוג'ומים שפיזרתי לך!
Cool
חזרה למעלה
ש.ה.

הודעהפורסם: 7/11/05 15:39   נושא ההודעה: מה לך הפחד? הגב עם ציטוט

הדברים שאתה טוען שאתה רומז, קרי הקשר של מישהו מהחברה להגנת הטבע לכביש הורס ישראל - מן הראוי שיתפרסמו ברבים ולא רק בשרשור הזה (שמי כבר קורא אותו) כי אין הדעת סובלת שאירגון האמון על חינוך ליחס מוסרי כלפי הטבע ינהג כך. ולכן, כמי שהצדק איתנו והמוסר לצידנו - אל לנו לחשוש מתביעות ונקמות, שהרי כבר ידוע ששלוחי מיצווה אינם ניזוקים
חזרה למעלה
ש מים

הודעהפורסם: 7/11/05 18:46   נושא ההודעה: הנתונים (כפי שידועים לי) הגב עם ציטוט

כביש חוצה ישראל הובא לאישור הממשלה בימי יוסי שריד כשר איכה"ס (אגב, השר הטוב ביותר שהיה במישרד זה, מאז הקמתו, ובלי קשר לדיעות פוליטיות!). שריד, כמו שהייתי מצפה מפקיד/בנאדם/מנהל הגון, מקצועי וישר, פנה לגוף הכי מקצועי ומתמצא, לדעתו, בנושא טבע וסביבה וההגנה עליהם, גוף שנקי ממשוא פנים פוליטי, גוף נייטראלי ונטול פניות: הוא פנה לחברה להגנת הטבע. בחברה להגנת הטבע היה באותה תקופה (ואולי גם היום, אני משער) אגף שטיפל בנושאי כבישים ותשתיות. האיש שעמד בראש אגף זה (אני לגמרי לא בטוח שלא היה זה "אגף של איש אחד", לאור תקציבי ומטרות החברה), נתן חו"ד מאוד מנומקת בעד הכביש! לכן תמך השר לאיכה"ס בהקמת כביש הורס ישראל.

אגב, אותו אדם שכתב את כתב התמיכה כבר לא עובד כיום בחברה, אבל בין לבין הוא גם הספיק להיות מעורב (כ-"פרי-לנסר", או "מן הצד", שלא כעובד החברה) בפרוייקט הרסני נוסף, המוכר כ- "אגם 3" בנתניה ("אגם 3", או "בריכת החורף של שיכון דורה"), שם הוא עבד כ-"מומחה לאיכות סביבה ולהגנה על הסביבה" מטעם... החברה הקבלנית שיזמה את הפרוייקטExclamation למרבה המזל, והודות למאבקו (אפשר לאמר "ההירואי") של הרצל קרן, תושב העיר, שלחם לבדו מול כל המוסדות, הרשויות והיזמים, נפסלה תכנית זו והבריכה ניצלה (לבינתיים).

בלי שמות, כבר אמרתי Question
חזרה למעלה
ש.ה.

הודעהפורסם: 8/11/05 11:53   נושא ההודעה: מדהים...ומקומם! הגב עם ציטוט

תודה על הגילוי הזה, שמים
מן הראוי שיבדקו בציציותיהם של אלה שבאים לאייש תפקידים כאלה. האם הם טהורים. שמה ירוקנו את האירגון מהתכנים שהיו סיבת הקמתו, שאותם בא לייצג, ויגרמו בכך נזק בלתי הפיך.
ואנחנו, כחברי חברה לשעבר (אני לפחות) מה היה לנו להגיד. מה ידענו כשהוא חטא ופשע ועכר (מכר) את הארץ למירמס?

(וזה האיש הצדיק מהרצליה שנלחם לבדו, בלי אירגון ובלי תקציב, רק בכוח האכפתיות - הצליח. בניגוד לכל האירגונים הירוקים המנוונים. או אפילו - בוגדים ממש!)
חזרה למעלה
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> שמירת טבע כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
לך לעמוד הקודם  1, 2
עמוד 2 מתוך 2

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה