FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
קריסת פורום טיולים בארץ YNET - אזהרה לכולנו
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
עמית 171

הודעהפורסם: 27/01/03 22:41   נושא ההודעה: קריסת פורום טיולים בארץ YNET - אזהר הגב עם ציטוט

היום נפל דבר באחד מפורומי הטיולים הטובים בארץ, אם לא הטוב שבהם.
לאחר סדרה של השמצות אנונימיות כנגד מנהל הפורום (משה פרנק), החליטה הנהלת הקהילות ב-YNET להדיחו ללא הסבר כלשהו לגולשי הפורום.
בעוד שהצעתי את מועמדותי לניהול הפורום הנ"ל, הסרתיה לאחר שעות מעטות לאחר שהתברר לי שבכוונת רוב הגולשים הקבועים לפרוש מהפורום כמחאה על העוול שנעשה למשה.
נכון לעכשיו, נראה שהפורום הטוב ביותר שהיה בארץ התפרק בתוך שעות מעטות. Shocked

לו יהי הדבר הזה תמרור אזהרה ולקח חשוב לכולנו, הן בפורומי חוג אלעד, והן בפורומים אחרים בהם כולנו (או חלקנו) משתתפים בקביעות.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 28/01/03 15:33   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני מצטרף למחאה על הדחתו של משה פרנק - ממעט ביקורי בפורום הנ"ל נראה שהוא עשה עבודה טובה, ואילו משמיציו היו מעטים והביעו את דעתם בצורה נלעגת ולא אינטליגנטית.

לגבי חוג אלעד... הפורום שלנו אינו פתוח לכל דיכפין ויש להרשם (כולל כתובת email תקינה) לפני שאפשר לכתוב. לכן לא יהיו השמצות אנונימיות והאשמות חסרות שחר, והפורום ימשיך לשרת את טובת חוג אלעד.

איל.

איל צבי
חוג אלעד
חזרה למעלה
עמית 171

הודעהפורסם: 30/01/03 11:16   נושא ההודעה: עדכון הגב עם ציטוט

בעוד ש-YNET לא יודעים להעריך מה שהיה להם, תפוז קפצו על המציאה.
תוך יומיים הוקם פורום טיולים בארץ ייעודי בתפוז (להבדיל מהפורום הקודם שלהם, שעודו קיים), ניתן לבקר כאן:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=683

ע"ס הניסיון מהפורום הישן, מומלץ לבקר ולהתעדכן מדי פעם.
חזרה למעלה
שרון הבר

הודעהפורסם: 1/02/03 0:55   נושא ההודעה: אני לא מצליח להרשם אל הפורום של ת הגב עם ציטוט

כשנרשמתי לפורום של YNET אז הוא הלך פיפן. ככה זה עם המזל שלי כשאני נכנס למקומות, כמו ג'ימס בונד. אבל כאן לא הולך. יתכן שזה בגלל שאחותי רשומה לפורומים של תפוז דרך המחשב הזה?
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא כתובת AIM
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> מסביב למדורה כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה