FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
סיכום טיול מהר ארדון להר צין- קבוצת אתגר
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> ערוץ ההיסטוריה גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
sarit

הודעהפורסם: 15/02/06 20:12   נושא ההודעה: סיכום טיול מהר ארדון להר צין- קבוצת אתגר הגב עם ציטוט

סליחה על האיחור, לקח כמה ימים להתאושש מהליכה של 65 ק"מ ביומיים!טיול מקסים, חם ומגניב! טוב אז בואו נתחיל:

יום חמישי בערב לינה בחניון לילה נחל גונים במכתש רמון, הגעה בשעה נורמלית, כבר ב11:30 אני בשק שינה.

יום שישי השקמה כמו תמיד ב 5 ומשהו, כבר ב 6 ורבע האתגר רצים את ה 6 ק"מ הראשונים למעלה הר ארדון. אני עוד לא ממש התעוררתי, בכל זאת הגענו למעלה עם האוטבוס שהקפיץ את התוכן... עלינו, נחנו, צילמנו, בלי יותר מדי דיבורים מתום (מדריך) המשכנו לכיוון נחל קמאי, ירידה בנחל מלא מאובנים! עליה מהנחל במעלה אנמר ואז חתכנו לכיוון עין אם צלח. שם נחנו, אכלנו ארוחת צוהריים ושחינו במעיין/גב שהיה די מלא. טוב אחרים שחו במים הקפואים...אני רק התבוננתי. אחרי כמה בדיחות טובות על קבוצת התוכן (והימורים מתי הם יגיעו למעיין), המשכנו לנחל מרזבה. ירדנו בנחל שהפתיע אותי ביופיו. עצרנו ליד מערה ששם פעם הייתה נביעה (לפי הנטיפים) ושם התפצלנו. מדוע? כי היה מוקדם מדי, וחניון הלילה היה אולי רק 4-5 ק"מ והשעה היתה לכל המאוחר רבע ל4 וחס וחלילה שנגיע לפני השקיעה. חברה שרצו להגיע בחושך המשיכו עם תום לחפש סכינים והרפתקאות (כאילו שלא היו מספיק סכינים ביום השני!) אני המשכתי לרדת בנחל היפה עם אחרים עד הסוף. שם פגשנו את "איציק בשטח" המשיח בכבודו ובעצמו עם הציוד בטיימים מדהים, כיבוד מחצבה ומיכל של 500 ליטר מים עם ברזים והכל! איזה תענוג זה היה להקים אוהל באור היום, לשטוף פנים וידיים ושוב לשאול את השאלה: מתי יגיע התוכן עם מויש? שקיעה אין תוכן, רק החוליה השניה של האתגר. 6:30 מדורה ומרק מתבשל, אין לא נמרים ולא תוכן. כל פעם שאבי הלך להשתין דמיינו שהתוכן מגיע, אבל לא אין תוכן. 7:30 המרק מבושל ואין תוכן. למזלנו היה ירח כמעט מלא, איציק בשטח יוצא עם הרכב לתוך נחל מרזבה לחפש את התוכן. ואז לאט לאט הופיעו משום מקום חיילי התוכן, אחד אחד ישר למרק חם. סוף טוב הכל טוב.

יום שבת. שוב השקמה מוקדמת, טיפוס לכיוון נחל מסור. שם הלכנו מסלול מדהים לאורך כל "המסור", הכל על הסכינים המדהימים (ולפעמים מפחידים). ירדנו מהמסור לתוך הנחל, נכנסנו למעוק אבל הגבים היו מלאים אז טיפסנו לגדה, היו כאלה שבכל זאת הלכו/שחו את המעוק. משם חתכנו מערבה לציורי סלע, שם גילנו גב גדול ומלא. המשכנו מערבה לכיוון נחל שרף. היה חם מהרגיל, והיה חשש לחוסר מים, אבל למזלנו יצאו קצת עננים. בדרך ראינו סמלים ענקים בשטח (אבנים לבנות) של פיריון ע"י שבטים קדומים- כנראה שבאמת היה משעמם פה לפני אלפי שנים, מאחר ואת כל האבנים האלו סחבו ממקומות רחוקים. ואז חשכו עייננו למראות מכרות הפוספטים ששוב הורסים לנו את המדבר לנצח...בראש מפל נחל שרף אכלנו ארוחת צוהריים זריזה מאד. ירדנו בנחל, חצי מהאתגר הלכו לבדוק את המעוק אחרים המשיכו להר צין. המעוק היה מלא מלא במים, אבל חלק מהבנים עדיין החליטו להכנס, לטפס את המפלון הראשון ולרדת אותו בגלישה! והכל עם תחתונים רטובים! איזה סרט! זה היה מאוד מאוד מצחיק, כי אנשים אחרים ביצעו את זה ולא אני...טוב, ממשיכים בנחל, יוצאים, עוקפים מכרות, וחותכים להר צין היפה והאציל לאור דימדומים אחרונים לפני השקיעה. צעידה אחרונה על פסי הרכבת (רגליים צועקות, תפסיקי, תפסיקי!) והנא שוב המשיח- איציק בשטח עם כל הציוד והאוטבוס. אבל שוב, אין תוכן. קפה, תה,עוגת גבינה, טיול בשדה הבולבוסים ועדיין אין מויש ואין תוכן. טוב נו, הלכתי לישון באוטובוס.

שרית.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
אמיר בר

הודעהפורסם: 16/02/06 7:51   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ואיך היה הפונץ , הפעם ?? , Rolling Eyes
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
sarit

הודעהפורסם: 16/02/06 9:07   נושא ההודעה: פונץ חלש.... הגב עם ציטוט

לא היה מספיק יין ונאלצנו לדלל אותו מעט.... Crying or Very sad
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא
אייל הירושלמי

הודעהפורסם: 16/02/06 22:15   נושא ההודעה: הקדים אותי הגב עם ציטוט

הקדים אותי בסיכום עקב בעיות במחשב וקניית מסח חדש.
אמיר בר

הודעהפורסם: 17/02/06 9:45   נושא ההודעה: פונץ חלש.... הגב עם ציטוט

חברים .... כמו ששרית אמרה - לא היה מספיק יין ונאלצנו לדלל אותו מעט.... הפונץ כמעט והיה למרק פירות חם אשר הכרתי מבית הסבתא הפולניה שלי ,
בטיולים הבאים מי שוראה מודעה זו ..... בבקשה לא לחסוך ביין .
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
שרון הבר

הודעהפורסם: 19/02/06 16:37   נושא ההודעה: דבר ה"תוכן" הגב עם ציטוט

לנו היה טיול עם תוכן עם מויש הגדול, ואנחנו לא משוגעים ולא ממהרים. באנו לטייל בנחת, להרגיש את הטבע, לא לרוץ אותו. לכן הלכנו את נחל מרזבה באור ירח. וראשוני ה"תוכן" הגיעו כנראה ב 19:30 או יותר מאוחר, ואני עם האחרונים הגענו בסביבות 20:00+ (לא שאני הולך עם שעון, ואין לי מנהג להציץ בשעון במשך הטיול)
בסוף היום השני התוודענו להרס צין באור ירח (מה שריכך במשהו את המכה) ונאלצנו לחצות את זה, מה שעיכב אותנו, וזה היה חלק יותר אתגרי (מבחינה נפשית, עבורי) כולל חציית חריץ עמוק עד מרכז הארץ שבתחתיתו היו פסי רכבת
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא כתובת AIM
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> ערוץ ההיסטוריה כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה