צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
שרון הבר

|
פורסם: 9/03/06 10:43 נושא ההודעה: איפה הן המדריכות ההן? |
|
|
אייל כוהן ישר
א: בוודאי ציפית שיגיבו למה שכתבת אך, אם עוד לא שמת לב, במדור המעצבן הזה אי אפשר להגיב (מישום מה!)
ב: לעניין הנשי בהדרכה. כנראה שתהליך ההתחממות וההתייבשות העולמית לא פסח גם על העניין הזה.
במהלך שנות ה90 במחצית מטיולי החברה להגנת הטבע לשעבר (ז"ל) היו מדריכות צעירות (שהכניסו אוירה רעננה של חיות)
כיום החברה להגנת פסה. בחוג אלעד, לפי זיכרוני, לא היו מדריכות. ואיני מצפה שיהיו. כנראה שיש דרישה שמרנית להצמד למוכר ולידוע (אותם מדריכים) ולא שיש לי בעיה עם זה.
אייל. אם בכל זאת אתה רוצה טיול עם מדריכות - נראה לי שיש בחברת אקו.
חג פורים שמח |
|
חזרה למעלה |
|
 |
איל צבי Admin - מנהל
|
פורסם: 9/03/06 12:57 נושא ההודעה: Re: איפה הן המדריכות ההן? |
|
|
שרון הבר כתב: | אייל כוהן ישר
א: בוודאי ציפית שיגיבו למה שכתבת אך, אם עוד לא שמת לב, במדור המעצבן הזה אי אפשר להגיב (מישום מה!) |
אי אפשר להגיב במדור "הצעות ופרסומים" מכיון שהוא מיועד לגורמים מסחריים שרוצים להציע דברים רלבנטיים (פחות או יותר) לחברי החוג, ואני לא רוצה שיתחילו ויכוחים אם מוצר כזה או אחר הוא טוב, אם מחיר כזה או אחר הוא זול, וכו'.
בכל מקרה העברתי את ההדועה של איל הירושלמי למדור "מסביב למדורה", שם אפשר להגיב בחופשיות.
ציטוט: | ב: לעניין הנשי בהדרכה. כנראה שתהליך ההתחממות וההתייבשות העולמית לא פסח גם על העניין הזה.
במהלך שנות ה90 במחצית מטיולי החברה להגנת הטבע לשעבר (ז"ל) היו מדריכות צעירות (שהכניסו אוירה רעננה של חיות)
כיום החברה להגנת פסה. בחוג אלעד, לפי זיכרוני, לא היו מדריכות. ואיני מצפה שיהיו. |
לפני שנים רבות היו מדריכות בטיולי החוג:
1. מדריכה בשם גיי שהצטרפה לטיולים שהדריך שוקה. היא לא באה על תקן של מדריכה ראשית, אבל מדי פעם היא עזרה לשוקה.
2. מדריך ומדריכה מביס"ש עין גדי שהגיעו להדריך ביחד. אחרי חצי שעה בערך הם נכנסו למצב של שוק, הן מקצב ההליכה והן מהפיזור של האנשים ברדיוס של קילומטר. הם החזיקו מעמד בטיול אבל נשבעו שלעולם לא יחזרו להדריך את חבורת המשוגעים.
3. מדריכה חביבה מאד שהדריכה אותנו בטיול ברמת הגולן. היא דווקא די הסתדרה איתנו ואנחנו איתה, אבל לא ראינו אותה שוב.
ציטוט: | כנראה שיש דרישה שמרנית להצמד למוכר ולידוע (אותם מדריכים) ולא שיש לי בעיה עם זה. |
אנחנו שמרנים רק בנושא אחד: שהמדריך או המדריכה יתאימו לאופי החוג. אם אתה מכיר מדריכה מתאימה, נשמח להוסיף אותה לצוות המדריכים שאנחנו עובדים איתם. _________________ בברכה,
איל צבי
חוג אלעד |
|
חזרה למעלה |
|
 |
שרון הבר

|
פורסם: 9/03/06 16:47 נושא ההודעה: |
|
|
א: לא מצוין בראש המדור שאי אפשר להגיב בו. מן הסתם אייל הירושלמי שכח זאת כשחשב שזו הצעה שמן הראוי להגיב עליה. שמא תציין שם שאי אפשר להגיב...
ב: אני זוכר את ג'י. היא לא הדריכה ממש בפועל אבל עשתה אוירה.
ג: לא יצא לי להיות בטיולי חוג שהיו מדריכות אבל בטיולי החברה להגנת הטבע שלא נקראו חוג - כן. ולפעמים לא היה הבדל מהותי. מבחינת דרגת הקושי היו טיולי מיטיבי לכת+ עם מדריכות
ד: מוזר הדבר שדרגת קושי או שיגעון מרתיעה מדריכות. הרי יש בחוג הרבה נשים ולא כולן ג'ידות. גם סבתות, גם צעירות, גם שבריריות. והללו ברוך השם יצאו ללא פגע.
שמא מקצוע ההדכה עושה אותן פגיעות יותר(?)
ה: לצערי איני מכיר. אלה שהכרתי מטיולי החברה להגנת - איני יודע מה נהיה איתן.
עברו 10 - 15 שנה מאז
ושבח אני את צוות המדריכים שיש לחוג כעת
בברכת חג פורים שמח |
|
חזרה למעלה |
|
 |
אייל הירושלמי
|
פורסם: 9/03/06 23:12 נושא ההודעה: הפסקה חד פעמית |
|
|
הייה לי מוזר וקשה פעם אחת לא לבוא לטיול.( עבודה בית חולים ואולי עוד סיבות)
בטיולים הבאים יבוא ,הטיול הראשון מצפון לתל-אביב השנה.
למרות כל מה שאני כתב חוג מצויין שמטייל בטבע. _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|
חזרה למעלה |
|
 |
xaim

|
פורסם: 10/03/06 22:04 נושא ההודעה: קול קורא במדבר :) |
|
|
כל המכיר מדריכה, המתאימה להדריך בחוג, מתבקש להציע לה להצטרף לצוות המדריכים. |
|
חזרה למעלה |
|
 |
שרון הבר

|
פורסם: 12/03/06 14:12 נושא ההודעה: מדריכותייך ממך יצאו |
|
|
מאחר שברוך השם יש לנו גם נשים בחוג, נבחר את המתאימות ונשלח אותן לקורס (כדי שיקראו להן מדריכות) ונממן אותו מכספי הקנסות של המאחרים להרשם ובא לציון גואל
(וכבר עברו את החלק החשוב בהשתלמות - טבילת האש של החוג. ויותר מזה מה צריך לדעת...) |
|
חזרה למעלה |
|
 |
|