צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
xaim

|
פורסם: 21/05/06 15:21 נושא ההודעה: לא יהיו כלובי דגים במפרץ אילת! |
|
|
לגבי הנזק של הכלובים, קרא למעלה דוח 2004 של צוות הניטור: "ממצאי הדו"ח מראים כי כלובי הדגים מחדירים בכל שנה כ-280 טון חנקות למפרץ אילת, שאר הגורמים המזהמים, כולל עקבה, מחדירים יחדיו כ 50 טון חנקות בלבד!!!"
לא מזכירים כאן את מחלות הדגים הזרים שהמגדלים הכניסו למפרץ.
אתה יכול לתאר לעצמך שהמועצה הארצית לתכנון ולבניה אינה סניף של שוחרי הסביבה, פעמיים היה הנושא בדיון אצלם ופעמים החליטו להוציא את הדגים.
גם לממשלה לא היתה ברירה לנוכח העובדות והיא החליטה להוציא את כלובי הדגים מהמפרץ.
במקרה זה נותרו לבעלי האינטרסים רק תרגילי השהיה עלובים. השיתוף של הון ושילטון יסכן מדי את השלטון שכן הבג"ץ בדרך!
עברו כבר 30 וכמה שנים מאז שנות ה-70... אתה מוזמן לשכור חדר אצל דינה או להקים אהל בחוף מגדלור ולשנרקל שוב כמו פעם...
בואי נמלט מהאספלט ומהערים המפויחות,
בואי נמלט אל הלגונות השקטות
בואי לאילת לאילת...
נערך לאחרונה על-ידי xaim בתאריך 21/05/06 22:53, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
חזרה למעלה |
|
 |
שרון הבר

|
פורסם: 21/05/06 15:37 נושא ההודעה: הן לו יהי כדבריך |
|
|
אין לי אמון בשילטון החוק ואין לי תקוות לגבי זה. ידוע כי החוק במדינת ישראל הוא אות מתה ואין כאן אכיפה וזו מדינה של מפיונרים. אם לא יבואו אנשים בשטח ויפנו אותם בכוח - הם ישארו. ואיזה אנטרס יש לשילטונות לעשות כן? הרי ידוע שאין מלך בישראל ואיש הישר בעיניו יעשה |
|
חזרה למעלה |
|
 |
xaim

|
פורסם: 21/05/06 15:47 נושא ההודעה: טחנות הצדק טוחנות לאט |
|
|
אל תחת ואל תירא. במקרה זה, כמו במקרה כבד האוזים וכמו בנושאים רבים אחרים לא ניתן לסגת אחור. הדגים בדרך החוצה. זה רק יקח עוד כמה שנים ועוד כמה בג"צים. |
|
חזרה למעלה |
|
 |
xaim

|
|
חזרה למעלה |
|
 |
xaim

|
פורסם: 15/11/06 17:50 נושא ההודעה: פסק דין בענין פינוי הכלובים |
|
|
המדינה וערדג הגיעו להסדר אשר קיבל תוקף של פסק דין. פסה"ד ניתן לעירעור עוד כשבועים אך נראה לי שזהו זה. במסגרת ההסדר סוכם שהכלובים יסולקו סופית עד 30.09.08 כאשר מ- 5.6.08 לא יוכנס עוד מזון למים. עד אז יכנסו לים עוד 2660! טון מזון לדגים.
http://www.zalul.org.il/upimgs/file3_181.pdf |
|
חזרה למעלה |
|
 |
xaim

|
|
חזרה למעלה |
|
 |
|