צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
איל צבי Admin - מנהל
|
פורסם: 27/11/06 11:58 נושא ההודעה: שוקה TV: "הסיפור שלי" בערוץ 10, יום ה' 30/11 |
|
|
שלום לכולם,
שוקה יופיע בתוכנית "הסיפור שלי" בערוץ 10, ביום חמישי הקרוב 30/11. התכנית תשודר בשעה 14:30, ואחר כך בלילה בשעה 1:30.
מי שיכול להקליט בצורה דיגיטלית למחשב, ולשלוח לי את הקובץ - יבורך. _________________ בברכה,
איל צבי
חוג אלעד |
|
חזרה למעלה |
|
 |
איל צבי Admin - מנהל
|
פורסם: 6/01/07 20:54 נושא ההודעה: |
|
|
הוספתי לאתר הקלטה דיגיטלית של התכנית!
שתי גרסאות:
shuka_channel10.mpg - קובץ בגודל 65MB.
shuka_channel10.avi - קובץ בגודל 120MB, איכות מעט טובה יותר.
אני לא הצלחתי לצפות בקבצים באמצעות נגן הקבצים הרגיל של Windows (גרסה 10), אבל באופן כללי זה נגן דפוק, וכדאי להתקין אחד מהנגנים הבאים:
MPC - Media Player Classic - נגן קוד פתוח וחינמי, עם ממשק משתמש דומה לגרסאות הישנות של נגן Windows - וזה דווקא לטובה, מכיון שהממשק הרבה יותר ברור ונוח בהשוואה לגרסאות החדשות יותר. למרות הפשטות, מאחורי הקלעים זה נגן מצויין שעושה כמה דברים שנגן Windows לא עושה (בעיקר - לנגן DVD).
VLC - VideoLAN - גם הוא קוד פתוח וחינמי, והממשק שלו אפילו יותר מינימליסטי משל MPC - אבל עם יכולות מדהימות. מעבר ליכולת לנגן כמעט כל סוג קובץ שאפשר למצוא, VLC מסוגל גם להקליט (למשל מ-DVD לקובץ), להמיר בין סוגי קידוד שונים, ואפילו לשדר סרטים ומוזיקה למחשבים אחרים ברשת!
תודה רבה לאורה מאיר שהשיגה את התכנית מוקלטת על גבי DVD. _________________ בברכה,
איל צבי
חוג אלעד |
|
חזרה למעלה |
|
 |
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|