איל צבי Admin - מנהל
|
פורסם: 2/12/07 2:18 נושא ההודעה: מציאות לחלוקה חופשית |
|
|
שלום לכולם,
במהלך השנים הצטבר אצלי אוסף של פריטים שונים שמטיילים השאירו. מכיון שעד כה איש לא דרש לקבל את האבידות, אז אני מניח שהבעלים המקוריים כבר לא מטיילים איתנו או מצאו תחליפים. אי לכך, הפריטים הבאים מוצעים לחלוקה בשיטת "ראשון דורש ראשון מקבל".
מי שמעוניין בפריט כלשהו, מתבקש לפנות אלי במענה להודעה זו או בדואר אלקטרוני. הראשון שמבקש (לפי שעת קבלת ההודעה אצלי) - זוכה בפריט. הפריטים יעברו ל"זוכים" בתחילת טיול. אין החזרות והחלפות - כלומר אני מוסר את הפריט, ולמקבל אין אפשרות להחזיר לי את הפריט בשום מקרה.
1. אוהל - אוהל זוגי פשוט, קל וקומפקטי. מעולם לא הרכבתי אותו, כך שאין לי מושג אם האוהל תקין וכל החלקים נמצאים, אבל נראה שהאוהל היה בשימוש מועט אם בכלל. נמכר!
2. יתדות - שקית פלסטיק קטנה ובה סט יתדות מתכת פשוטים. לא בדקתי לעומק אבל נדמה לי שכל היתדות עדיין ישרים... נמכר!
3. כובע קסקט - נראה איכותי למדי, במצב טוב.
4. כוסות פלסטיק - 3 כוסות פשוטות, לא גדולות. אם לא ימצאו דורשים, הן יצורפו לשקית הכוסות של איל הירושלמי.
5. פנס ראש - (לא אבידה אלא פנס הראש הקודם של אצויו). פנס ראש מתוצרת Panasonic, מצב מצויין, רצועות מתכווננות, פועל על שתי סוללות AA רגילות. נורה רגילה (לא LED). נמכר!
6. גרביים - אני יודע שהסיכויים קלושים אבל בכל זאת... שני זוגות גרבי צמר. נראים בסדר גמור. נקיים! נמכר!
7. כלי אוכל - כמה דברים שנשארו ממפגשי קיץ וקומזיצים: מגש נירוסטה, ספלי זכוכית, ועוד. הכל נקי ובמצב טוב. אם מישהו רוצה או צריך - הכל למסירה. _________________ בברכה,
איל צבי
חוג אלעד
נערך לאחרונה על-ידי איל צבי בתאריך 5/12/07 0:43, סך-הכל נערך פעם אחת |
|