אייל הירושלמי
|
פורסם: 7/06/09 17:24 נושא ההודעה: סיכום הטיול האחרון העונה |
|
|
ראשית הייתי רק ביום הראשון של הטיול ובמסיבה בשבת בבוקר חזרתי ברגל מחירבת צעדים לבתי בירושלים.
ניפגשנו בהר הצופים מול מראה יפה של ירושלים ירדנו לאזור כנסית גת שמנים האזור הייה נקי עקב ביקור הפיור שבועים קודם בניגוד לטיילת ארמון הנציב המשם ירדנו לעתיקות עיר דווד וטיול ארוך כמה שעות בניקבות השונות וניקבת השלוח פלא הנדסי של הובלת מיים חצי קילומתר מיתחת לאדמה. מישם עלינו לארמון הנציב. הבושה הגדולה הכל הייה מזונח בתצפית מול מיבני נתוש של מיסעדה וזכויות מנופצות (כתבתי לעירייה על זה ) הבל התצפית תמיד יפה מישם ירדנו לשכונת תלפיות מיזרח מישם חצינו במנהרה שהובילה מים מברכות שלמו (שהיום לצערינו לא נותנים לטייל שם רשות פלסטינאית ) לעיר דווד הקטע שטיילנו במינהרה הוביל מיים להר הבית מיתחת לז"בל מוקבר מיתחת לטיילת.
מישם הלכנו בקטע עירוני משעמם לאורך המסילה עד קניון מלחה בלי לעצור בגינות של שימרית. קבוצת התוכן עלתה עם שוקה לעין חניה מעבר למחסום שם פגשנו תושבים נחמדים מהשטחים והאתגר עם שי עלו למעינות אחרים בסוף היום התרחצנו בעין לבן סיימנו בכניסה למושב אורה עם תצפית שקיה יפה.
בלילה אכלנו כיד המלך עם ינות גבינות שלטים ועוד שירים לתוך הלילה ירח של קייץ
רבים באו גם ליאור שסיפר על טיולו הקרוב למנטנגרו.
בבוקר הייתה השקמה מאוחרת הקבוצה ירדה לעין חינדק ולשתף ואני חזרתי למנוחת השבת
לבתי בדרך אף טיטף מוזר בעונה זו.
ניפגש בעונה הבאה מי שלא בא הפסיד.
שולח קשור מטיול אחר של גבול ליד מבשרת לא קשור לטיול זה.
http://picasaweb.google.com/eyalkahn67/ZaPSlF?authkey=Gv1sRgCIafhP6htL-iFA#
ישמח שמשהוא יחתוב על החלק הטיול שלא הייתי. _________________ כיף לטייל בארצנו הקטנה והיפה |
|