FAQFAQ   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 
גחמות אישיות לך לעמוד הקודם  1, 2
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> תלונות והצעות גרסה להדפסה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
אמיר בר

הודעהפורסם: 16/01/06 9:16   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

תודה על ח"ח Exclamation Exclamation
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
איל צבי
Admin - מנהל

הודעהפורסם: 16/01/06 14:19   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אורלי יהלום כתב:
אנחנו לא במהלך טיול, וכמובן שאין הגיון לבוא לטיול ואז לדון בשינויו אם אין סיבה מיוחדת.

זה בדיוק מה שהתכוונתי.

אורלי יהלום כתב:
הטיול בתקוע היה מתוכנן בצורה גרועה ולא מאוזנת בין הימים ובין הקבוצות.

ביום הראשון של הטיול הלכתי עם התוכן ולא היתה כל בעיה מיוחדת. הקילומטרז' היה בסדר והגענו מעט מאוחר בגלל שניים שהתברברו ועיכבו את הקבוצה למשך שעה. לפי מה ששמעתי המסלול של האתגר היה ארוך ואתגרי יותר, כנדרש.

ביום השני הלכתי עם האתגר ואני לא בדיוק יודע מה היה בתוכן. המסלול המתוכנן הפך לא ריאלי בגלל התוספת של הרודיון ואחר כך הזמן הרב שהסתובבנו במערת חריטון. לכן שתי הקבוצות קיצרו משמעותית את המסלול, אם כי כל אחת בצורה שונה.

אורלי יהלום כתב:
בכל אופן הכוונה שלי לא הייתה לדבר לגבי טיול מסויים. לדעתי, עדיף אם באופן כללי הטיולים יסתיימו מוקדם יותר במוצ"ש, נניח שעתים מוקדם יותר בממוצע. זו גם דעה של אנשים נוספים אבל אין לי מושג מה חלקם היחסי בחוג.

לדעתי עדיף לנצל את היום ככל האפשר, כלומר עד שעות הדימדומים. אם נכוון את המסלולים להסתיים בשעה 15:00, אז הטיול יאבד את האופי המיוחד (מבחינת דרגת הקושי), ויהיה קשה למצוא מסלולים מעניינים ואתגריים אך קצרים.

אורלי יהלום כתב:
לחילופין, אם נוכל למנוע את המקרים שבהם אנחנו הולכים לקראת האוטובוס על הכביש במקום שהוא יבוא לאסוף אותנו, זה ישיג אותה מטרה בהרבה מאוד טיולים.

כולם ישמחו לחתום על זה. אבל זה לא בדיוק תלוי בנו אלא בשטח ובעיקר בנהגים, שהם כידוע אנשים רגישים מאד בסיטואציות מסויימות.

איל צבי
חוג אלעד
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
ש.ה.

הודעהפורסם: 16/01/06 15:53   נושא ההודעה: הבאג של אמיר. הביקורת של אורלי הגב עם ציטוט

איזה שרשור ארוך נהיה פה מאתמול...!
אמיר כתב: עבדנו עליכם. וכוונתו - שהוא בצד העובד ואני בצד הנעבד. אינני מומחה בתחום כמו ידידי בשרשור הזה, ולא כל כך משנה לי
אמיר אתה זה שהפצת את השמועה הזו?
לגבי מכה. אכן מתים שם כמה מאות בכל שנה. הם נקראים שהידים...

אני רוצה להתייחס לביקורת של אורלי על אופן התנהלות הטיול. אין לי ביקורת על הביקורת. רק שלדעתי הדברים הנאמרים לפעמים מעידים על האומר יותר מאשר על הדבר עצמו. וזה מראה יותר על החוויה הפנימית והפרשנות של המציאות. לא על המציאות עצמה. רצוני לומר שיש שבאים עם דיעה מוקדמת על איך הדברים "צריכים" להיות ואם זה לא כך הם מתבאסים.
אישית אינני מתחבר לדברים שנאמרו. באתי לטיול עם אנרגיות טובות ופגשתי אנשים טובים ונהניתי ודי בזה. לא שתתי את ליבי לכל האי דיוקים והאי התאמות למה שהיה "צריך" להיות. הללו כלל לא הגיעו לתודעתי. לא ידעתי שזה ככה. ידעתי שהיה טוב.
דבר אחר: לדעתי הדברים הלא מתוכננים הבלתי צפוים מוסיפים לחוויה (כולל גשם)
הבחירה שלא להנות או לראות את הצד השלילי זו בחירת המשתתפים.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית כתובת AIM
אורלי יהלום

הודעהפורסם: 16/01/06 16:09   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אוקיי, שרון, ציינתי שזו דעתי האישית (ולא דיברתי על טיול מסויים אלא באופן כללי). אני ממש לא חושבת שאני באה לטיולים בגישה שלילית. אני נהנית ברוב הטיולים רוב הזמן, אבל כאשר חוזרים מהטיול מאוחר מאוד זה הופך את יום ראשון למעיק מאוד, מה שפוגם בהנאה. כאשר זה קורה בגלל מסלול ארוך או רחוק, מילא, אבל כאשר זה קורה בגלל הליכה בחשיכה ובעיות תיאום עם הנהגים, זה כבר ממש מתסכל. אותי. אם אתה לא מרגיש שאתה זקוק ליום חופש אחרי טיולי החוג, אשרייך.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא בקר באתר המפרסם
אמיר בר

הודעהפורסם: 16/01/06 17:06   נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ש.ה. עבדנו עליכם ..... כוונתי היתה "אנשי המחשבים עבדו על הציבור"
אבל ..... האמת היתה בעיה במחשבי מערכות גדולות ובמערכות ישנות של ניהול שכר ומערכות מידע מרכזיות אבל הפניקה חגגה גם בפיסי הקטנים מעל ומעבר .

אורלי , ממליץ לך להיות "מנהלת האוטובוס" מחיפה לטיול הבא .... לחזור ולהיות - זוכר שבעבר היית , כך תוכלי לשוב ו"להשתפשף" בניהול שליטה והפעלה של אנשי החוג סתם היתנסות מעניינת .
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
ש.ה.

הודעהפורסם: 16/01/06 20:20   נושא ההודעה: היית מנהלת ההסעה מחיפה? הגב עם ציטוט

יופי אמיר. אני שמח שאתה נהנה מבקיאותך בנושא. וגם סיפקת חומר לפרק משעשע במשפחת סימפסון. אגב, אם לא אכפת לך, אולי תשים קצת פחות סוכר בפונץ. תודה.

אורלי. זה כולה פעם בשלושה שבועות (ולחלקינו פעם בשלושה חודשים או פעם בשנה) אז לא נורא אם קצת עייפים ביום ראשון. הנה עוד מעט יהיו טיולי צפון בעזרת השם. את תגיעי הביתה לפני כולם ואני בסוף הלילה וכולם יהיו מרוצים
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית כתובת AIM
שרון הבר

הודעהפורסם: 2/02/07 0:02   נושא ההודעה: שלום לכולם הגב עם ציטוט

עברה שנה מאז הדיון הזה. כמו לקרוא עיתון ישן. כמה לא רלבנתי. חשבתי לרגע, לפי רמת הרצינות והחשיבות, שמדובר פה בחוויה יום יומית. אבל לדעת שעבור חלקינו זה מצב שקורה פעמים בודדות בשנה... (ואני בין החוטאים) או במקרה הטוב פעם ב3 שבועות חצי שנה. אז הדיון מוגזם. ואם אלו היו הבעיות שלנו בחיים אשרינו. ואם אלו צרות - אלו צרות טובות, שאנו בוחרים להביא על עצמינו כי אנו נהנים מהן...
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא כתובת AIM
שרון הבר

הודעהפורסם: 30/12/11 10:53   נושא ההודעה: פיטר פן הגב עם ציטוט

אינני יודע אם זו את או אתה. מה שלא יהיה את/ה קשקשן/ית. ככל שמדברים יותר עושים פחות. חיי שאני מאוד אתפלא אם תצא/י לטיול של החוג.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא כתובת AIM
הצג הודעות מלפני:   
פרסם נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים של Hug Elad - חוג אלעד -> תלונות והצעות כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
לך לעמוד הקודם  1, 2
עמוד 2 מתוך 2

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה